Összes pakli Új pakli

Standard- A halál lovag, vérengző fenevadjai!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Blood Knight hátlap! Blood Knight hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy újabb Death Knight paklit hoztam nektek, amiben ezúttal a vörös rúna lapokom lesz a hangsúly. A csavar a dologban annyi hogy nem csak Undead lényekkel, hanem rendes Beast kártyákkal is bohóckodni fogunk. :)

Mondjuk hogy egy málhás szamárból Encumbered Pack Mule hogy lenne, élőhalott paripa, Invincible amit a Halál Lovag megülhetne, jó kérdés?! :'D

Viccet félretéve az ötletet az egész pakli koncepcióhoz ez a kis dög, a Vicious Bloodworm lap adta. Bár lehetett volna több bestiát is belepakolni a pakliba, nehéz volt számomra így is a döntés, ami az arányokat illeti. Beast lapokból van szép számmal a standard játékmódban, de nem mindegyik hasznos, sőt!

Éppen ezért ellensúlyozás kép bekerült a pakliba egy Northshire Farmer, amivel a hasznosabb lapjainkból, újabb másolatokat keverhetünk vissza a paklinkba!

Főleg az olyan lapokat célzok itt, mint a:.

  • Rustrot Viper ha túl sok fegyvere lenne az ellenfélnek. 
  • Plated Beetle, ha kell egy kis gyógyulás, arra tökéletes, akár még életmentő is lehet. D.K-tól meg szerintem annyira nem áll messze az armor gyűjtögetés. 
  • De mind közül talán a legfontosabb a Venomous Scorpid. Mondanom se kell hogy akár olyan rúna lapokra is szert tehetünk általa, amit alapból nem birtoklunk, vagy eleve nem is használhatnánk a paklinkban, stb.

Az Amalgam of the Deep kicsit hasonló funkciót lát el mint a Northshire Farmer, viszont a kis fickó más lapjainkkal is tökéletesen párosítható. A beast lapok mellett azért bekerült pár undead lap is, illetve játszunk még 2db Azure Drake-l is, melyek meg sárkányok. Szóval van és lesz is választék bőven. :)

Sylvanas, the Accused talán nem olyan meglepő hogy bekerült a pakliba. Csak az alap hősképességünkkel is bővel tudjuk fejleszteni ezt a kártyát. Ugyanez érvényes a másik lapra is, ami gondolom szintén nem nagy meglepetés hogy itt van. Ez pedig nem más mint Sire Denathrius. Ha már ő benne van a pakliban akkor a jó öreg Taelan Fordring se maradhat el.

Brann Bronzebeard szintén helyet kapott a pakliban, amit főleg a Venomous Scorpid, Northshire Farmer, Vicious Bloodworm, Darkfallen Neophyte, Patchwerk, Azure Drake, illetve Kazakus, Golem Shaper lapok mellé szántam.

Kazakus, Golem Shaper érdekes látvány lehet így elsőre, de mivel sokáig vacakoltam hogy 4 manán mit is kéne berakni a pakliba, de valahogy sose jöttek ki jól az arányok, így végül rá esett a választásom.

Egyrészt a nosztalgia miatt, mert én úgy látom hogy szépen kikopott a játékból, pedig most is egy korrekt lap ( szerintem ), másfelől jobban teret kaptak a többi mana költségű lapok is. Na meg valamelyest csak van még fun faktora is a dolognak. Egyébként spoiler, más paklimba is elő fog még fordulni. 

Nagyjából szerintem látható mire fut ki a pakli, igazából bot egyszerű az egész. Csak a folyamatos undead dömping mellé gondoltam bedobok egy kis beast vonalat, mert miért ne. De ahogy említettem is korábban, amint megláttam a Vicious Bloodworm lapot, már akkor körvonalazódott egy hasonló jellegű pakli a fejemben. 

Ezzel pedig végére is értem a bemutatónak! Nem is szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát!

Ha más nem az újdonság vagy fun kedvéért. És jó szórakozást kívánok a paklihoz! :)

Következő alkalommal pedig, ismét egy Death Knight paklit hozok el nektek, ami viszont már az utolsó lesz. Utána pedig rátérünk a többi kasztra is.

Ez egy kiváló pakli!

5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Death Knight lapok (13 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettBody Bagger x2 1 1 3
Core szettRuneforging x2 1
Path of Arthas szettVicious Bloodworm x2 2 3 2
Path of Arthas szettAsphyxiate x1 3
Path of Arthas szettDarkfallen Neophyte x1 3 2 5
March of the Lich King kiegészítőSoulbreaker x2 3 3 2
Core szettGnome Muncher x1 6 5 6
Core szettPatchwerk x1 7 4 6
March of the Lich King kiegészítőSoulstealer x1 8 5 5

Semleges lapok (17 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőAmalgam of the Deep x2 2 2 3
United in Stormwind kiegészítőEncumbered Pack Mule x2 2 2 3
Core szettPlated Beetle x2 2 2 3
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x1 3 3 3
United in Stormwind kiegészítőRustrot Viper x1 3 3 4
Forged in the Barrens kiegészítőVenomous Scorpid x2 3 1 3
Forged in the Barrens kiegészítőKazakus, Golem Shaper x1 4 3 3
Core szettAzure Drake x2 5 4 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőSylvanas, the Accused x1 6 5 5
Murder at Castle Nathria kiegészítőSire Denathrius x1 10 10 10

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás