Összes pakli Új pakli

Fustfujo Legend Aggro Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

sziasztok!

Mint azt már a mai napon fórumon közzétettem, végre elértem a hőn áhított legend rankot (korábban ez disconnektálási okok miatt sajnos nem jött össze).
Ezúttal főként Paladin és Shaman deckkel másztam a létrát. Végül a paldinnal léptem át a "küszöböt", de ez csupán a véletlen műve, hiszem a shaman deck is legalább ugyanannyi részt kivett a "munkából".

A deck alapkoncepciója: Lezergelni az ellenfelet. Főként yolo van, azonban az ellenfél kulcs lényei ellen mindenképp trédelni kell, illetve egyéb jó value tradeket is be kell vállalni időnként. Ilyen kulcs lény pl az Armorsmith, vagy a  Flamewaker, amiktől minél előbb meg kell szabadulni!
Néha pedig még nem feltétlen jó valuenek tűnő, de bizonyos lapok körbejátszása miatt le kell ütni bizonyos lényeket. Jó példa erre amikor a handlocnak kint van egy szem Ancient Watcher (taunt nélkül), de a Shadowflame körbejátszása miatt leszedem, védve a fontosabb lényeim (pl Juggler-t), és az egész boardom elveszítését.

Divine favor és a Hammer of wrath szolgál laphúzásra. A Divine favor-t aggro ellenfelek ellen, (pl face hunter ellen) még kis tempó vesztés árán is érdemes kijátszani, mielőtt nem lesz teljesen halott lap a kezünkben.
A hammer pedig a laphúzás mellett sokszor a kivégző kártya szerepét töltötte be nálam, pl amikor egy feltauntolt board mögé kell beerőszakolnunk még pár sebet.

Az equality-val jó kombó a consecration , az avenging-wrath, vagy a Juggler - Muster, vagy Juggler - kis valami, akár a hero powerünk is.... de ezen lapok kombó nélkül is megállják a helyüket a megfelelő szituációban.

Mulligan:

-Coin nélkül: 1 - 2 dropokra kell rámenni
-Coinnal:   Muster -t is meg lehet tartani szinte minden kaszt ellen, a Consecet pedig azon kasztok ellen amiknél ez indokolt: Paldin, Shaman, Hunter, Warlock, Mage
-Warlock, Mage, Hunter ellen különösen fontos az Owl, így ezt ellenük magtartom.

Bármilyen kérdést szívesen fogadok és válaszolok legjobb tudásom szerint! :)

GL Mindenkinek!

http://imgur.com/xy7JJ41

Ez egy kiváló pakli!

32

Fustfujo profilképe

Fustfujo (Diamond Common)

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

Létrehozott paklik: 7

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 14.57 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBlessing of Might x2 1
Legacy szettEquality x1 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShielded Minibot x2 2 2 2
Legacy szettConsecration x1 3
Legacy szettDivine Favor x2 3
Legacy szettHammer of Wrath x2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőMuster for Battle x2 3
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2
Legacy szettAvenging Wrath x1 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAbusive Sergeant x2 1 1 1
Legacy szettLeper Gnome x2 1 2 1
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x2 2 1 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Legacy szettArcane Golem x2 3 4 2
Legacy szettIronbeak Owl x2 3 2 1
Legacy szettWolfrider x2 3 3 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x1 4 4 3

Még több Paladin pakli

#1

2015.05.27 19:05

Kaguura profilképe

Kaguura (Premium)

BattleTag: Kaguura#2365

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Respect! Gratula :)

#2

2015.05.28 11:01

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Végre egy olyan Paladin, ami nincs tele legendás lapokkal! :) Eddig azért nem játszottam vele (csak arénában), mert nem találtam egy érdekes és viszonylag olcsó paklit. Köszi és gratulálok!

#3

2015.05.30 09:00

Szili profilképe

Szili (Common)

BattleTag: Tiki#2578

Kedves Fustfujo !

 

Kipróbáltam a paklidat. Sajnos kevés sikerrel.. Nem tudom, hogy ezzel hogy jutottál el legend rangba, de én 4. rangon 5 meccsből 1-t ha nyertem és ráadásul még rangot is vesztettem vele.

Azt kell hogy mondjam, hogy egy egyszerűbb zoo deck hamarabb elvisz legendig, illetve azzal még a nyerési arány is jobb mint ennél. Sajnos részemről megy a minusz..

u.i. Ez nem fikázás volt csak leírtam a tapasztalataimat..

#4

2015.05.30 18:58

Fustfujo profilképe

Fustfujo (Diamond Common)

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

Kedves Szili!

Melyik machup-pal voltak gondjaid? Ha konkrétabb kérdést teszel fel, szívesen válaszolok. Pl ha leírsz egy problémás szituációt, és leírom, hogy én ott mit léptem volna. A dekk egyszerűsége ellenére nem könnyű vele játszani, jó ellenfélismeret szükséges, hogy tudd mit akarsz körbejátszani, mire számíthatsz az ellenféltől az adott manás körben. Írtam, hogy tradelni is kell, bár néha egy hajszál választja el, hogy mikor mivel arc és mivel trade... Néha adott szituációban egy Abusive Sergeant-ot nem teszek ki +2 seb arc miatt, pedig lenne rá manám, mivel tudom, hogy a köv körben (adott manás körnél) egy olyan kulcs lapot tehet ki az ellenfél, amit mindenképp meg akarok ölni, és az előnyösebb trade miatt visszatartom az Abusive-ot.

Ezen kívül nagyon fontos a Mulligan! Amit a leírásomban szerepel egy jó alap, de adott kaszt ellen vannak kis apró eltérések, amit az ember tapasztalat alapján érez! Nyugodtan kérdezz! :)

Egyébként rank 5ről rank 3ig kb 75% os win rate, rank 3ról legendig kb 65%. Igaz tettem a leíráshoz is egy képernyőképet, de mivel kételkedsz benne, hogy ezzel a deckkel el lehet érni a legendet, a kedvedért mindjárt teszek fel még néhány printscreent:)

#5

2015.05.30 19:02

Fustfujo profilképe

Fustfujo (Diamond Common)

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

http://imgur.com/X9rwNHD
http://imgur.com/xZXrfHJ
http://imgur.com/oeZyo5g
http://imgur.com/oMqOs3M
http://imgur.com/AmjFrDN
http://imgur.com/gm78150
http://imgur.com/iITKzV9
http://imgur.com/8YrdH1G
http://imgur.com/q2h0baT
http://imgur.com/pWJcL7I
http://imgur.com/fpITc14

#6

2015.05.30 22:48

Szili profilképe

Szili (Common)

BattleTag: Tiki#2578

Kedves Fustfujo !

 

Először is köszönöm, hogy válaszoltál, illetve köszönöm a mellékelt képeket is. Félre ne értsd én elhiszem, hogy legend rangba vitt ez a pakli, csak azt nem értem, hogy az én szenvedéseim ellenére te hogy voltál ezzel a paklival sikeres.

Engem folyamatosan szívatott ez a deck, pl. mikor zoolock ellen mentem az én boardom miatt tudott kiteni szinte ingyen egy sea giantet, a többiről nem is beszélve. Egyedül egy frezze maget tudtam elverni.

Régen sokat játszottam paladinnal persze midrangel, zooban is a midranget használom, Strifecro féle midrange/aggro palával voltam úgy ahogy sikeres ha már az aggrot erőltetjük persze.

Üdv. Szili

#7

2015.05.31 20:59

Fustfujo profilképe

Fustfujo (Diamond Common)

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

Kedves Szili!

Zoo ellen kell a legtöbbet tradelni (amit nem ütsz bele az arcába, majd ő kipótolja a hero powerével). Nem csak a sea giant körbejátszása miatt, hanem egyébként is sok olyan lapja van, amivel előnyösebben tudna trédelni, ha nem szednénk le pl a  dire wolf-át, a jugglerét stb... Nomeg ha épp úgy adja magát a helyzet és nem kerül nagy áldozatunkba, akkor lehetőleg a pl a 4. körös argusnak sem szeretek fenthagyni 1nél több minont. De ez persze megint szituációfüggő, van hogy olyan jó kezdést kapsz, az ellenfél zoo pedig olyan rosszat, hogy le lehet bontani az arcát 1 db trade nélkül. Sok gyakorlással ráérez az ember, hogy mikor mi a helyes. Tudom kicsit másabb, mint a többi aggro deck, de rá lehet érezni a ritmusára.
Legutóbb egyébként úgy kaptam ki zoo ellen, hogy 16 élettel a már lent levő egy szem sea giant-jét figyelmen kívül hagytam, ütöttem az arcát, majd a kezében levő 3 lapból előkapta a power overvelminget és a doomguard-ot :)
Mindent nem lehet körbejátszani, de meg kell próbálni valószínűségi alapon hosszátávon helyes döntéseket kell hozni, és sikeres leszel még egy murlock druiddal is :)

#8

2015.06.26 14:14

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

A pakliban érzésem szerint a lefgontosabb elem a Divine Favor jókor behúzása és kijátszása. Se ne túl korán, se ne túl későn. Amennyiben erre ráérzel, nehéz dolga lesz az ellenfélnek tartani a lépést veled.

Az Avenging Wrath pedig az a lap, ami miatt a meccset sosem szabad feladni, még bármikor behúzhatod...

Adlanor#2835

#9

2015.08.30 14:00

   Köszi a pak ötletet. Amilor feltetted már akkor megjegyeztem magamnak, ha valaha is szükségem lesz létra mászásra, akkor kiprobálom. Most ez az új ranked jutalmak miatt, a 10 level elérését tűztem ki célul,

 amibren a paklid nagy, nagy segítség volt!

#10

2015.09.01 08:56

Fustfujo profilképe

Fustfujo (Diamond Common)

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

Köszönöm a visszajelzésed! Örülök nagyon, hogy ennyi idő után, ebben az új metában is működőképes volt valmelyest, és segíthettem vele a létrázásban ;)
Én most  a kieg után egy secret palával jutottam újra legendig (nem tudom, hogy azt a deckem láttad e már, a napokban töltöttem fel).

Egyébként lehet majd én is előveszem újra ezt a decket, ha túl sok counter deck érkezik a secretesdi ellen :P (vagy majd kitalálok egy újabbat, s azt is megosztom veletek) ;)
 

#11

2015.09.28 23:33

Matusy profilképe

Matusy

Én is kipróbáltam és sajnos nekem se működik. Én rank 9-en akadtam meg a druidámmal, gondoltam hogy majd ez segíteni fog átjutni, egyszerű pakli, ötletes és nem is olyan nehéz. 

 Én a következő problémákkal találkoztam:

-Hunter és a trappek. Egyszerűen mivel nincs taunt a pakliban engem simán elvernek a facehunterek. (Jó nem simán de neki marad 1-7 hp-ja én pedig vesztek. Egyszerűen ha a 2-ik és a 4ik körben kirak 1-1 frozen trapet nem tudom kezelni. Főleg azért mert minden más lényemet leöli ami olcsó és shielded minibot/juggert kell visszavennem.

Warrior és a patronok: Sok kicsi lény, egyszerűen ha 2 armorsmith és 1 fegyver a kezében van akkor elvesztettem. Természetesen MINDIG a kezükbe van... sok 1-hps lény miatt  az unstable ghoul olyan probléma amire nem jöttem rá hogy hogyan kéne megoldani. Sajnos kb 5-ből 1 meccsen lesz a kezembe a bagoly...

Muligan. Akárhogy igyekszem nekem sehogyse jön össze. Az esetek 70%-ban nincs a kezemben 1-2 drop pedig ugyanez a pakli... Juggert cserélni kéne vagy az mehet ki a 2-ik körben?

 Igazából ennyi. Már rank 11-re estem vissza mert 90%-ban warrior vagy facehunter jön szembe, ráadásul szerintem el vagyok átkozva ezzel a paklival :). Zsinórban 5 vereség FH ellen úgy hogy 7-ik körben már kiment 2 fegyver 2 frozen trap és 2 kill command. Ja és ha neadj isten uralnám a boardot mindig jön egy explosive trap/unleash the hound ami megintcsak a sok 1-hp-s lény miatt ennyi volt...

 

 

#12

2015.12.18 21:11

Storiaron profilképe

Storiaron (Golden Common)

BattleTag: Storiaron#2369

Sziasztok 

A jelenlegi metában mennyire sikeres? A secret pala gondolom alapjáraton jobb ennél, de a kevésbé játszottsága miatt ezzel a paklival lehet váratlant húzni?

Mennyi tapasztalat kell szerinted/etek, hogy sikeresen menjen, sokszor bajban vagyok a muligannel(csak 2-3 kaszt ellen tudom mit hogy n kell vissza tenni)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás