Összes pakli Új pakli

Spiteful Dragon Priest

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Mielőtt a pakliról beszélnék, egy kis háttértörténet:

"Az elmúlt 1 napban, majdnem annyit Hearthstone-oztam, mint az előtte lévő másfél évben." Miért is?

Az Old Gods megjelenéséig én minden nap legalább a napi küldetéseket teljesítettem, (a béta óta) de egy hónappal az Old Gods után elegem lett. Az egyetlen élvezetes és használható pakli a Yogg Mage volt, azzal még néha-néha játszottam. Azért még néha-néha játszottam, de aztán még rosszabb lett. A Gadgetzan megjelenése után 3 héttel teljesen abbahagytam a Hearthstone-t. Csak eseményekre és kiegészítő megjelenésekre tértem vissza.

Most jött a küldetéses esemény és minden nap teljesítettem is a napi küldetéseket, de előtte már ~4 hónapja be sem léptem. Sajnos abban a két hétben is minden nap borzasztóan felidegesített a "játék", mert ugyanazzal a borzalommal találkoztam, amivel már másfél éve is. A küldetéseket megcsinálni kész kínszenvedés volt.

Mi az, amit annyira utálok? C'Thun és Jade. Egyszerűen elviselhetetlen számomra. Továbbá azt is utáltam, hogy bevezették ezt a sok nehezen teljesíthető napi küldetést (játssz ki ilyen, meg olyan kártyákat... olyan jó volt régen, mikor kasztokkal kellett 2-t/5-öt nyerni).

Szóval ez a 3 fő ok, amiért nem Hearthstone-oztam. Persze ott van még az a "random" szó is, de az sose fog változni.

Csak a Control-t/Combo-t szeretem, még esetleg a Tempo Mage-et. Szerettem játszani Control Mage-et, Dragon Mage-et/Priest-et/Paladin-t, Control Priest-et, Spell Hunter-t, Flamewaker-es Tempo Mage-et, Yogg Mage-et és különféle Rogue-ot. Kedvenc meccsem: Priest vs. Mill Rogue - Mindig izgalmas és kiszámíthatatlan.

Megjelent a Witchwood, távoztak az undorító C'Thunok és Jade-ek

Két év után ismét lehet játszani ezzel a játékkal. Végre ismét a küldetések is könnyebben teljesíthetőek.

Azt hallottam, hogy Shudderwock OP. Van egy kaszt a játékban, amelyik ellen nem tudtam nyerni az Old Gods megjelenése óta (aréna és Brawl nem számít), ez pedig a Shaman. Most viszont: 5 Shaman jött és abból 5 győzelem lett, pedig mindegyik Shudder volt (legalábbis úgy nézett ki a pakli, mert addig soha nem jutottak el).

A jelenlegi meta (amit láttam)

Rank 23-ról indultam és jelenleg Rank 14-ön állok 1 csillaggal. 30(+/- 3) győzelem és 16 vereség. Természetesen a vereségek többsége Rank 17-től volt, de még most is 50% fölötti nyerési arány.

Amivel találkoztam: Borzasztóan sok Cubelock és Baku the Mooneater (páratlan) Hunter, de szép számban voltak Baku Paladinok, Shudderwock Shaman-ok és Tess Greymane Rogue-ok is.

Programot nem használtam, de a vereségeket felírtam.

 • Nagyjából 10 Cubelock-ból 5-ször kaptam ki
 • Jött kb. 10 Hunter is, amiből 9 biztosan Baku Hunter volt, ebből 0 vereség
 • A 6 Shaman-ból 5 Shudderwock volt, az 5 Shudderwock ellen sikerült nyernem, a hatodik valami egyedi volt, az vereséggel ért véget
 • 4 "Blink Fox" Rogue: Ezek nagyon könnyű győzelmek (nem is tudom, hogy lehet-e nyerni azzal a paklival, mert legkésőbb a 7. körben biztosan mindegyik feladta)
 • 4 Paladin: Ez jelenleg szerintem messze a legerősebb pakli. Teljesen esélytelen, egyszer se nyertem (Buff Baku Pala) és általában 6., vagy 7. körre meg is öltek
 • Volt 3 Priest mirror meccs, ezeket sajnos elvesztettem, de volt még egy Lady in White + Inner Fire Priest is, amit megnyertem
 • 3, vagy 4 Quest Taunt Warrior, melyek hosszú, izgalmas meccsek voltak, de győzelemmel zárultak
 • Jött két Druid is (valamilyen őrült aggro pakli), ezeket sem tudtam megnyerni, illetve volt még 1 "minion" Mage, ami szintén vereséggel ért véget

Tehát Hunter, Shaman, Rogue, Warrior biztos győzelem, Cubelock úgy 50%, a Paladinok pedig verhetetlenek. Sajnos ezekkel a Paladinokkal mind Rank 16-nál találkoztam, úgyhogy attól félek ebből egyre több lesz.

A pakliról

Nem azt mondom, hogy ez a meta legjobb paklija, de egészen jó, én pedig nagyon szeretem. Játszanak ehhez hasonló paklival Legend rangon is. Persze azt ne feledjük, hogy a meta még kész káosz. A paklin én is folyamatosan változtatgattam.

1x Chameleos: A kiegészítő megjelenésekor a kártyacsomagok kinyitása után az volt az első dolgom, hogy Chameleos-t lekraftoltam annak ellenére, hogy mindenki mondta, hogy azt ne tegyem. Már a megjelenés előtt imádtam és most is imádom. Nagyszerű dolog, hogy láthatom az ellenfél kezében lévő lapokat. Továbbá nyilván az ellenfél is jó lapokkal játszik, ezért fel tudom használni hasznos lapként. Például, amikor az Inner Fire-ös Priest a 37/37-es Lady in White-ot létrehozta éppen ki akartam lépni, de a kis cuki Chameleos megmentett és egy Mass Dispel-t nézett ki ellenfelem kezéből, aki utána egyből feladta.

2x Northshire Cleric: Nem lehet kérdés, ez egyszerűen kell. Jó 1 manás és jó laphúzás.

2x Faerie Dragon: Jó kis 2 Manás lap, aki jól működik együtt a Dragonokkal.

2x Shadow Ascendant: Ha ez bejön a játék elején például a Northshire Cleric-kel, akkor nagyon hatékony tud lenni (tökéletes Hunter-ek és Rogue-ok ellen).

2x Squashling: A pakliban eredetileg két Quartz Elemental is volt, de annyira nem jöttek be - bár azért nem rossz - és a két kis Squashling hozzájuk passzolt, de úgy éreztem nélkül is nagyon jó, hiszen a sok nagy lényünket többszörösen lehet vele heal-elni, illetve nagyon jó a Quest Taunt Warrior ellen (főleg, amikor már Ragnaros Hero Power-jét használja).

1x Twilight Acolyte: Néhány Cubelock Giant-eket is használ és hasznosnak találtam ezt a lapot. Továbbá máshol is segített már, ahol csak 3/4-es lappal cseréltem meg, de így életben maradt egy másik lényem, tehát már megérte. Továbbá 9 Manánál már a Cabal Shadow Priest-tel is nagyon jól kombózható.

2x Duskbreaker: Ez kötelező. Nincsenek Shadow Word-jeink, ezért ezzel tudunk csak takarítani.

1x Scaleworm: A Dragonok miatt jól működik a pakliban.

 • Cserék: Igazából bármire cserélhető, ami Dragon, vagy együttműködik velük.

1x Spellbreaker: A Cubelock miatt lett kötelező elem.

2x Tortollan Shellraiser: Nagyszerű Taunt, hogy lelassítsuk az ellenfelet. Esetleg más Taunt-ra cserélhető, de nem igazán.

2x Cobalt Scalebane: Az 5 Manás buffoló Dragonunk. Buffol, Dragon és jók a statjai. Kötelező darab.

1x Bone Drake: Beraktam még egy Dragont, igazából bármi hasonló értékű lappal helyettesíthető, ami illik a pakliba.

1x Cabal Shadow Priest: Én egy jó lapnak gondolom és sok esetben hasznos lehet.

 • Cserék: Ugyanazokat tudom ajánlani, mint az előbb a Bone Drake-nél.

2x Spiteful Summoner: A pakli lelke. Kötelező!

2x Nightscale Matriarch: Szép nagy Dragon, jól működik együtt a többi Dragonnal, illetve a Squashling-gel is.

 • Cserék: Bármelyik másik nagy Draongra cserélhető.

1x Wyrmguard: Szeretem ezt a nagy Tauntot a Cubelock-ok ellen.

2x Free From Amber: A pakli másik legfontosabb eleme. Kötelező! Nagyon jól működik együtt a Spiteful Summoner-ekkel.

1x Primordial Drake: Úgy éreztem kell még egy jó Taunt és valami, ami aoe sebzést is tud okozni. A két Duskbreaker-t nem tartottam elégnek, ezért még ezt is hozzáadtam.

 • Csere: Bármelyik másik nagy Dragon.

2x Mind Control: Szintén kötelező elem. Nemcsak a Spiteful Summoner-ek miatt, hanem azért is, mert removal-jaink nincsenek a pakliban.


A Lady in White szerintem egy haszontalan lap - ezt már korábban is mondtam. Mire felhúzod, már semmit sem ér. Ennek ellenére jelenleg a Hearthpwn-on a legjobbra értékelt pakli a "Spiteful Lady in White", amiben Quartz Elemental-ok és Unpowered Steambot-ok is Lady in White miatt szerepelnek a pakliban. Én nem tartom olyan jónak, de aki kipróbálná, az kattintson ide:

priest priest priest spiteful priest vs shudderwock shaman spiteful priest vs shudderwock shaman spiteful priest vs shudderwock shaman priest victory hearthstone spiteful priest win streak

Sok sikert és jó játékot!

12

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Létrehozott paklik: 1217

365 napon belül: 42

Átlagos értékelés: 2.25 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
The Witchwood kiegészítőChameleos x1 1 1 1
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőShadow Ascendant x2 2 2 3
The Witchwood kiegészítőSquashling x2 2 2 1
Journey to Un'Goro kiegészítőTortollan Shellraiser x2 3 2 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőTwilight Acolyte x1 3 2 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőDuskbreaker x2 4 3 3
Legacy szettCabal Shadow Priest x1 6 4 5
Journey to Un'Goro kiegészítőFree From Amber x2 7
The Witchwood kiegészítőNightscale Matriarch x2 7 4 9
Legacy szettMind Control x2 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettFaerie Dragon x2 2 3 2
The Witchwood kiegészítőScaleworm x1 4 4 4
Legacy szettSpellbreaker x1 4 4 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőCobalt Scalebane x2 5 5 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBone Drake x1 6 6 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőSpiteful Summoner x2 6 4 4
The Witchwood kiegészítőWyrmguard x1 7 3 11
Journey to Un'Goro kiegészítőPrimordial Drake x1 8 4 8

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2018.04.15 09:33

A Bone Drake-el megvettél kilóra, szép pakli!

Bone Drake For President

#2

2018.04.15 10:35

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Extra infók:

 • Ne kövessétek el azt a hibát, mint én! A Charged Devilsaur nem Rush-os, hanem Charge és Battlecry: Nem tud hősöket támadni... Én azt hittem Charge és nem tud hősöket támadni ebben a körben, ami ugye Rush képesség lenne, de itt szerepel a Battlecry, ami fontos, hiszen mint tudjuk az nem fut le idézés esetén! :)
 • Szintén a Spiteful Summoner-rel kapcsolatos, hogy a kijátszásakor ne nyomjatok rá egyből az End Turn-re, csak akkor, ha zöld! Ha sárga, akkor azt jelenti, hogy Charge-os lapot kaptál, mint pl.: Charged Devilsaur, vagy Grommash Hellscream.

Hearthstone Hungary Admin

#3

2018.04.19 16:55

Chameleos elképesztő 2-ből két warriortól vettem el Sulfurast :)...fel is adták :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás