Összes pakli Új pakli

Óriások

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdv Mindenkinek!

Saját készítésű, de már létező pakli, csak nem igazán játsza senki se. Szerintem baromira élvezetes vele a játék, amikor meg tele az asztal az óriásokkal és tudod, hogy pl a druid semmit se tud csinálni ellene, az az érzés isteni :) 4 epic van csak benne meg az óriások karazanból ami drága.

A pakli lényege hogy minél előbb az egész paklinkat felhúzzuk és utána 2-3 körön keresztül telerakjuk a board-ot az óriásokkal. Érdemes meghagyni egy Whirlwind-et a kombóhoz. 2 óriást letenni 0-1-2 mannáért max, utána Whirlwind, majd duplázás, vagy inkább másolás (esetleg 2x másolás) a kézbe.(mert ha leszedik őket és nincs a kézben egy se, meg az asztalon se, akkor concede) Lehet számolgatni hogy 0mana a 2 lény 1 mana a Whirlwind a sebzett lényeinket megidézzük a Sudden Genesis-el 5 mana és utána Blood warriors 3mana és lesz 4db 0 manás 8/8 a kezünkben az asztalon meg 4 db 8/7 lény.
A lények eltakarításánál a Wild pyro nagyon hasznos tud lenni főleg a Commanding shout-tal és a rengeteg spellel kombozva (esetleg kolento otk warrior videót megnézheted az eleje a játéknak hasonló). Az execute-okat nem szoktam tartogatni, mert valahogy ki kell bírni hp-val a 10-12 körig. Az ellenfelüntől függhet, hogy egy kör alatt telerakjuk e az asztalt vagy sem. Sámánok druidok esetleg papok hunterek ellen mehet minden egyszerre ki, mert nem bírják leszedni. Az equality + pyro vagy concecration brawl meg a mágus fagyasztásai elég kellemetlenek tudnak lenni.
Nagyjából így nézne ki. :) 
Aki még csak most ismerkedik a játékkal annak lehet egy kicsit nehezebb lesz használnia.

A megjelölésben hogy ranked módban használható az nem igaz:) Rankeden játszom vele, de inkább egy helyben vagyok, sok játéknál szerintem visszafelé is mennék vele.

Mágus ellen 100%ban használhatatlan, kezdésnél mehet a condede kb. és warriorok ellen se jó a brawl miatt. A jade druidok ellen viszont nagyon király. 1x kaptam ki tőle, akkor is azért, mert jogg'saron lefagyasztotta mind a 7 óriásomat. Sámánok ellen is jó mert a devolve nem hat rájuk, azt a face token evolve shamant is vertem. A murlocok ellen meg a hunterek ellen jó, ha jönnek az 1 sebzések mindenre meg a wildpyro. Rouge-val nem igen találkoztam, de a quest rogue biztos leverne. Nincs annyi köröm, hogy nyerjek az óriásokkal  szerintem.Meg visszaküldi a kezembe őket.

Ötleteket, hogy mit lehetne még a pakliba tenni, vagy változtatni rajta elfogadok szívesen.

 

Jó játékot! :)

3

Raizen11 profilképe

Raizen11 (Golden Common)

BattleTag: Raizen11

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 10

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 2.3 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (22 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInner Rage x1 0
Whispers of the Old Gods kiegészítőBlood To Ichor x2 1
Legacy szettExecute x2 1
Legacy szettSlam x2 1
Legacy szettWhirlwind x2 1
Legacy szettBattle Rage x2 2
Legacy szettCommanding Shout x2 2
Legacy szettFiery War Axe x2 2 3 2
Legacy szettShield Block x1 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőBlood Warriors x2 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőRavaging Ghoul x2 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőSudden Genesis x2 4

Semleges lapok (8 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
Legacy szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Legacy szettAcolyte of Pain x2 3 1 4
one Night in Karazhan kaland módArcane Giant x2 12 8 8

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás