Összes pakli Új pakli

MyPaLaDeCk

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Ez az első és egyetlen paklim, nagyjából egyben a lapkészletem java is. Szívesen harcolok vele mivel gyors meg viszonylag változatosak is a meccsek...

Múlt hónapban kezdtem a játékot, még epic lapom sincs (amit bontottam más kaszthoz valót, azt dustra váltottam hogy ehhez craftoljak ezt-azt), nemhogy legendary.

Bevallom nézegettem itt júliusban a hasonló deckeket, és Füstfújó & Swag... ötleteiből merítve sikerült ezt az olcsó verziót összerakni, napokig a rare lapokból csak 1-1db volt, kivéve a purifiereket, abból mind2t én nyitottam ennek örömére kerültek bele/maradtak benne.

Mivel ez a kaszt a kedvencem (céltudatosan mentem rá kb. a tutorialt követő első csomagok kibontásától kezdve), és a többihez voltaképp szinte még common lapjaim sincsenek, ezt kéne tovább tökéletesítenem, mert sokáig mással se fogok (tudni értelmesen) jászani...

[Jah, annak örömére raktam fel, mert még ma időben elértem a lvl20at a hőssel, hogy kapjak packot ebben a portálhúzós kocsmabunyóban, tudom ez nem olyan nagy dolog mint másoknál az arany hős meg a legend rank] (=

 

Az lenne az első kérdésem, hogy ha lesz 400 dustom melyik epic fegyver volna ide jobb, a coghammer vagy a justicesword? Esetleg elsőre a 6 manás varázslat lenne a fontosabb?

A második kérdésem, hogy ha összedek valaha is sok x 700 goldot, egy ilyesmi pakli alkalmas lesz-e (módosításokkal persze) a Naxxramas & Blackrock szárnyak kipipálására (nem heroicban), és melyikkel érdemes előbb majd kezdeni? Vannak ott egyáltalán lényeges kioldandó lapok a paladin számára, vagy inkább az új TGT csomagokra gyüjtsek, esetleg még pár GVGset vegyek? (-arénázni nem fogok jódarabig, classic viszont jön majd heti1 a tavernből úgyis)

10

Dionysus profilképe

Dionysus (Common)

BattleTag: 2594

Kezdő játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 1

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 10 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok (17 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBlessing of Might x2 1
Legacy szettEquality x1 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShielded Minibot x2 2 2 2
Legacy szettConsecration x2 3
Legacy szettDivine Favor x2 3
Legacy szettHammer of Wrath x2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőMuster for Battle x2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőScarlet Purifier x2 3 4 3
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2

Semleges lapok (13 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAbusive Sergeant x1 1 1 1
Legacy szettLeper Gnome x1 1 2 1
Legacy szettSouthsea Deckhand x1 1 2 1
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőMicro Machine x1 2 1 2
Legacy szettArcane Golem x1 3 4 2
Legacy szettFlesheating Ghoul x1 3 3 3
Legacy szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Legacy szettRaid Leader x2 3 2 3
Legacy szettWolfrider x2 3 3 1

Még több Paladin pakli

#1

2015.08.03 00:38

Dionysus profilképe

Dionysus (Common)

BattleTag: 2594

Kezdő játékos

Keres: Gyakorló társat

kimaradt, hogy 100akért majd a: aldor peacekeeper + questing adventurer + arcane nullifier + kezan mystic nevű lapok craftolását tervezem (nem pont ebben a sorrendben), mindből 1et hogy kisérletezgessek, jelenleg egy young priestessem van csak plusszba ami 5 dustnál többet ér, pár napja került csak ki mikor lett arcane golemem is.

#2

2015.08.03 01:31

Adlanor profilképe

Adlanor

Questing Adventurer-t és Arcane Nullifier-t semmiképp ne craftolj. Később meg fogod bánni. Aldor Peacekeeperből viszont akár 2-t is csinálhatsz, ha sokat palázol. Mivel van 2 Muster for Battle-d, én első epicnek a Quartermaster-t ajánlanám, irtó erős kombó.

 

Naxxramas kártyái alapból szerintem megérik, ha más kaszttal is játszol majd, de palára fókuszálva sok hasznosat nem látok a kiegészítőben.

Blackrock Mountainban szerintem kb 1 fontos lap van a palának (a mindenkinek fontos Emperor Thaurissan mellett), a Dragon Consort. De ez is csak akkor, ha már van pár erős sárkányod.

 

A paklid 1320 dustból egyébként szerintem meglepően jó! Csak így tovább!

 

 

#3

2015.08.03 18:28

Szerintem teljesen jó választás volt ez a pakli kezdésnek. És ,ha jobban megnézed a mostani metában is elég gyakori , és erős deck....nem kell, hogy annyira drága legyen egy pakli, hogy erős legyen. Nekem 7-10 ezer dust között mozognak a mostani paklijaim, de sokszor szarrá vernek ezekkel:D szóval csak türelmesen a játékban nincs olyan hűű .de nagy meglepetés:) 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás