Összes pakli Új pakli

Even Midrange

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Monster Hunter hátlap! Monster Hunter hátlap

Üdvözlet

Ezúttal egy Huter paklival jelentkezem, melyet csak kísérletképpen raktam össze, de kifejezetten jól muzsikál rankeden is, a játékstílusa a régi Midrange Hunterhez hasonlít, szóval kicsit nosztalgikus is.

A meccs elején igyekszünk uralni a boardot, ezt a Felfire Deadeye, a Kindly Grandmother, Phase Stalker, Wandering Monster kártyákkal szeretnénk megtenni. A secretek felhúzott lapjait játékhelyzetnek megfelelően érdemes kijátszani, a Rat Trap továbbra is sokszor meglepetést okoz, a Wandering Monster druidok, roguek ellen, valamint nagyobb támadás kivédésére tökéletes, az Explosive Trap leszedésnek, a Cat Trick pedig bizonyos kasztok ellen 2. körös playnek is kiváló.

Houndmaster Shaw mellett lehet tradelni egyből a Kindly Grandmother, Infested Wolf, Piloted Shredder, Hyena Alpha, Savannah Highmane lapokkal, kiaknázva a lény idézős képességeiket, de a kártyák önmagukban is erősek ahogy az egy midrange paklihoz illik.

A Dragonbane leszedésként vagy agresszorként is használható nagyon effektíven, a secret packkal lehet meglepetést okozni.

Maiev Shadowsong az egyik kedvencem mostanában, a 2 körös eltűntetés sok lethalhoz segített már hozzá.

A tovább elhúzódó meccseken a Call of the Wild, Ragnaros the Firelord, az Unleash the Beast valamint a jokerünk, Zul'jin segíthet megnyerni.

Cserék: DK Rexxart bele lehetne rakni hosszabb meccsekre, eddig Zul'jinra se volt sok szükség, ezért őt hanyagoltam.A Zul'jin+2 Unleash the Beast is cserélhető ha valaki agresszívabbra akarja venni a figurát, én szeretem ha van lehetőségem a későbbiekben is nyerni ezért ők is benne vannak.

Ha valakinek megvannak a lapok, egy próbát megér a deck :) 

4

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 47

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.26 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
one Night in Karazhan kaland módCat Trick x2 2
Core szettExplosive Trap x1 2
Darkmoon Faire kiegészítőFelfire Deadeye x2 2 2 3
one Night in Karazhan kaland módKindly Grandmother x2 2 1 1
Descent of Dragons kiegészítőPhase Stalker x2 2 2 3
The Witchwood kiegészítőRat Trap x1 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőWandering Monster x2 2
Descent of Dragons kiegészítőDragonbane x1 4 3 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőFlanking Strike x2 4
The Witchwood kiegészítőHoundmaster Shaw x1 4 3 6
Saviors of Uldum kiegészítőHyena Alpha x2 4 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőInfested Wolf x1 4 3 3
Core szettSavannah Highmane x2 6 7 5
Rise of Shadows kiegészítőUnleash the Beast x2 6
Whispers of the Old Gods kiegészítőCall of the Wild x1 8
Rastakhan's Rumble kiegészítőZul'jin x1 10 30

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőMaiev Shadowsong x1 4 4 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x2 4 4 3
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

#1

2021.10.11 12:04

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Helló

Hogy teljesít a Kéz Warlock ellen? Sok van alacsony szinten.

Néhány meccset én is toltam mostanában egy hasonló paklival és tényleg a Rat Trap ma teljesen valid, annyira bünteti a mágusokat meg a questline huntikat is. Zsigerből nevetek fel mikor előugrik a 6/6 és legtöbbször már a mana is elfogy addigra :D

#2

2021.10.11 13:25 | Válasz: (#1) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szia,

Főleg even lockokkal találkoztam mostanában, őket le kell tempózni mielőtt bedurvulnak, de verhetőek, 50%-nál nem rosszabb ellenük sztem, Maiev nagyon hasznos ellenük, esetleg ha sok van akkor Freezing Trapek segíthetnek talán az Explosive helyett, arra se hiszem hogy nagyon számítanak mostanában.Renos evenlock ellen szintén hasonlóan kell játszani, az se baj ha kijön neki Reno időben, akkor is le lehet nyomni.

A Rat Trap az egyik kedvencem lett, erősen gondolkozok egy második példány kraftolásán :D 

Zoo is jött egy vagy kettő, azok ellen a boardot kell tartani és tradelni mindent hogy ne bontakozhassanak ki, a sima Renolock viszont nem annyira jó match up a tapasztalataim szerint.

Szerkesztve: 2021.10.11 13:27

#3

2021.10.11 14:02

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Igen, azóta futottam vele pár kört és igen, eleve a Freezingekkel raktam össze de hát mind hiába. A questline vadászoknál eleve ott a dupla Flare a páros lockok meg megtalálják Zephyrsből ugye 1 manáért... rettentő frusztráló, máshogy kell játszani ellenük. Egyébként tetszik a pakli.

Én meg Maiev legyártásán agyalok, a második Rat Trap megszületett nálam még amíg nem voltál. De végülis ebből a 6-8 meccsből amit játszottam nem mondanám, hogy szükséges a 2. 2 kontrol pap is jött szembe meg 2 páros lock ezek ellen mit sem ér de (ezek ellen Maiev jó lett volna) még a questline hunti ellen is egyszerűen kevés.

Mondjuk egyszer meg pont elég volt:

Szerkesztve: 2021.10.11 14:02

#4

2021.10.11 16:10 | Válasz: (#3) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hát igen, a lockok ellen nagyon oda kell figyelni meg beosztani a lapokat, ha tempóból (Phase Stalker) tudunk rakni sok secretet akkor oké, de ha kézből kell kijátszani akkor be szoktam osztani hogy minél kevesebbet bukjak a leszedéssel.

Questline hunterek ellen nehéz, ott a dr lények amikkel meggyűlhet a baja, van hogy nehéz tartania az asztalt, a quest rewardra meg Maiev/Unleash the Beast és még valami a nyerő, de az nem jó match up.A pirate warriorokat ha az asztalon nem tudjuk tartani akkor az is bukta, mondjuk a warionak több verziójával találkoztam, a lassabb ellen több esély van nyerni. 

Ha kevesebb rugó/mage/questline hunter lesz akkor nyilván a Rat Trap is cserélhető, de most kedvez neki a meta, én mondjuk amúgy is szeretek egyet játszani, ha mást nem akkor a Hyena Alphakat mindig aktiválja, ha meg jön a patkány azzal se járunk rosszul.

Szerkesztve: 2021.10.11 16:11

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás