Összes pakli Új pakli

Standard- Control Druid???

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Un'Goro Mystery hátlap! Un'Goro Mystery hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal hoztam nektek egy Druid paklit. Bár a pakli tartalmaz pár érdekes és új lapot, valójában nem nagy eresztés az egész. Mondhatnám hogy lényegében ez egy deathrattle Druid pakli, méghozzá a lassú fajtából. Valójában inkább Sire Denathrius-ra épít a pakli, mivel van pár olyan lap ami a pakliban, ami direkt az Infuse képességét növelje vagy buffolja. Nem is tudom hogy kéne ezt megfogalmazni, de a lényeg hogy Sire Denathrius képességét erősítenénk azzal a pár kártyalappal amink van. 

Hogy melyek ezek a lapok, arra a következő kis a lista adja meg a választ:.

 • Living Roots, nem feltétlen kell Sire Denathrius-nak tartogatni, ez a lap eredetileg is inkább a korai körökre van szánva, akár idézés, vagy sebzést tekintve választunk. 
 • Rhythm and Roots, egy igen érdekes, de egyben idegesítő lap is tud lenni. Az idegesítő a dologban az hogy az ellenfél nem tudja hogy mit választ az ember, plusz interakcióba se nagyon lehet vele lépni, majd csak az idézett lények után. Viszont itt legalább csak két opció van a választásnál, valamint van hagyva időt arra hogy az ellenfél is rátudjon készülni. 
 • Mothership, adta magát ha már Sire Denathrius képbe került a pakli építésekor. 
 • Ozumat, igen csak lassú lap, de ha nem is tudjuk vele kihasználni a képességét, Sire Denathrius-hoz még jó lehet. 

Az előbb felsorolt lapok egyébként Sire Denathrius mellet Sylvanas, the Accused legendáshoz is teljesen jók. Ha Sire Denathrius esetleg nem volna elég akkor itt van még nekünk Ragnaros the Firelord is. Végső esetben pedig Queen Azshara is megadhatja nekünk a győzelmi feltételt. Eredetileg az ő helyére Taelan Fordring került volna hogy a Sire Denathrius-t kihúzza nekünk a pakliból, de én úgy voltam vele hogy az Aquatic Form is jó lesz erre, igaz akkor minimum 10. körig várni kell, és akkor se garantált hogy feltudjuk fedezni magunknak belőle Sire Denathrius-t. Illetve van helyette egy másik laphúzó lapunk is, ami talán még jobb is mint a Taelan Fordring. De erről majd később beszélek bővebben. 

Szóval aki úgy érzi az Queen Azshara-t lecserélheti Taelan Fordring-re.

Ha már laphúzás, akkor itt van még nekünk az új Peaceful Piper lap. Vele a következő lapokat tudjuk felhúzni a paklinkból:.

Viszont ha az előbb felsorolt lényeket idő előtt felhúztuk volna se probléma, mert a Peaceful Piper-el fel is tudunk magunknak fedezni egy bestiát, azzal pedig csak szélesedig a repertoár. 

További laphúzásra pedig a következő lapok adnak majd lehetőséget:.

 • Crushclaw Enforcer, ezt a lapot is szintén lehet helyettesíteni más lappal, abban az esetben ha a korában említett Queen Azshara helyett Taelan Fordring-el játszanátok inkább. Ebben az esetbe ugyanis nincs értelme a naga lapokat benne hagyni a listában! Helyére vagy még több beast, vagy deathrattle lapot tennék. 
 • Metrognome-nak érdemesebb lehet megtartani a korábban említett Living Roots lapot, de a Peaceful Piper, és Planted Evidence lapok is megfelelnek..
 • Summer Flowerchild, na főleg emiatt a lap miatt nem raktam be a listába Taelan Fordring-et. Ez is szintén egy fix és célzott laphúzás, nem beszélve hogy egy lényt is kitudunk így tenni, még ha az a 4/5-s stat nem is túl combos. A  Finale képessége pedig elsőre nem tűnik nagy eresztésnek, de valójában megint csak megy a mana csalás a Druid részéről, ezzel a lappal is. Egy 6. vagy 7. körös Ragnaros the Firelord nem hangzik olyan rosszul. Bár mana csalásról beszélek, ettől láttunk már durvább csalást is a Druid-tól. Ez inkább ilyen kis finomhangolt csalás, de őszintén inkább ilyen jellegű dolgokat látnék szívesebben a Druid-nál a jövőben. Nem pedig az hogy már lassan Warrior-t megszégyenítő módon van lehetősége felpakolni magát armor hegyekkel, stb.

Ha már armor akkor annak szerzésében a Plated Beetle mellett a Chitinous Plating is nagy segítségünkre lesz. Planted Evidence-ből pedig akár további armor generáló spell lapot is felfedezhettek magatoknak, ha elég szerencsések vagytok. 

Érdemes még megemlíteni a Hedge Maze nevű lapot is. Ezt a következő lapokat érdemes együtt használni:.

 • Plated Beetle, további extra armor jutáshoz.
 • Taelan Fordring, abban az esetben ha a Queen Azshara helyett ezzel játszanátok.
 • Sinrunner, ezzel a két lappal együtt már kapásból egy lényt le is szedhetünk az ellenféltől.
 • Mothership, Sire Denathrius-t ilyen módon is tovább lehet erősíteni, nem beszélve a asztalon való jelenlétről, elég fenyegető tud lenni ez a két lap együtt. Már mint a Mothership + Hedge Maze.
 • Ozumat, adja magát. Többségében az emberek nem játszanak Demolition Renovator lappal, ami nem jelenti azt hogy nem fordul elő, de nagy valószínűséggel a Hedge Maze-t fogjátok tudni alkalmazni Ozumat-on. Ami gyakorlatilag egy ultra lassú asztal takarítás. 

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak! Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! :)

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőAquatic Form x2 0
Core szettLiving Roots x2 1
Festival of Legends kiegészítőPeaceful Piper x2 1 1 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőPlanted Evidence x2 1
March of the Lich King kiegészítőChitinous Plating x2 2
Core szettLunar Eclipse x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőHedge Maze x2 3 0
Festival of Legends kiegészítőRhythm and Roots x1 4
Festival of Legends kiegészítőSummer Flowerchild x2 5 4 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettPlated Beetle x2 2 2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőCrushclaw Enforcer x2 3 3 4
Festival of Legends kiegészítőMetrognome x1 3 2 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőQueen Azshara x1 5 5 5
Murder at Castle Nathria kiegészítőSinrunner x1 5 6 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőMothership x2 6 5 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőSylvanas, the Accused x1 6 5 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőOzumat x1 8 6 5
Core szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Murder at Castle Nathria kiegészítőSire Denathrius x1 10 10 10

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.05.09 16:19

Hát ha már Hedge Mazes asztaltakarítás, akkor inkább a durranó birkával és akkor sokkal korábban is megelőzhetjük a lesebződést. Igaz, hogy nem megsemmisít, hanem négyet sebez, de kis lényes özönlések ellen simán jó. A birka Peaceful Piperrel felhúzható, mert kétkasztú. A Flipper Friendsszel mi bajod volt, hogy nem raktad be?

#2

2023.05.09 17:19 | Válasz: (#1) CamoDarkBlue (Golden Common) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Az Explosive Sheep + Hedge Maze combo nekem is megfordult a fejemben, de nekem az armor gyűjtés a Plated Beetle-l jobban tetszett. De valóban jó amit mondasz, nyugodtan lehet akár a bogár helyére is berakni a robbanó barit. :)

Viszont én úgy voltam a leszedéssel hogy ha már lúd, legyen kövér, nem mellesleg Priest-en kívül nem nagyon láttam hogy más kaszt is használta volna az Ozumat-ot, bármikor is. 

A Flipper Friends lappal pedig semmi bajom, egyszerűen nem éreztem szükségét. Ott van a Living Roots, Rhythm and Roots, Mothership, és Ozumat lapok Sire Denathrius-nak. A Summer Flowerchild miatt is maximalizálni akartam a 5 mana feletti " lények " számát, már amennyire csak lehetett. De Queen Azshara helyére nyugodtan belehet rakni egy Flipper Friends-t is,akár. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás