Összes pakli Új pakli

Odd Rogue

Sziasztok!

Ezúttal egy jó kis páratlan rugó variációt hoztam nektek amit a hétvégén tesztelgettem rank 20 környékén. Azért ott mert egyébként nem szoktam rankedezni de hétvégén untam már magam a játékban és úgy döntöttem játszom egy kis létrázást. 

Ott rank 20-on elég nagy a katyvasz ellenfelek tekintetében de összességében elég sok az aggro lock és a tempos mágus így mivel mindenképpen rugóval szerettem volna játszani felejtőssé vált a szokásos miracle és barátai összeállításaim.

Így felmentem a HsReplay-re és kinéztem egy nagyjából oda illő összeállítást és meglepődve tapasztaltam, hogy akadt egy, amiben egyébként is a kedvenc lapjaim vannak mint a Tar Creeper és a Cobalt Scalebane. Viszont nincs benne Zöldbőr kapitány aki sajna nincs meg nekem. (bár gyanús, hogy az új kieg megérkezésekor nem úszom meg a lecraftolását a déltengeri kapitányokkal együtt). Plusz a hétvégén láttam a Dreamhack versenyen, hogy az egyik srác használja a Shadowblade-et és arra gondoltam, hogy az pont jó mage és lock ellen is plusz a deadly poisonnel leszedi a Despicable Dreadlordot és a páros lock Hooked Reaver-e is könnyebben leverhető esetleg a Deckhanddel vagy az Si:7 2 sebézésével így beettem a Blink Fox helyére. Összességében elég jól működik. 

Nagy szerencsére ilyen alacsony szinten nem találkozom odd palával és token duduval. 

A mulligannél ha lock vagy mage az ellenfél nekem nincs szívem elengedni a Tar Creepert egyébként még a Fire Fly a kedvencem kezdő kézbe mert a maradéka a kezemben jó combo beindítónak a negyedik vagy a hatodik körben vagy az Si:7 vagy a Vilespine slayer mellé. De mivel sok az 1 dropunk bármikor számithatunk is rá, hogy topdecelünk egyet. Ezért is olyan jó a tempos játék mert konzisztens a deck vagyis kb mindenből 2 van a pakliban. 

Amúgy legszívesebben Midrange sámival mennék a létrának de hiányzik belőle két sámán legendás és egyik sem Shudi (mert egyedül őt craftolnám le szívesen) így felejtős. 

Így Zöldbőr Kapitány nélkül kifejezetten low budget összeállítasnak nevezhető a dekk. Ráadásul Leeroy sok más meta összeállításba is jó és mindig is jó volt és gyanús, hogy jó is lesz. Szóval egy igazán időtálló craft lehet bárkinek. A többi minion is mind szuperértékes a pakliban így más paklikban is helyet kaphatnak. 

Akinek nem derogál a rugó és az aggrózás az tehet egy próbát vele. 

Sziasztok.

Ez egy kiváló pakli!

5

rogue Hearthstone
Casualplayer profilképe

(Premium) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 49

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.88 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Rogue lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Deadly Poison x2 Spell 1
Cold Blood x2 Spell 2
Edwin VanCleef x1 Lény 3 2 2
SI:7 Agent x2 Lény 3 3 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőShadowblade x1 Fegyver 3 3 2
Journey to UnVilespine Slayer x2 Lény 5 3 4

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Argent Squire x2 Lény 1 1 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőDire Mole x2 Lény 1 1 3
Journey to UnFire Fly x2 Lény 1 1 2
Southsea Deckhand x2 Lény 1 2 1
The Witchwood kiegészítőHench-Clan Thug x2 Lény 3 3 3
Journey to UnTar Creeper x2 Lény 3 1 5
Journey to UnVicious Fledgling x2 Lény 3 3 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőCobalt Scalebane x2 Lény 5 5 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőFungalmancer x2 Lény 5 2 2
Leeroy Jenkins x1 Lény 5 6 2
The Witchwood kiegészítőBaku the Mooneater x1 Lény 9 7 8

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás