Összes pakli Új pakli

Standard- Elemental Shaman ( Whizbang's Workshop )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Frostfire hátlap! Frostfire hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal hoztam nektek egy gyakorlatilag szimpla elemental Shaman paklit. Kicsit lehetett volna tempósabbra venni a figurát, az olyan lapok is mint Ysera, vagy Siamat jóval lassabbá teszik a paklit. Vegytiszta control pakliktól viszont ez még messze áll, de tény van pár lap, mely ezt a vonalat erősíti.

Turn the Tides-t akár lassabb, vagy tempósabb paklikba is eltudnám képzelni. Szituáció függő, de aggro ellen ez például egy jó válaszlépés lehet. Tempo játéknak is tökéletes, hiszen a +3 támadás mellé még egy lényt is kapunk, függetlenül attól hogy kitudjuk e használni a képességét vagy sem. 

Baking Soda Volcano-hoz sokat nem fűznék, úgy látom még mindig kap a Shaman ilyen érdekes gyógyulási lehetőségeket. 

A Sand Art Elemental kicsit kakukk tojás, mivel ez inkább tempo paklikba illik be jobban. Főleg fegyverrel együtt, itt viszont mondjuk úgy hogy nincs kihasználva a potenciál. Ugyanakkor a többi elemental szinergia miatt, mégis csak jól tud jönni. De ezt a lap bátran kukázható ha valakinek nem jön be. 

Living Prairie-l kicsit felemás érzéseim vannak. Őszintén szólva a 4 hp de +5 támadó kicsit összezavar, mert a képessége meg inkább control játékra hajaz, de maga a lap, értékeit önmagában nézve, inkább tempo pakliba illene. Persze régebben is kaptunk már hasonló értékekkel bíró lapokat, melyek közt " taunt " lapok is voltak de itt valahogy nekem kicsit fura ez a párosítás. Különösebb bajom nincs vele csak fura picit, ez is inkább csak számomra. :)

Újabb lapok tekintetében ennyire szerettem volna kitérni, a többi lapnál szerintem magától értendő hogyan kell őket felhasználni.

Na jó Ysera mi a fenét keres itt? 

Az elképzelés igazából az hogy a buffolós lapot amit random adhat, ha megkapjuk akkor azt rálehet tenni Al'Akir the Windlord-ra. Kb ezzel ki is merült a nagy kreativitás. És hogy még sózzuk a nyílt sebet, a random faktor miatt, egyáltalán nem biztos hogy meg is kapjuk a kívánt lapokat. 

Vagyis a combo amit szeretnénk instabil lábakon áll. 

Mivel control orientált paklit akartam készíteni, így Ysera számomra megbízhatóbb választásnak tűnt, mint a többi hasonló mana költségű kártyalap. Hiába random adja a dolgokat, a 12 hp, főleg a játék vége felé még tán érhet valamit. Tudom hogy a mai játékban ez már nem releváns annyira mint jóval régebben, ma már ettől nagyobb rondaságokat is meg lehet oldani pillanatok alatt. 

Szóval akinek a vénlány Ysera belerondít az összképbe, azok nyugodtan kukázhatják, és bekerülhet valami más a helyére! :)

Például az új Shudderblock lap is bekerülhet a helyére. Viszont battlecry tekintetében csak a Kalimos, Primal Lord, lehet mérvadó.

Nagy vonalakban ennyit szerettem volna a pakliról. Igazából bot egyszerű az egész pakli, és nem túl izgalmas, újdonságok tekintetében sincs sok látnivaló. 

Minden esetre akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Shaman lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
TITANS kiegészítőShock Hopper x2 1 1 2
Whizbang's Workshop kiegészítőFairy Tale Forest x2 3 2
TITANS kiegészítőTurn the Tides x2 3
Whizbang's Workshop kiegészítőBaking Soda Volcano x2 4
Whizbang's Workshop kiegészítőSand Art Elemental x2 4 4 4
Showdown in the Badlands kiegészítőLiving Prairie x2 5 5 4
Core szettFire Elemental x2 6 6 5
Festival of Legends kiegészítőHorn of the Windlord x2 6 3 4
Core szettKalimos, Primal Lord x1 7 7 7
Core szettAl'Akir the Windlord x1 8 3 6

Semleges lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettFire Fly x2 1 1 2
Festival of Legends kiegészítőInstrument Tech x2 2 1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőShale Spider x2 2 3 2
Whizbang's Workshop kiegészítőClearance Promoter x2 3 3 2
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Core szettSiamat x1 7 7 7
Core szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Core szettYsera x1 9 4 12

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás