Összes pakli Új pakli

Heroic Sapphiron

Minden információCsak a pakli lapjai

Ez a pakli egy Naxxramas ellenség ellen készült, ha többet megszeretnél tudni egy ellenségről (milyen lapokat használ, milyen stratégia hatásos ellene, stb.) tekintsd át a Hearthstone Wiki > Kaland módok > Naxxramas ellenségei oldalt és válaszd ki az ellenséget, amelyikre kiváncsi vagy.

Leírás

Ugyan Naxxramason már jó ideje túl vagyunk, azonban még is be szeretném mutatni ezt a paklit főleg azoknak, akik a jövőben kívánják próbára tenni szerencséjüket ezen  főellenfél ellen. Ugyan vannak már fent az oldalon régebbi Heroic Sapphiron elleni paklik is, de nekem azok valahogy nem jöttek be, vagy egyszerűen csak túl drága volt a számomra. (Naxxramas kezdetekor kapcsolódtam be a játékba).

A pakli legfőbb ereje Feugen és Stalagg egy körben való megidézésében rejlik.  Sapphiron automatikus képessége után mind a kettőt egyszerre elpusztítja, így az ellenfél körében egyből két Thaddius is megjelenik, akik a mi körünkben már készek lesznek a támadásra. Ezen taktika bevetésére viszont lehetőleg csak akkor kerüljön sor, amikor már a kézben van legalább két Fireball, vagy esetleg Frostbolt+Ice Lance+Ice Lance kártya kombináció.

Azonban eddig a pontig kontroll alatt kell tartani a board-ot ami a 8 AoE kártya (+ a 2 Cone of Cold) segítségével  viszonylag egyszerűen kivitelezhető elég ideig.

A dupla Thaddius bevetéséig erősen ajánlott kitenni a Nerubian Eggeket a Duplicate társaságával, mert az egyik ilyen kombó is 12 sebzést okoz már az arcában (esetleg board tisztításra is alkalmas), ugyan is Sapphiron minden lényt ignorál a térfelünkön (ha csak nincs fagyasztó varázslata). Azonban szinte muszáj jelleggel az arcára kell menni, mert a kombó bevetéséig legalább 32 életerőre le kell vinni az életerejét. Esetleg Stalagg és Feugen duplázására is bevethető lehet, hogy összesen 5 Thaddius landoljon a pályára, de ahhoz jóval több szerencse is kell.

Drágább lapok, de egyértelműen segítséget nyújthat a 2 Pyroblast, a 2 Ice Block és esetleg 1 vagy 2 szerencsés, jó időben kirakott Counterspell.

Több órás szenvedés után állítottam össze ezt a paklit és már elsőre meghalt volna, ha nem kap Blizzardot a két Thaddius. Így azonban csak 3-jára sikerült levernem. Sok sikert mindenkinek!

18

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 101

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 3.28 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Mage lapok (24 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettIce Lance x2 1
Legacy szettArcane Explosion x2 2
Legacy szettFrostbolt x2 2
Legacy szettArcane Intellect x2 3
Legacy szettCone of Cold x2 3
Curse of Naxxramas kaland módDuplicate x2 3
Legacy szettFrost Nova x2 3
Legacy szettIce Barrier x2 3
Legacy szettVaporize x2 3
Legacy szettFireball x2 4
Legacy szettBlizzard x2 6
Legacy szettFlamestrike x2 7

Semleges lapok (6 db)

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módMad Scientist x2 2 2 2
Curse of Naxxramas kaland módNerubian Egg x2 2 0 2
Curse of Naxxramas kaland módFeugen x1 5 4 7
Curse of Naxxramas kaland módStalagg x1 5 7 4

#1

2015.05.27 23:49

asdasd profilképe

asdasd

Elsőre! Köszi a decket:)

#2

2015.08.10 19:55

Gregori profilképe

Gregori (Common)

Közepes játékos

Na, ezzel a paklival végre sikerült legyőzni! Köszi! :D

#3

2016.03.24 00:41

zsozsofeher profilképe

zsozsofeher (Common)

BattleTag: zsozsofeher#2359

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

kösz

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás