Összes pakli Új pakli

Og'naros

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Highmaul hátlap! Highmaul hátlap

Sziasztok!

A mai estén egy a Hearthstone-nal azonos korú mémet fogok nektek propagálni, amivel már mindenki találkozhatott a játékhoz köthető ideje folyamán. Ugye ti is utaljátok ha a manátokért cserébe nem kapjátok meg a megfelelő statokat? Mert én nagyon!

A reddit bizonyos részein állandó, másutt csak időnként felbukkanó lény a Boulderfist Ogre. Egy megkerülhetetlen mérföldkő/mém a játékban, olyannyira, hogy valaki kb. 1,5 évvel ezelőtt készített is egy 100% Ogre azaz "Oger" paklit, majd közzétette azt az imént említett webhelyen. Szívesen játszottam volna vele, de olyan szépségek hiányoztak, illetve hiányoznak hozzá aktuálisan is mint Mogor the Ogre vagy Don Han'Cho.

Így hát megalkottam a saját "Oger" paklimat, melynél annyi kikötést tettem, hogy a lények csak Ogrék lehetnek benne. De varázslatok és fegyverek terén mehet bármi.

Hasonlóan a fentebb említett paklihoz, ez is egy Warrior pakli lett. Akármennyire is bírom az ogréket, valami win-condition azért kell melléjük is, ha esetleg az ellenfelünk nem hajlandó meghajolni lényeink nagysága, és szentsége előtt...  ...és bizony akadnak ilyen egyedek.

A valaha volt egyik, ha nem a leghangulatosabb kiegészítő, a Journey to Un'Goro kiegészítő questjét gondoltam ki lehetséges stratégiának ezen paklim számára. A Fire Plume's Heart lap jól szinergizál a paklinkkal, hiszen amíg nagy lényeinkkel zavart okozunk az asztalon, addig a quest is elkészülhet, majd Ragnaros hősképességével, az immáron elfáradt ellenfelünket kiiktathatjuk. Ugye milyen naivan hangzik? Jó statokkal márpedig bármi (is) lehetséges! Bizony ám.

Küldetésünkhöz az alábbi lapok nyújthatnak segítséget. :

Second-Rate Bruiser : Emlékszem Gadgetzan idején aránylag sokat arénáztam, és bizony nem 1 alkalommal kivettem ezt a lapot, hasznos tudott lenni, ha az asztal az ellenfél oldalán kicsit súlyosabb lett.

Mosh'ogg Enforcer : Nem is oly rég, egy Resurrect Priest pakliban pörgettem 1-2 évvel ezelőtt standard formátumban, ezt a meglehetősen termetes szépséget. 

I Know a Guy : Ezt a lapot, a sors is ennek a paklinak szánta, hiszen egy Ogre látható a kártya artworkjén. Ja és persze, segíti a küldetésünket is...

In Formation! : Ha a játék istenei látják küldetésünk szentségét, bizony megkönnyítik a dolgunkat. Rengeteg jó miniont kaphatunk belőle. (pl.: Archspore Msshi'fn, Earth Revenant, Convincing Infiltrator, vagy esetleg... még egy Mosh'ogg Enforcer-t, de ez utóbbihoz már hatalmas malac kell.)

Bulk Up : Mivel képes tauntokat másolni, ezért győzelmi esélyeink növelése érdekében jól használható lap. Mivel képes ogrékat is másolni, ezért ez egy kihagyhatatlan lap!

Továbbá akadnak még itt aranyoskák. : 

Ogre Brute : Nem mindig oda jó ütni, ahová azt elsőre gondolnánk. Szerencsére ő mindig oda üt, ahova kell. Bízd rá magad a sorsra, az istenekre, az ogrékre!

Ogremancer : Meglepően jó wild módban is, nem csak standardban. Habár a jutalom-fegyver megszerzését nem segíti képessége, az asztalon kellemetlen tud lenni ellenfelünk számára. Volt már párszor "MVP" nálam...

Boulderfist Ogre : Nem szorul magyarázatra. Ez a pakli miatta jött létre. Amennyiben nem játszuk ki instant a hatodik körben (márha ott van a kezünkben), akkor egy igen súlyos bűnt követünk el. Ezen bűnt pedig még egy év folyamatos imasarok látogatás sem tudja jóva tenni teljesen. Inkább 6. Vagy 7.

Armored Goon : 3 fegyver is található a paklinkban, a pajzs pedig sosem árt. Pláne ha egy ogre adja nekünk. Ja és neki is jók a statjai 6 manáért!

Batterhead : Olykor elkellhet egy kis nagytakarítás. Főleg, mielőtt elkezdünk tűzgolyókat lövelni!

Ogre Magi : Néhány varázslatunkkal nagyszerűen szinergizál.

Olykor a fejünket is használni kell, ehhez pedig rendelkezésre áll egy King's Defender mely könnyedén kaphat extra használhatóságot, továbba egy Outrider's Axe amivel a kezünket is feltölthetjük. Végül, de nem utolsó sorban pedig az Ogre Warmaul melyet szintén egy felsőbb erő irányít, ha esetleg rossz helyre akarnánk ütni.

Miért nem a Corsair Cache került be és miért a Forge of Souls

Egyszerű, utóbbi két lapot is húz neknük, nem csak egyet. Az extra használhatóság az egyik fegyvernél valószínűsíthetőleg jönni fog magától is, míg másiknál nem biztos hogy olyan jó lenne. Tehát csak a laphúzó fegyvernél lenne erre igazán igény. Így elestünk 1 laphúzástól, de azt meg a Forge of Souls pont maga hozza a Corsair Cache-el szemben. Ráadásul gyorsabban, mint egy kövérebb Outrider's Axe segítségével.

Van itt még néhány asztalkarbantartó eszköz is, csakis a jobban beváltabbakból.

Bronz és arany rankok között, estefelé a legjobb ezzel a paklival hentelő-körútra indulni, ha úgy döntünk, hogy létrázunk vele kicsit. Egészen színes olykor az ellenfelek felhozatala ezen időszakokban. Kihívás a játék ezzel a paklival, de egyáltalán nem lehetetlen vele nyerni sőt!

Ohh, egy tripla!

A kötelező gyakorlat, minden meccsen.

Nyomi démonok, és hitvány Tamsin hazaütve!

Ellenfelünk a végére kicsit szétesett. De legalább az elementálok, és The Lich King is a segítségünkre sietett.

A szent fény katonáit is kipurgáltam, de mindeközben elkövettem egy bűnt...

Kellemes játékot mindenkinek a továbbiakban is, ne feledjétek, ésszel, de keményen!!

5

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare)

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 18

365 napon belül: 13

Átlagos értékelés: 7.72 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőAthletic Studies x1 1
Core szettExecute x1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőFire Plume's Heart x1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőI Know a Guy x2 1
Legacy szettBattle Rage x1 2
Forged in the Barrens kiegészítőBulk Up x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőForge of Souls x1 2
Scholomance Academy kiegészítőIn Formation! x2 2
United in Stormwind kiegészítőMan the Cannons x2 2
Core szettSlam x2 2
The Grand Tournament kiegészítőKing's Defender x1 3 3 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőOgre Warmaul x1 3 4 2
Forged in the Barrens kiegészítőOutrider's Axe x1 4 3 3
Core szettBrawl x1 5
Saviors of Uldum kiegészítőArmored Goon x2 6 6 7

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Goblins vs Gnomes kiegészítőOgre Brute x1 3 4 4
Legacy szettOgre Magi x1 4 4 4
Scholomance Academy kiegészítőOgremancer x2 5 3 7
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSecond-Rate Bruiser x2 5 4 5
Legacy szettBoulderfist Ogre x1 6 6 7
Rise of Shadows kiegészítőBatterhead x1 8 3 12
Rastakhan's Rumble kiegészítőMosh'ogg Enforcer x2 8 2 14

Még több Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.01.19 06:32

Kacsito profilképe

Kacsito (Legendary) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Jó az érv a Forge of Souls mellett!

Ment a lájk.

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás