Összes pakli Új pakli

Kingpin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal folytatom tovább a tematikus paklisorozatot, ezúttal pedig Gadgetzan lesz a téma, hiába adtam a Kingpin címet. Egy kis bűnözés mindig belefér, de csak módjával. A listát nevezhetném akár Gadgetzan 2.0-nak is, régi motorosoknak sók ismerős régi lap fog visszaköszönni. 

A pakli 2 részből, ha nagyon engedékeny akarok lenni, akkor 3 részből áll. Az egyszerűség kedvéért viszont maradjunk csak a 2 részletnél. :)

Szóval az egyik rész a paklinak a Fire Plume's Heart a különböző taunt lényekkel, illetve taunt-ot generáló lapokkal melyek köré épült a lista. A Fire Plume's Heart-ból kapott fegyvert, kijátszva megkapjuk Ragnaros the Firelord képességét, vagyis random lövöldözhetjük az ellenfelet, 8 sebzésekkel. 

Viszont ezek a lövések, akárcsak Ragnaros the Firelord esetében, mindig random célpontot szemelnek ki. Viszont itt jön képbe Auctionmaster Beardo!

Az ő képességének hála akár többször is igénybe vehetjük a hősképességünket egy körben. Sajnos mindez ugyanúgy manapontokba fog kerülni, így érdemes a legolcsóbb varázslapokat betartani! 

A pakli mások része pedig a buffolási lehetőségekről szól, ahol főleg a taunt lényeinket fogjuk tudni erősíteni, a különböző varázslapok segítségével. 

De lássuk akkor hogy mivel is szolgálhat a pakli!

Kóstolónak, rögtön kezdjük a töménnyel, a Fire Plume's Heart-l, ami a ház egyik specialitása, ám feltételeinek a teljesítéséhez, a következő alapanyagok állnak rendelkezésre:. 

  • I Know a Guy, és a Training Session a házigazda Auctionmaster Beardo kedvenc alapanyagai, javaslata alapján pedig, érdemes ezekkel kezdeni a kóstolót! Ízlés kérdése, de lehet könnyed, vagy igazán tömény is a nedű tőlük. 
  • Akik nem félnek bepiszkolni a kezüket azok nem fognak csalódni a Dirty Rat láttán. De óvatosan kell vele bánni, mert a látszat ellenére, ez a kis fickó, bunyóban Brawl, könnyen felülkerekedhet bárkin. 
  • Picsogósabbak is megtalálhatják számításukat a Second-Rate Bruiser képében. Testes és marcona megjelenése ellenére, ezt a bőgőmasinát könnyű megsérteni, de nem feltétlenül könnyű rajta felülkerekedni. 
  • Safeguard-al pedig nem érdemes szórakozni, vagy úgy is mondhatnám hogy a banda pénzével nem érdemes játszadozni!

A további ízesítésről ( Buff ) a következő alapanyagok fognak gondoskodni..

  •  A házigazda Auctionmaster Beardo ajánlásával még ütőssebbé tehetjük az italunkat, amik pedig a Bulk Up, Stolen Goods, Feat of Strength alapanyagokból fog állni. 
  • Ha esetleg szembe kerülnénk pár nehézfiúval, és szeretnénk saját kezűleg intézni a dolgokat, erre is adva van a lehetőség, a Brass Knuckles képében. Nem kell fukarkodni a pofonok kiosztásával!
  • Akikre rámosolyog a szerencse istennője, azok a kockában is megtalálhatják a számításukat. Vulpera Scoundrel, mindig rendelkezésre áll egy jó kis játékot illetően. A kis ujjas trükkre érdemes ám odafigyelni! 
  • Ha pedig mindez nem lenne elég, és valami testesebbre vágytok, akkor Don Han'Cho rendelkezésetekre áll! 

A pultosunk igazán barátságos Friendly Bartender, az előbb felsoroltakat mindig nagy örömmel adja az újoncoknak, a további hangulatról pedig Gadgetzan Socialite gondoskodik. 

Vulpera Scoundrel a kockás játéka mellett, Genzo, the Shark kártyajátéka is jelen van, így mindenki próbára teheti a szerencséjét. Genzo, the Shark-ra érdemes néha rápillantani Shoulder Check, mivel gyakran 3 lapot húzz, miközben 1-nek tetteti a dolgot!

De ugyanígy érdemes rápillantani Shoulder Check néha a nagymenőkre Big-Time Racketeer is. Ezek az igazi nagymenők sose járnak egyedül, mindig van mellettük egy debella testőr, akikkel nem érdemes ujjat húzni, ha kedves az életed!

Rotface pedig igazi nagykutya, egy legenda, még a maffiózók, és utcai bandatagok körében is. Mindenki nagy tiszteletben tartja, ugyanakkor tisztes távolságot is tartanak tőle. Nem érdemes felidegesíteni, mert igazi nagyágyúkat tud előhívni ha kell, és akkor ott kő kövön nem marad. 

Rotface-t is igen csak érdemes szemmel Shoulder Check tartani, kiszámíthatatlansága miatt! 

Chief Inspector és Sergeant Sally gondoskodnak a rendről. Sergeant Sally-re is érdemes odafigyelni Shoulder Check, mivel könnyen fel lehet idegesíteni, és mérgében Plague of Wrath odacsap ha kell! Kis termete miatt sokan alábecsülik, de nem érdemes. 

Neki köszönhetően viszont kordában vannak tarta a fosztogatók Hoard Pillager, akik előszeretettel használnak különböző, vágó és zúzó fegyvereket. 

Nagyjából ennyiből áll a kínálat! Remélem élvezhető lett, és jó szórakozást kívánok! 

Ez egy kiváló pakli!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (22 db)

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőFire Plume's Heart x1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőI Know a Guy x2 1
March of the Lich King kiegészítőLast Stand x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőShoulder Check x2 1
March of the Lich King kiegészítőTraining Session x2 1
Forged in the Barrens kiegészítőBulk Up x2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőStolen Goods x2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőBrass Knuckles x2 3 2 3
Darkmoon Faire kiegészítőFeat of Strength x2 3
Core szettBrawl x2 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDon Han'Cho x1 5 5 5
Saviors of Uldum kiegészítőPlague of Wrath x1 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőRotface x1 8 4 6

Semleges lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettDirty Rat x2 2 2 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőFriendly Bartender x1 2 2 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGadgetzan Socialite x1 2 2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőAuctionmaster Beardo x1 3 3 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSergeant Sally x1 3 1 1
Core szettVulpera Scoundrel x2 3 2 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGenzo, the Shark x1 4 5 4
Descent of Dragons kiegészítőHoard Pillager x2 4 4 2
The Witchwood kiegészítőChief Inspector x1 5 4 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSecond-Rate Bruiser x1 5 4 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőBig-Time Racketeer x2 6 1 1
Rise of Shadows kiegészítőSafeguard x2 6 4 5

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás