Összes pakli Új pakli

Shudderwock Nyaralni volt

13

Adatok

Shudderwock kicsit besokalt a nyári meta-tól ezért kivett egy kis szabadságot. Úgy döntött világkörüli útra indul.

Készített magának egy teljes utazási naplót amit most fogunk megnézni.

Az utazási célok:

Franciaország-Egyiptom-USA-Dél Amerika-Japán-Ausztrália

 

Induljunk is barátunk útján!

Első uticél: Franciaország

Shudderwock gépe leszállt a párizsi repülőtéren. Tudni illik Franciaországba azért érkezett, hogy meglátogassa régi barátját. Ez a barát egy Párizstól 50 km-re fekvő kastélyban lakik. Monsieur Medivh aki pompás borokkal kínálja vendégét és megmutatja neki varázslatos könyvtárát. Shudderwock a 16. századi kastály láttán nem tudott meg se szólalni. Egy hetet töltött itt szívésely vendégségben Megtekintették a párizsi nevezetességeket és Medivh világhírű borászatát.(Amelyről ha jól tudom még az orkok is átjönnének egy portál segítségével hogy megszerezzék) Shudderwock rengeteg élménnyre tett szert, köztük számára a legfontosabbal az Atiesh képességével.

                  

 

                                                                                                                                           -"Medivh portréja a kastrély szalondjából"

 

 

De itt nem állhatunk meg hisz vár minket a következő uticél: Egyiptom

Egyiptom a múlt és tudás egyik fellegvára. Itt hősünk a piramisokat szeretné elsősorban megismerni és annak titkait. Erre segítségül lesz a híres egyiptológus Reno Jackson. Sokan köztetek nem is tudják de Reno professzor valójában Howard Carter egyik leszármazottja (félig). Gizában találkoztak barátaink ahol megbeszélték, hogy ma az Abdul bazárba mennek el holnap pedig megtekintik a fáraók nyughelyét. Eljött a másnap és Reno ahogy ígérte elvitte Shudderwock-ot a memphiszi piramisokhoz. Itt tanulmányozták a hierogrifákat és behatoltak a fáraó végső nyughelyére. A piramisból kilépve Reno előre ment, hogy elhozza a terepjárót. Shudderwock arra lett figyelmes, hogy egy távoli alak nézi őt és hívogatja, elindult felé. A titokzatos idegen megkérdezte Shudderwockot nem kíváncsi e ókori tudás tényleges erejére ? Barátunk habozott de kíváncsisága győzőtt. A rejtélyes alak 3 tárgyat mutatott neki: Egy Lámpást egy Órát és egy Tükröt. A titokzatas alak mondta, hogy bölcsen válasszon hisz csak egy lehet az övé. Mielőtt kimondhatta volns végső választását Reno kiáltott rá, hogy indulás mire visszafordult Shudi (innentőlkezdve Shudi mert lusta vagyok kiírni a nevét) a titokzatos alak eltűnt. Fúrcsálotta  az eltűnést de sikerült magának lerajzolnia a 3 ereklyét, hogy ha szüksége lenne rá tudja hol keresse. Másnap megköszönte Renonak az idegenvezetést és felszállt a repülőgépre. A gép éppen a piramisok felett repült és letekintett nosztalgiázni kicsit de csak két vörös szempárt látott ami a titokzatos idegen szemeire emlékeztette.... "Biztos csak a fáradságtól halucinálok." -mondta Shudi

Shudi az óceánon átkelve megérkezett az Amerikai Egyesült Államokba

Shudi ide egy célból érkezett. Meg akart győződni róla tényleg létetnek e boszorkányok. Így van a híres neves Salem felé veszi az irányt.  Salem felé tartva rengeteg mezőgazdasági létesítményt lát. Rengetek arató és cséplő mechet az az gépet. Salem előtt megáll egy étkezőnél Shudi ahol megebédel és a helyieket kérdezgeti a salemi legendákról. Egy idős férfi elég bőbeszédűen meséli el a történetet. Miszerint a salemi temető meleltt található egy rejtélyes erdő amelynek a közepén egy ház áll és ott él a híres boszorkány Hagatha a tanitványaival.

-Salem város csodás látképe (illusztáció, vagyis remélem)

Az öreg azt mesélte a boszorkányokról, hogy bárkit aki az erdőbe beteszi a lábát békává változtatnak. Shudi azonban elhatározta, hogy végére jár ennek az egésznek. Másnap éjfélre érte el az erdő sarkát épp telihold volt (hogy még klisésebb legyen a történet :P ). Mély levegőt vett és belevetette magát, megindult az erdő közepe felé. Megpillantotta a házat és bement. A ház üres volt de látszott, hogy laknak benne. Körülnézett egy zölden izzó üstön állapodott meg a szeme. Épp az üst tartalmát akarta megszemlélni amikor egy béka brekekett fel melette. Oda pillantván furcsálta a békát hisz az kalapot és nyakéket viselt. Úgy gondolta elviszi magával emlékbe. Felkapta így a békát, de arra lett figyelmes, hogy a hát felé közeledett valaki. Ezért gyorsan a hátsóajtón távozott de megállt még a bokrok sűrűlyében, hogy megszemlélje kik is laknak a házban. A mesék igazak voltak tényleg boszorkányok mind rusnya volt. A boszik beléptek a házba és észrevették valaki járt a házban . Shudi arra lett figyelmes, hogy a boszorkányok háza felett hatalmas vihar keletkezett . Úgy vélte jobb itthagyni az erdőt és eliszkolt.... Most már a békával együtt indultak tovább Dél Amerika felé az Amazonas dzsungeleibe.

Az Amazonas dzsungeleiben

Shudi az Amazonas folyón utazott, két célból érkezett ide. Először is, hogy elegendje Hagatháék békáját, hogy a természetben élhessen a béka. Másodsorban megfigyelni egy érdekes bogár szerű élőlényt amely bizonyos életformákat vissza tud hozni az életbe (a Deathrattle életformákat, így már megvan ugye ? :D ) A békát sikerül is eleresztenie aztán tovább indult a dzsungel mélyére, hogy tovább keresse a titokzatos lényt. Míg végül rátalált és fotókat készített a lényról. Pár napon át tanulmányozta a lényt míg rájött a titok forrására. (ez olyan titkos tudás, hogy még én se tudom) A dzsungeli túra után Shudi tovább állt.

 

 

Shudi utolsó előtti célja jön: Japán

Shudi még a gépen olvasott egy cikket amelyben a Japánban található vulkánok aktivitásáról szólt. Shudi azért érkezett Japánba, hogy megismerhette a samuraiok életét és harci stílusát. Erre White Eye mestert kérte fel és az ő kiképzőtábora felét tart. White Eye mesterről tudni kell hogy ő volt a híres Aya Blackpaw védelmezője is. Shudi meg szeretett volna ismerkedni Ayaval is de nem lehetett. (Ugyanis gyűrölöm a jade kártyákat) Shudi csak az alapokat akarta megismerni amiben White Eye segítséget is nyújtott neki. Viszont a titkot teknikát nem tudta elsajátítani Shudi (ja mert ő Battlecry a mester meg Deathrattle... :D ) White Eye mesteről elköszönve Shudi kicsit fájó szívvel indult tovább hisz már csak egy helyszín van amit meglátogat. Ami nem más mint...

 

 

 

Ausztrália:

Syneybe érve az operaház volt az első ahol megállt. Shudi szerencséjére éppen a világhírű oprerarendező tartott ott műsorokat. Barnesról van szó. Shudi az operaház előtti plakátokat nézi milyen darabokat nézhetne meg. Tízórától az Óz a nagy varázslót déután háromórától a Piroska és a Farkast majd este nyolctól a Rómeó és Júliát állt rendelkezésre. Shudi úgy döntött mind a hármat megnézi. Viszont nem is sejtette miben lesz része. Ugyanis Barnes egy trükös rendező aki interaktívvá teszi a műsorait a nézők is a művek részeivé válnak. Shudi el se tudta képzelni ezt.... Emlékszik valami hasonló eseményre de nem biztos benne. Talán Karazhanba vehettem részt hasonló eseményen ?-teszi fel a kérdést. A zenés darabok túlélése után még Shudi megnézett egy krokodil farmot és kenguru simogatáson volt.

 

 

 

 

Shudi egy élményekkel teli utas után tért vissza a Heartstone meccseibe amelyeken a nyaraláson megismert új tudását is felhasználhatja.

 

Mindenkinek jó pihenést és kellemes nyarat :D

Megnyitás a pakli készítőben

Ez egy kiváló pakli!

shaman Hearthstonemarciol10 profilképe

(Golden Rare)

BattleTag: marciol#2924

Közepes játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 11

365 napon belül: 4

Átlagos értékelés: 8.27 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Shaman lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
The Witchwood kiegészítőWitch's Apprentice x1 Lény 1 0 1
Karazhan kaland módMaelstrom Portal x1 Spell 2
Far Sight x1 Spell 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőHealing Rain x1 Spell 3
Lightning Storm x1 Spell 3
Mana Tide Totem x1 Lény 3 0 3
Hex x1 Spell 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJinyu Waterspeaker x1 Lény 4 3 6
Journey to Un'Goro kiegészítőTidal Surge x1 Spell 4
Karazhan kaland módWicked Witchdoctor x1 Lény 4 3 4
Journey to Un'Goro kiegészítőVolcano x1 Spell 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőWhite Eyes x1 Lény 5 5 5
The Witchwood kiegészítőHagatha the Witch x1 Hero kártya 8 0 30
The Witchwood kiegészítőShudderwock x1 Lény 9 6 6

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMistress of Mixtures x1 Lény 1 2 2
Bloodmage Thalnos x1 Lény 2 1 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőPlated Beetle x1 Lény 2 2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőGluttonous Ooze x1 Lény 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőStonehill Defender x1 Lény 3 1 4
Karazhan kaland módBarnes x1 Lény 4 3 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x1 Lény 4 4 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSaronite Chain Gang x1 Lény 4 2 3
Naxxramas kaland módLoatheb x1 Lény 5 5 5
The Witchwood kiegészítőRotten Applebaum x1 Lény 5 4 5
Naxxramas kaland módSludge Belcher x1 Lény 5 3 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Sky Golem x1 Lény 6 6 4
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 Lény 6 4 6
Karazhan kaland módMedivh, the Guardian x1 Lény 8 7 7
League of Explorers kaland módArch-Thief Rafaam x1 Lény 9 7 8
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 Lény 10 5 7

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

Dátum: 2018.07.01 15:38

Gus Bohóc profilképe

Név: Gus Bohóc (Hall of Fame) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

Jópofa story, már emiatt is ment a +1 (néhány kapkodásból adódó helyesírási/elgépelési hibától eltekintve, amit lelkesedésednek tudok be)

Egyébként ismerős a pakli, nem játszottam valamikor ellened? :-)

#2

Dátum: 2018.07.02 10:46

Casualplayer profilképe

Név: Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Én teljesen oda vagyok ettől a mesés leírástól. Gyermeki lelkesedéssel olvastam végig. Egyébként is mostanában visszataláltam wildba és kétszer is találkoztam ott Shudi sámival igaz mindkettő jáde volt de nagyon ütősek ezek a deckek és ahogy látom sokkal funabb mint standardban.

Tegnap pedig egy harmadik, C’Thun-os változattal találkoztam. Na az is eszeveszett fun volt Elise the Trailblazerrel és dupla C’Thun buffoló battlecry-okkal így 22/22-es lett az öreg istenség mire a boardra került amit Shudi még tovább buffolt. Sajnos azt a meccset elvesztettem a Hollow Valeerás, Burgle és egyéb az ellnfél kasztjából építkező deckemmel fatigue-ban. Pedig eszeveszett mérkőzés volt. Frostmourne-t kaptam a Lich Kingtől amivel leütöttem az ellen Renóját amit Shadowsteppel visszavettem a kezembe... á  hihetetlen meccsek akadnak wildban. 

Ment a +1.

#3

Dátum: 2018.07.04 17:19

VaBeZ profilképe

Név: VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Bravó-bravó! ;)

#4

Dátum: 2018.07.17 16:15

BrianL profilképe

Név: BrianL (Common)

BattleTag: BrianL#2666

Közepes játékos

Nagyon tetszett, s ki is próbáltam. Pont egy Jade druid ellen mentem. Szerencsére nem profi volt a túl oldalon, hiszen ha kijátszotta volna normálisan a jade lapokat, akkor simán nyert volna. Viszont mivel nem rendelkeztem a White Eyes lappal, így Thrallal helyettesítettem. S nem volt rossz döntés. Nagyon fun a pakli. :) Köszi

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás