Paklik Új pakli

Halott Ügy

3

Adatok

Sziasztok. Mostanában ezzel a paklival haladok rankeden, mondhatni egészen jó eredményekkel eddig. (26-12, 68% win rate) Szóval nem azért ez a pakli neve, ami, (Halott Ügy) hanem mert deathrattle lényekkel van tele. Nos, lássuk is, miféle pakli ez. :-)

a deathtrattle képeséggel megáldott lényeim erejének mihamarabbi előhívásához használok egy darab Play Dead-et, két Terrorscale Stalker-t, és egy darab Feign Death-et, ami egy N'Zoth után egész jól is elsülhet.

Van ám egy két titok is a pakliban, amivel meglephetjük ellenfelünket. Két Explosive Trap az aggro paklik ellen, egy Venomstrike Trap a nagy lények ellen- ez a trükkös kobra nem túl sokat látott lap, még nagyobb meglepi lehet az ellenfélnek. Egy Snipe jól időzítve szépen leszes egy nep kívánatos ellenfelet. (pl. Frothing Berserker-t) Egy maci is véd minket még. ( Bear Trap ) Két őrült tudós meg segít előcsalogatni a secreteket a paklinkból. De ha a kezünkbe vannak titkok, akár ingyen is kijátszhatóak Cloaked Huntress segítségével. De az ellenfélnél nem szeretjük, ha vannak titkok, főleg a mage-nél ugye az Ice Block miatt leginkább. Egy Flare ezt a problémát megoldja. A titkok után meg Eaglehorn Bow-al jár +1 durability. Szóval ez a titkos része a paklinak. Egy kis plusz, hogy ne csak a halálról szóljon a pakli. 

Stalagg + Feugen páros, nagy kedvencem, jól kijönnek egymással. Ha nem shaman, mage ellen megyünk, nem is kell nagyon tartani attól, hogy valami/valaki mássá változnak át, hogy aztán Thaddius hoppon maradjon.

Lefegyverésnek a Gluttonous Ooze nagyon tuti lap. A Stitched Tracker-el szert tehetünk értékes másolatokra. N'Zoth, the Corruptor a legjobb választás a late game-re. Persze, ha az ellenfél aggro, okosabb választás egy kisebb lényt választani, de ezt nem írom le, mert egyértelmű. Nem, nem javítom ki magam, hogy már leírtam, folytatom tovább a pakli leírást.

4 mana, hm mit kéne betenni a pakliba. Hát én Prince Valanar-t választottam, egy kis heal jól jöhet. Két Corpse Widow dögömmel meg vagyok elégedve, nincs alulstatolva, és kettővel csökkenti a deathrattle lények manaköltségét a kezemben, amíg él. A 4 attack miatt a priest meg nem tudja  szokásos sw spellel leszedni.

Deathstalker Rexxar szintén nagyon jó aggro ellen, és a játék hátralévő részében jó nagy dögöket tud csinálni, nagy kedvencem ez a dk. Sylvanas Windrunner meg ugye alap lap egy deathrattle pakliba. (meg főleg)

Két Abominable Bowman is nagy kedvencem. Ha már csak egy hiénát hoz vissza, se járok rosszul. Ha meg a főnöküket Savannah Highmane az meg nagy öröm a vadásznak.

Remélem Mr. Sikoly (screamformebaby) is olvassa majd ezt a paklit. Csak mert szerinte: "Hunter: Vicc mind a kettő. A Hunternek a küldetése sem működött, a DK-ja sem, a deathrattle vonal sem, meg úgy semmi, csak a face. Pedig nekem tetszene egy Hunter ami szépen lassan becserkészi az áldozatát, nem pedig facehuggerkedik... Még a "midrangesebb" secrethunter is izgalmasabb volt, de már az sem elég hatékony." -ezzel a pakival szeretném megcáfolni ezt. Jó, tudom, standardben nyilván másabb lenne a helyzet, de na. Nem kell úgy leírni egy paklit sem, mert nem csak tucat paklikkal lehet haladni ám! :-)

Big papi ellen is felveszi a versenyt.

A kalózokkal meg: https://hsreplay.net/replay/bqs2bq397APo2ETqa2CbQ4 de ez mégjobb: https://hsreplay.net/replay/QFkjR6RX8Y7FToXex4gcg7

Jó vadászatot kívánok hozzá! (már aki wildozik, persze)

 

 

Megnyitás a pakli készítőben

huntard Hearthstone
Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Hall of Fame) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

Létrehozott paklik: 64

365 napon belül: 23

Átlagos értékelés: 7.52 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Hunter lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítőPlay Dead x1 Spell 1
The Grand Tournament kiegészítőBear Trap x1 Secret 2
Explosive Trap x2 Secret 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőFeign Death x1 Spell 2
Flare x1 Spell 2
Karazhan kaland módKindly Grandmother x1 Lény 2 1 1
Snipe x1 Secret 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőVenomstrike Trap x1 Secret 2
Karazhan kaland módCloaked Huntress x1 Lény 3 3 4
Eaglehorn Bow x1 Fegyver 3 3 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőStitched Tracker x2 Lény 3 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőTerrorscale Stalker x2 Lény 3 3 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőCorpse Widow x2 Lény 5 4 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDeathstalker Rexxar x1 Hős kártya 6 5
Savannah Highmane x2 Lény 6 6 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőAbominable Bowman x2 Lény 7 6 7

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Naxxramas kaland mód Mad Scientist x2 Lény 2 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítő Gluttonous Ooze x1 Lény 3 3 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítő Prince Valanar x1 Lény 4 4 4
Naxxramas kaland mód Feugen x1 Lény 5 4 7
Naxxramas kaland mód Stalagg x1 Lény 5 7 4
Sylvanas Windrunner x1 Lény 6 5 5
Whispers of the Old Gods kiegészítő N'Zoth, the Corruptor x1 Lény 10 5 7

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

Dátum: 2017.12.07 10:43

Casualplayer profilképe

Név: Casualplayer (Epic) - Közösségépítő

Lehet, h megérné Naxxra beruházni. Végülis teljesen jutányosnak mondható manapság egy halom izgis legenda 7-8k-ért.

HoF-ba küldhetnék már mondjuk Millhouse-t, Gruul-t meg Nat Peagle-t hogy legyen egy csomó potya dustom wildba elindulni. Mert ez a Thaddius-szal szórakozás azért fun.

Mad Scientist hatalmas előny. Standardban is lehetnek ingyen secreteink de ugye fel kell húzni a Huntress-t, fel kell húzni a secreteket és aztán örülhetünk, hogy ingyen ki tudjuk üríteni a kezünket. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás