Összes pakli Új pakli

Már a Token kivan ezzel a metával.

De tényleg. Token spellek token lények discover discover hátán. Annál erősebb egy deck, minél több token tevékenységet tud végezni. Jelenleg 60% körül van a paladin, mert gateaway secret,stonehill"always tyrion" defender, Mageknek kb a 18. kör körül fogy el a lapjuk, de akkor már a pakliból is. Az egyik leggyakrabban előforduló deck a token shaman, a  rouge átlag 5-6 lapot nem a saját kasztjából játszik stb.

Nos, ha már Token, legyen kövér, a régi egg druid koncepció egy részét kevervén az új token druiddal egy kifejezetten érdekes egyveleget kapunk.

A meccs cuki kis cicaharcal indul a boardért alapvető célunk a board megtartása, rák ellen rákkal küzdünk, a blizzardnak van humora.  Ha mienk a board akkor a violet/living mana páros valamelyikével elkezdhetjük felépíteni a win conditionünket. Pow vagy mark of lotus 3-4 lényre általában elég erőt ad a boardnak, hogy erőből átmenjünk az ellenfelen.
A Shellshifter mindhárom formájában hasznos, aggro ellen tauntként rouge és mage ellen szépen sunnyogva oszthatja a halált, ráadásul beast, buffolni, húzni is tudunk vele.
Dr 1-2-3. meccset tud nyerni, ha az ellen nem tudja leszedni, de gyakorlatban egyedül paladin és hunter ellen érdemes innervatel kirakni az első körben, minden más leszedi egy lappal, és lőttek az early gamenek.
A violet teachert csak akkor rakjuk ki, ha buffolni is akarunk, 3/5 illetve 1/1 es lények az esetek többségében gyengék. illetve meatshieldként, ha az ellen kasztja nem épp a leszedésekről híres, vagy ha muszáj. 
A pakli nagy motorja Fandral, ha nem csak magában tudod kirakni akkor iszonyat erős dolgokra képes, pláne, ha a Violet Teacher is kint van mellette. Akár Power of the Wildal akár Shellshifterrel de leginkább Nourishal éri meg krirakni.

Muligan: 
Innervate, Enchanted Raven Mark of Yshaarj + a megfelelő rák vagy dr.3  vagy még egy raven. Innervate nélkül Tortolan Foragert érdemes keresni. Coin és innervate nélkül pedig Raven+Yshaarj mark + Tortolan forager a best.

Lehet játszani Roarral is,de a jade druid kivételével minden ellen jobb a swipe tapasztalatom szerint ( kb 5% a winrate különbség)


A kis teknőceink nem egyszer win conditiont adnak a kezünkbe, Sherazint, Deathwinget, Yogg Saront, vagy csak egy sima lotus agentet. 

Fontos, hogy a tech lapjainkat csak a kulcs pillanatokban játszuk ki. Tudni kell már a meccs elején, hogy melyik techet mire szeretnénk ellőni ( már ha feljön...) mert lehet, hogy egy picit tempót vesztünk, de sokkal kisebbet, mintha late gamere nem lenne már meg az a tech amivel meg tudtad volna nyerni a meccset...

Matchupok: Mage, Pirate, Controll paladin viszi 60%ban, a többi ellen 65% körül tud. De ha valaki nálam szerencsésebb játsza akkor jó az 80 nak is...:)

Ja és Külön üzenem a mágusoknak, hogy: 

Ez egy kiváló pakli!

4

druid Hearthstone#Savannah profilképe

(Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Létrehozott paklik: 25

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 3.56 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Druid lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Innervate x2 Spell 0
Karazhan kaland módEnchanted Raven x2 Lény 1 2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMark of the Lotus x2 Spell 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőMark of Y'Shaarj x2 Spell 2
Power of the Wild x2 Spell 2
Journey to UnTortollan Forager x2 Lény 2 2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőFandral Staghelm x1 Lény 4 3 5
Keeper of the Grove x1 Lény 4 2 2
Journey to UnShellshifter x2 Lény 4 3 3
Soul of the Forest x1 Spell 4
Swipe x2 Spell 4
Journey to UnLiving Mana x2 Spell 5
Nourish x2 Spell 6

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Hungry Crab x1 Lény 1 1 2
Journey to UnGolakka Crawler x1 Lény 2 2 3
Journey to UnVicious Fledgling x2 Lény 3 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőEater of Secrets x1 Lény 4 2 4
Violet Teacher x2 Lény 4 3 5

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás