Összes pakli Új pakli

Knife Klára

Üdvözlök mindenkit! Igen, ez a pakli hamarosan Wild-be kerül másrészt vannak benne átalakítások, ezekről is fogok beszélni. Leírást azért adok meg a paklinak, hogy legyen fogalma annak aki legyártja a paklit, jó szórakozást! :)

Előszöris ez egy Kingsbane Rogue ami már leszűrhető. Vannak benne átalakítások, mint például egy Preparation . Most ezzel kezdeném.

Tehát következzenek a válaszokat akaró lapok bekerülése.

Azért raktam bele a WANTED! kártya lapot, mivel számomra elég jó lap. +3 sebzés egy minion-ba és, ha sikerül megölnünk akkor még egy Coin -t is kapunk. A Preparation számomra ebben a pakliban elég egy, mivel a pakli nem szedi le az ellenfelet az 5. vagy annál lejjebb lévő körökben. A játék végére nem lesz nagy haszna, így is lesz sok manánk, kidobni a kezünket meg nem túl taktikus, hacsak nem vezet sikerre, de ez meccstől függ, nyilván ezt tudjátok. Másrészt nem rendelkezik a pakli olyan nagy manakölcségü Spellekkel amik kijátszhatatlanok a játék korai szakaszában.

Az Abomination azért került Captain Greenskin helyére ugyanis nem számít, hogy +1 sebzést +1 használati lehetőséget ad a fegyvernek (ezen kívül nem túl hasznos), drága is. Valószínüleg leszedik a lapot, mint minion, a 4 életerőpont nem túl sok. Az Abomination sokkal jobb, neki sincs több életerőpontja, de nagyon szívós lap az ellenfél számára, főleg egy kislényekkel teli pakliban. Amúgy se lesz nagy bajunk, lények meg nagyon minimálisan vannak elhelyezve a pakliban, tehát kifejezetten jobb döntés.

Ééés Valeera the Hollow nos ez miért lenne furcsa, nem furcsa, de vannak testvér paklik amikben nincs benne, helyette Patches the Pirate vagy hasonlók, de én Valeera the Hollow kártya lapot ajánlom. Rossz helyzetekben meg ment + letudod másolni a fegyveredet erősítő varázslatokat, de nem ez az egy lehetőség rejlik benne.

Pár kombó és taktika:

- Ha elég nagy a Sebzése a Kingsbane -nek akkor érdemes nem támadni vele, főleg, ha csak 1 használati lehetősége maradt: A Leeching Poison -t a fegyverre majd a Doomerang kártya lapot alkalmazzuk egy ellenséges lényre ezzel életerőt nyerünk, de ha lehet ne üssünk még a fegyverrel! Vegyük elő megint a fegyvert majd üssünk valamelyik célpontba, persze abba ne legyen túl nagy kárunk. Ezzel az ütéssel szintén bónusz életerőt nyerünk.

FONTOS: Amikor Valeera the Hollow kártya lapot aktiváljuk akkor, ha lehetőségünk van rá csak a káryta lap alkalmazása elött üssünk, ha ez nem sikerült akkor ne támadjunk, mivel megszakítjuk a Láthatatlansági formát.

- Ha nem vagyunk képesek egyből arcba ütni (netán egy taunt állja) akkor vissza adhatjuk a kezébe! Pl: Sap Ezt a taktikát álltalában halálos ütéskor érdemes alkalmazni!

- A Preparation -t hasznos elhasználni úgy, hogy a Sprint -el kombináljuk, hisz már a 4. körben tudunk húzni 4 lapot. Persze csak akkor nagyon hasznos, ha rettentően borzalmas a kezünk. De a Raiding Party -val is remek kombó. 

Végszó:

Nos a pakli nagy részét azért nem magyarázom el, ugyanis elég a kártyák elolvasása és elemzése ahhoz, hogy legyen egy picikét fogalmunk arról hogyan is használjuk a paklit. A paklit csak akkor gyártsátok le, ha a kövi metában szeretnétek Wild formátumban játszani, mert hamarosan sok lap rotálódik, de ez egyben jó hír is mivel Wild-ben is lehet nagyokat aratni. Persze a Wild változatban régi kiegészítők lapjai is szerepelnek, de talán készítek egy olyan változatot is nektek. :)

UI.: Ez volt az első internetes pakli megosztásom :D

További szép napot! Sziasztok!

Ez egy kiváló pakli!

7

Maiev Shadowsong HearthstoneFagyika30 profilképe

(Golden Common)

Létrehozott paklik: 1

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 7 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Rogue lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Preparation x1 Spell 0
Deadly Poison x2 Spell 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDoomerang x2 Spell 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőKingsbane x1 Fegyver 1 1 0
Knights of the Frozen Throne kiegészítőLeeching Poison x2 Spell 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőCavern Shinyfinder x2 Lény 2 3 1
Sap x2 Spell 2
The Witchwood kiegészítőCutthroat Buccaneer x2 Lény 3 2 4
Fan of Knives x2 Spell 3
Blade Flurry x1 Spell 4
Rastakhan kiegészítőRaiding Party x2 Spell 4
The Witchwood kiegészítőWANTED! x1 Spell 4
Vanish x2 Spell 6
Sprint x2 Spell 7
Knights of the Frozen Throne kiegészítőValeera the Hollow x1 Hős kártya 9 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Boomsday Project kiegészítőToxicologist x2 Lény 2 2 2
Dread Corsair x2 Lény 4 3 3
Abomination x1 Lény 5 4 4

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás