Összes pakli Új pakli

Galakrond Tempo Rogue

Ugrás a pakli lapjaihoz

2020.02.01.

A pakli lapjai változtatva lettek.

A standard meta egyik legjobb paklija 2020. január 18. és 28. között.
Ez a pakli ebben a cikkben szerepel:

Vicious Syndicate Data Reaper Report #152

Csere:
( *  ) SN1P-SN4P
( *  ) Zilliax
(×2) Faceless Corruptor
Tech:
(×2) SI:7 Agent
(×2) Lifedrinker
(×2) Questing Adventurer
(×2) Umbral Skulker

Csere és Tech lap jelentése.


2020.01.20.

A standard meta egyik legjobb paklija 2020. január 9. és 17. között.
Ez a pakli ebben a cikkben szerepel:

Vicious Syndicate Data Reaper Report #151

Picivel több, mint egy hete még balansz változtatások történtek, ám most mégis úgy érződik, mintha nem is lett volna balanszolás. Mert ma egyetlen kaszt uralkodik, méghozzá kegyetlen módon: a zsivány egyszerűen mindenhol ott van. Minél magasabbra másztok a létrán, annál rosszabb a helyzet, a rugók jelenléte a legendás szintekre megközelíti a 40%-ot. A nerfeket követően a Highlander Rogue szabadult el elsőnek, de aztán a Galakrond Rogue hamar utolérte, és most kasztja bevételén munkálkodik egy, a nerfek előttitől eltérő altípusával, aminél a hangsúly a perzselésen van. Már most a legendás szintek legnépszerűbb paklija, és arra számítunk, hogy akár már a következő hét előtt meghódíthatja a létra egészét.

A Galakrond Rogue a formátum legjobb paklija, és eddig közel verhetetlennek bizonyult. Ki gondolta volna, hogy a többi Galakrond pakli gyengítése után, a zsivány leigázhatja a standardot a zabolátlan Galakrond szinergiáival? HMM… A Necrium Apothecary drágítása egyedül a pakli megépítésének irányán változtatott: amint sikerül ismét rálelnie a legjobb felállására, a Galakrond Rogue dominálni fogja a lategame-et a megtépázott mezőnnyel szemben.

Akad egyáltalán bármi, ami megállíthatná a rugót? A legalkalmasabb erre a feladatra a Control Warlock: minden eszköze meg van ahhoz, hogy megnehezítse a zsivány paklijainak dolgát.  Igazából, úgy tűnik a Control Warlock-nak  nincsen kellemetlen riválisa, ezért is található a Tier 1-ben. A Fiendish Rites drágítása nem állítja meg ezt a rossz fiút.

A zsivány lett a balansz módosítások legnagyobb győztese, így most toronymagasan az első helyen áll, a formátum legnépszerűbb, legsikeresebb kasztjaként. Ugyan a Blizzard drágított a Necrium Apothecary-n, a rugó Galakrond szinergiái érintetlenül maradtak. A többi kaszt Galakrond lapjainak közvetlen gyengítését követően, a zsiványnak tiszta út vezetett a totális hatalom megszerzéséhez. A kasztnak főként három pakliját játsszák, és mindhárom él Galakrond, the Nightmare-rel.

Valószínűleg a standard Galakrond Rogue a legjobb pakli a formátumban, ami a nerfeket követően megújult: a Necrium Apothecary drágítása után, a Deathrattle-ös csomagját egy perzselősre cserélték. Leeroy Jenkins, az Eviscerate-ek, a Lifedrinker-ek, és a SI:7 Agent-ek kegyetlen fegyverek egy Galakrond, Azeroth's End kört követően, segítségükkel hamar végezhettek ellenfeleitekkel.

Eléggé szabadon formálható a feltüntetett listánk, amit BoarControl jutatott el Legenda 1-ig. A legendás masinákat (SN1P-SN4P-et és Zilliax-et), és a Faceless Corruptor-okat be lehet tenni a SI:7 Agent-ek és a Lifedrinker-ek helyére, ha a pakli hangsúlyát még jobban az asztal bevételére tennétek. Gyong ezzel a változattal lett Legenda 1. Egy újabb megoldás szerint meg, a négy csere kártya helyére kerülhetnek Questing Adventurer-ek és Umbral Skulker-ek, hogy így sokkal fenyegetőbbek tudatok lenni. A Questing Adventurer remekül szerepel ebben a metában, viszont ennek az altípusnak pont a Umbral Skulker a legnagyobb problémája: kissé kényelmetlen használni, mert már alapból túl gyakran tele lesz a kezetek.

Nem csupán szórakozásból játsszanak a zsivánnyal. A Galakrond Rogue egyszerűen túl jó. Most hogy a Galakrond riválisai gyengítésre kerültek, Galakrond, the Nightmare-nek minden megadatott, amire egy Hearthstone pakli vágyhat. Vannak erőforrásai és kártyahúzói, a tempója kemény, és kezdeményezni is képes a meccsek alatt.

A Necrium Apothecary csupán elterelés, egy feláldozható báb volt egy ördögi cselszövés részeként. Valeera gátlástalanul a Team 5 elé tolta a Necrium Apothecary-t, hogy gyengíthessenek kasztja egyértelműen legerősebb kártyáján - miközben, annak árnyékában mindvégig ott volt egy kegyetlen mechanika, ami viszont érintetlenül maradt.

Legújabb perzselős Galakrond paklijával az oldalán, a zsivány a semmiből képes lecsapni az áldozataira a dormátumban, ha Galakrond, Azeroth's End kijátszásra kerül. A Galakrond körét követő rohamot túl nehéz állni, és akár vert helyzetből is képes győzelmet teremeni.

Meg lehet állítani a zsiványok portyázását? Hamarosan kiderül a Hearthstone következő epizódjából, a Galakrond’s Awakening-ből.

Csere:
(×2) SI:7 Agent
(×2) Lifedrinker
Tech:
( *  ) Zilliax
( *  ) SN1P-SN4P
(×2) Faceless Corruptor
(×2) Questing Adventurer
(×2) Umbral Skulker

0

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 1

Valeera Sanguinar HearthstoneBuBi profilképe

BuBi (Golden Common)

Létrehozott paklik: 543

365 napon belül: 246

Átlagos értékelés: 0.63

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Rogue lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Basic szettBackstab x2 Spell 0
Classic szettShadowstep x2 Spell 0
Saviors of Uldum kiegészítőPharaoh Cat x2 Lény 1 1 2
Descent of Dragons kiegészítőPraise Galakrond! x2 Spell 1
Classic szettEviscerate x2 Spell 2
Basic szettSap x2 Spell 2
Rise of Shadows kiegészítőEVIL Miscreant x2 Lény 3 1 4
Classic szettEdwin VanCleef x1 Lény 3 2 2
Descent of Dragons kiegészítőSeal Fate x2 Spell 3
Descent of Dragons kiegészítőFlik Skyshiv x1 Lény 6 4 4
Rise of Shadows kiegészítőHeistbaron Togwaggle x1 Lény 6 5 5
Descent of Dragons kiegészítőGalakrond, the Nightmare x1 Hős kártya 7 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőSN1P-SN4P x1 Lény 3 2 3
Descent of Dragons kiegészítőDevoted Maniac x2 Lény 4 2 2
Descent of Dragons kiegészítőFaceless Corruptor x2 Lény 5 4 4
Hall of Fame szettLeeroy Jenkins x1 Lény 5 6 2
Descent of Dragons kiegészítőShield of Galakrond x2 Lény 5 4 5
The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 Lény 5 3 2
Descent of Dragons kiegészítőKronx Dragonhoof x1 Lény 6 6 6

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2020.02.01 17:00-kor, az alábbi változásokkal:

Név Típus Mana Támadás Élet
- Classic szettSI:7 Agent x2 Lény 3 3 3
- The Witchwood kiegészítőLifedrinker x2 Lény 4 3 3
+ The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 Lény 5 3 2
+ The Boomsday Project kiegészítőSN1P-SN4P x1 Lény 3 2 3
+ Descent of Dragons kiegészítőFaceless Corruptor x2 Lény 5 4 4

Még több Tempo Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás