Összes pakli Új pakli

Rank 1 Max Damage

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Itt egy pakli ami eslőleg furcsának tűnhet, szóval elmagyarázom miről is szól a dolog. A pakli tényleg a maximális lehetséges sebzésre épül, tehát a sima facehunter akkor jó ,ha körönként 5 hp-t lesebez, ebben a pakliban sokkal több van. Mint látjátok Loatheb a legdrágább lény a pakliban, de nem kell félni 4-5 kör és az esetek 60%-ban elvérzik az ellenfél.
A maradék 40-ben meg nyerünk:D na ez csak vicc volt, de egyébként ezzel a paklival döntöttem meg a winrate rekordomat , tehát 10 meccset sorban lehet nyerni vele aki nem hiszi járjon utánna. King mukla sem véletlen a pakliban , és mindenképpen kell (nem helyetesíthető), tudom kevés embernek van meg, mert nem titulálják jó legendarynak...de kicsit gondoljuk újra: Tehát 3 dik körben lerakjuk (ilyenkor -10 be van álltalában az ellenfél) még soha nem szedték ki azonnal nálam ezt a lapot egyből..tehát ebben a körben minimum 7+ sebzés a körben. A 2-db owl, ha esetleg banán party lenne elrontja az ellenfél buliját. A tauntok sem igazán fogják meg ezt a paklit, és nem mellesleg  a Healbot 5 mana:D. Jelenlegi állás szerint Rank 1-ben vagyok a paklival ( nem legend), míg a sima face-el már voltak problémák rank 5 ben is. A mana görbe tökéletes, szóval az Rng sem nagyon szokta megviccelni a paklit, és a kedvencem lett, pedig handlockos voltam.
Bátran ajánlom mindenkinek:)

10

Petya profilképe

Petya

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettTimber Wolf x1 1 1 2
Legacy szettExplosive Trap x1 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőGlaivezooka x2 2 2 2
Blackrock Mountain kaland módQuick Shot x2 2
Legacy szettSnake Trap x1 2
Legacy szettAnimal Companion x2 3
Legacy szettEaglehorn Bow x2 3 3 2
Legacy szettKill Command x2 3
Legacy szettUnleash the Hounds x2 3

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAbusive Sergeant x2 1 1 1
Legacy szettLeper Gnome x2 1 2 1
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x2 2 1 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Curse of Naxxramas kaland módMad Scientist x2 2 2 2
Legacy szettArcane Golem x1 3 4 2
Legacy szettIronbeak Owl x2 3 2 1
Legacy szettKing Mukla x1 3 5 5
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5

#1

2015.06.11 21:24

Tomas profilképe

Tomas

Hm jó konstrukciónak tűnik:)  kipróbálom

#2

2015.06.12 13:06

Hany profilképe

Hany (Golden Common)

BattleTag: pappdenes#2670

Közepes játékos

Keres: Tanítót

Muklát mivel tudnám helyetesiteni,tudom azt irtad nem lehet,de mégis mit ajánlasz?

#3

2015.06.12 14:24 | Válasz: (#2) Hany (Golden Common) hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Leeroy is nagyon jó tud lenni a face hunterben, esetlen egy második Arcane Golem. Vagy szerezz be egy Muklát :). Szerintem is egyik leginkább alulértékelt legendary (Toesley mellett). 3 manás 5/5 és pont. A hátránya csak a Handlock meg a Tempo mage ellen tud igazán kellemetlen lenni, mill deckben pedig még előny is.
 

#4

2015.06.15 15:06

Lun profilképe

Lun (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Kipróbáltam, ez bizony egy "undorító" :) face Hunter, amelynek nagyon nem mindegy, hogy melyik oldalán állsz. Egyelőre csak mirror meccsen tudtak megfogni, úgy hogy az ellenfél jobban húzott az elején és kb. 15 HP előnyre tett szert 3 kör alatt. Az 5. kör tájékára ha az ellenfélnek sikerül is letakarítania a boardomat, de már 10 HP alatt van, akkor retteghet, mert annyit kézből is megold ez a pakli.

Ami nekem kicsit kilóg belőle, az a Snake Trap, azon kívül, hogy a Knife Juggler szépen meg tudja védeni magát vele, nem túl sok hasznát vettem. Lehet, hogy egy Leeroy Jenkins hasznosabb bele. A többi lappal kapcsolatban viszont még nem merültek fel kételyeim.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás