Összes pakli Új pakli

Kalandvonal Pallym

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Book of Explorers hátlap! Book of Explorers hátlap

Sajátomnak merem nevezni de igazából mivel tier semennyi mki úgy alakítja ahogy akarja. Azért nézegettem listákat és mki tart vmi befejező lapot, ami vagy Varian, King of Stormwind vagy Tirion Fordring de nekem mivel nincs burst a pakliban Alexstrasza the Life-Binder vált be legjobban mert ő ugye instant teszi amit kell.

Én a buffolós vonalat szeretem a Carnival Barkerekkel meg a Dun Baldar Bridge-dzsel Mindkét lap nagyon jól működik az egy dropjainkkal és pl a Noble Sacrifice is jobban büntet és lehet helye a Tour Guideoknak. Így igazából felesleges lenne az Equality de sokszor nagyon szűken van meg a befejezés és akkor jól jön ha a Pen Flingerrel vagy a Light's Justice utolsó ütésével tudok takarítani. Plusz, a Knight of Anointmentnek is egyel több húzása lehet így. 

Eleinte sok secrettel játszottam de igyekezni kell minél többféle lapot tartani a pakliban, hogy a questet minél korábban be tudjuk fejezni és repülhessen ki a reward. Azért nagyon fontosak azok a lapok amik másik egy manás kartyákat generálnak mert gyakran már nagyon korán topkekből játszunk. Erre van bent a Blessed Goods amit be tud húzni a Knight of Anointment... ő piszok jó lap. Mellesleg aki akarja beteheti a Hand of A'dalt is, azt is behúzhatja. De Goodsból később is találhatunk pl egy Goody Two-Shieldst vagy Tirion Fordringet... szóval nagyon jó ide. 

A kezdő kezünkben valódi minionokat akarunk látni kb minden esetben. De azért a First Day of Schoolt sosem engedjük el. Még aki nagyon mókás tud lenni az az Arcane Anomaly, egy asztaltakarítás után megkaphatja a buffot az Avengeből... tényleg móka lap.

Ha olyan az ellenfél, hogy nem tud pingelni, tehát paladin vagy warri akkor simán kiteszem a quest helyett egyen a Peasantet és akár több kört is élhet. A lock kérdéses, mert többféle megoldó lapja is van egyért. Ha így teszünk legyen a kezünkben a First Day of School vagy a Knight of Anointment mert nem éri meg lemaradni a questtel.

A Safety Inspector hasznos ha pl beragadt egy nagy lap a kezünkben de mivel a coint sokszor tartogatom így csak egyet játszom belőle.

A legrosszabb ellenfelek a nagyobb druida, a token nem feltétlen, a hős képesség mágus, ugye ez senkit nem lephet meg de érdekes módon a Warlock olyan fele-fele arányban hozható, mivel besegít az önsebzéssel és a Priestek végképp veszett ügy a rengeteg takarítással. De bármikor okozhatunk meglepetést.

Végül álljon itt pár kép:

A rugónak nincsenek asztalpucolásai és a secretekkel sem igazán bír el. Szívesen veszem ki ellene a Reckoningot és a Pen Flinger is jól jön és érdemes tartani a Galloping Saviort is

Szerencsénk van a warlockkal ha nincsenek ott az aoe-k, kisebb spellek de a Carnival Barkerrel hamar lehet erős asztalunk megint

a quest warri ellen sokat ad a Light's Justice, a Pen Flinger és jól jön az Avenge vagy a Righteous Protector a fegyverek ellen.

Ennyi lenne, nem egy erős pakli, szóval az utolsó porszemeiteket ne erre költsétek. De ha megvan a quest és esetleg eddig pihentettétek akkor érdemes egy próbát tenni. Könnyen lehet, hogy egyébként is ott van a kollekcióban minden ami kell hozzá.

Ez egy kiváló pakli!

16

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Létrehozott paklik: 115

365 napon belül: 13

Átlagos értékelés: 3.86 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettAvenge x2 1
United in Stormwind kiegészítőBlessed Goods x2 1
Scholomance Academy kiegészítőFirst Day of School x2 1
Forged in the Barrens kiegészítőGalloping Savior x1 1
Forged in the Barrens kiegészítőKnight of Anointment x2 1 1 1
Core szettNoble Sacrifice x2 1
Darkmoon Faire kiegészítőOh My Yogg! x2 1
Core szettRighteous Protector x2 1 1 1
United in Stormwind kiegészítőRise to the Occasion x1 1
Core szettEquality x1 2
Darkmoon Faire kiegészítőCarnival Barker x2 3 3 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDun Baldar Bridge x1 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettArcane Anomaly x2 1 2 1
Scholomance Academy kiegészítőIntrepid Initiate x1 1 1 2
United in Stormwind kiegészítőPeasant x2 1 2 1
Scholomance Academy kiegészítőPen Flinger x1 1 1 1
Darkmoon Faire kiegészítőSafety Inspector x1 1 1 3
Scholomance Academy kiegészítőTour Guide x2 1 1 1
Core szettAlexstrasza the Life-Binder x1 9 8 8

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.01.10 18:09

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Tetszik, nagyon jó hogy olcsó, kb csak az Oh My Yogg!-ra kell költeni, meg a küldire. A többi az elég base lap. Ha már kész a küldi és a Dun Baldar Bridge fent van 5/5ök a miliciák :D

Szerkesztve: 2022.01.10 18:10

#2

2022.01.10 18:58 | Válasz: (#1) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Kösz a dicséretet. :)

Sokan játsszák a Day at the Faire-t is. Szintén egy common és csak 2 lap tudja korrumpálni és pont azok után akarod kijátszani, tökéletes szinergia. Én is pörgettem de végül kivettem a még tökéletesebb húzások reményében. Amúgy nem is nagyon lehet drágítani a paklit pont ez miatt. Ha meg lenne betenném Ivus, the Forest Lordot, Ő ütős.

Egy francia srácot láttam ezzel játszani viszonylag magas rangon és Ő még ennél is szűkebbre vette 26 db 1 droppal. De úgy már elvszne az "Én paklim" érzés. Illetve lehet másképpen is játszani de az fel se merült nálam mert hát... aggrózni akarok :)

#3

2022.01.11 19:08 | Válasz: (#2) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Jah Ivus, the Forest Lord tényleg kitűnő lap, csak kár hogy nekem sincs meg :(

Egy Preparation még elférne a pakliba, még a küldi kijátszása előtt. xD :P

#4

2022.01.11 19:48 | Válasz: (#3) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Nehogymá pazarékoljuk a mannát :)

Amúgy van egy arany Prince Liamom. Ha egyszer összerakom wildra neki bérelt helye lesz :)

#5

2022.04.14 10:59

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Sajnos a pakli standardban megsemmisült. Nem is a lapok elvesztése miatt hanem a kihívás változott meg.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás