Összes pakli Új pakli

Legend Zoo

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdv mindenkinek!

Kicsit megkésve, de itt egy újabb deck azok közül amik hozzásegítettek a legendás rank eléréséhez. Hogy pontos legyek rank8tól rank2ig használtam, mert utána váltottam hunter/priest duóra amikkel végül célba is értem. Legenden belül ezzel toltam a legtöbbet és rank950 környékéig jutottam. ( hóvége volt :D )

Ez a pakli a Xixo féle warlock ami kb ugyanazt csinálja mint minden átlagos zoo csakhogy a board elárasztását megháláló lapot is beleinzertáltak. Persze ahhoz, hogy ez megvalósuljon 1-2 erre a célra alkalmas kártyát is hozzá kellett adni, mint pl echoing oozie vagy imp-losion amik nem mellesleg kicsit imbah kombók a knife jugglerrel. Ezek segítségével már a 4-5. körre annyi lényünk lehet a harcmezőn, hogy a nagyembert nagyon szerény manaköltséggel kihelyezzük és ezzel jókora fenyegetést jelentsünk opponensünkre. Mint minden paklit, ezt is mindenki a saját szájíze szerint alakíthatja hiszen (bár nem teljesen erre épül a deck) a sea giantból mégegyet lazán bele lehet rakni, power overhelming helyére is beférhet akár egy Enchanc-o mechano vagy bármi más. Személy szerint én ezzel az összeállítással éreztem legjobbnak a paklit. Az alap koncepció ugyanaz mint eddig volt a zoolockok esetében, első 3-4 körben megszerezni az irányítást kis lényekkel, nyomást helyezni az ellenfelünkre, tradelni ha kell és végül nyerni DE mivel az elmúlt hónapokban a rengeteg hunter miatt szinte mindenki felkészül aggro deckek ellen ezért szükség volt egy meglepetés lapra amivel mattolni lehet az enemyt. Ha belegondolunk a többség zoo ellen mulliganel amikor warlockot lát, ezért eldobja a shadow word:death-et, hex-et vagy BGH-t viszont ha kezelni tudja a lényeinket az első körökben akkor hogy lesz kirakva a giant? Nos erre lesz jó megoldás az imp-losion ami sebez+impeket pakol ami megkönnyíti a nagy lapunk kihelyezését.  Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért nincs 2 a deckben sea giantből... nagyon kevés olyan meccs volt amikor szükség lett volna mégegy ilyen izmos lényre, hiszen ha miénk a boardcontrol a sok lény által akkor a kezünkben van a meccs és 1-2 kör alatt be tudjuk fejezni a párharcot a bagoly vagy az én személyes kedvencem a power overhelming segítségével.

Lekeverésről annyit, hogy értelem szerűen a kis lények amik kellenek nekünk mintpl. flame imp, undertaker+ deathrattle szóval szerintem itt semmi érdekeset nem tudok mondani.

Egy könnyen játszható ám de hatásos pakli ami felveszi a versenyt a hunterekkel és szinte minden ellen eséllyel indul. Nehéz ellenfél a warrior, priest és a mostanában nagyon divatos taunt druid lehet viszont minden más ellen simán vihető.

Köszönöm a figyelmet és elnézést ha kicsit összevissza lett a dolog :D Mivel egy kisregényt lehetne írni erről, aki többet szeretne tudni az vegyen fel friendnek, írjon kommentet vagy látogassa meg a streamem ami februártól újra üzemelni fog.  twitch.tv/uhrigellehhr

15

Uhri profilképe

Uhri (Golden Common)

BattleTag: Uhri#2811

Pro játékos

Létrehozott paklik: 7

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 19.14 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Warlock lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettFlame Imp x2 1 3 2
Legacy szettPower Overwhelming x1 1
Legacy szettVoidwalker x2 1 1 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőImp-losion x2 4
Legacy szettDoomguard x2 5 5 7

Semleges lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAbusive Sergeant x2 1 1 1
Legacy szettLeper Gnome x2 1 2 1
Curse of Naxxramas kaland módUndertaker x2 1 1 2
Legacy szettDire Wolf Alpha x1 2 2 2
Curse of Naxxramas kaland módEchoing Ooze x2 2 1 2
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x2 2 1 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Curse of Naxxramas kaland módNerubian Egg x2 2 0 2
Legacy szettHarvest Golem x2 3 2 3
Legacy szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Legacy szettDark Iron Dwarf x1 4 4 4
Legacy szettDefender of Argus x1 4 3 3
Legacy szettSea Giant x1 10 8 8

Még több Warlock pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás