Összes pakli Új pakli

Standard Mill

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Greetings!

El kezdtem kísérletezni egy olyan paklival, ami egyesíti a hasznos, de jelenleg csak wildban működő mill Druidot a kicsit facesebb jelenleg is használható druiddal.

Egyenlőre itt tartok.

(Megjegyzés: Mivel még csak kísérleti fázisban van, nem ajánlom rankedre, bár igencsak ígéretes szerintem.)

 

Miért ilyen? Csak. Ha mégis szét szeretném szedni:

  1. Mill: Minden, ami az ellenfélnek lapot húz, tehát Coldlight Oracle és Naturalize és a mi kedves horgászunk. Még ide sorolnám a Youthful Brewmaster-eket is, hiszen a murlocok miatt vannak a pakliban kizárólag.
  2. Leszedés: Ami minion-pusztítással segít túlélnünk a végjátékig. Ilyen pl.: a Swipe, a Starfall, a Starfire és a Moonfire, bár ez utóbbi inkább csak a Swipe párjaként van benne. Ezekkel csak óvatosan, hiszen igencsak korlátozott a számuk, még hogyha a neutralizálók segítenek itt is.
  3. Heal és armor: A "Hogyan húzzuk ki a végjátékig" c. könyv második fejezete. Ebből valamivel több van, hiszen a heal-eket tudjuk használni a minionokon is, ami igencsak hasznos, figyelembe véve a következő kategória méretét...
  4. Taunt: A fent említett könyv 3. fejezete. A két darab Druid of the Claw és a [Mogu'sgan Warden] ugyan így kevésnek látszik, viszont viszonylag nagy élettel szerepelnek, ezért szükség esetén még heal-elni is tudjuk őket.
  5. Az a bizonyos Jade Idol: A könyvünk utolsó fejezete. Végtelen lapot jelent, viszont célszerű vele az utolsó körig várni, addig húzzuk csak a fontos lapokat.
  6. Win Condition #1: A két darab Daring Reporter. Azt hiszem, nem kell magyaráznom. (Megjegyzés: Csak óvatosan velük, ha burn-ölöd az ellenfél lapjait, nem kap pluszt, inkább próbáld meg 10-re felhúzatni, akkor sokkal jobban megéri, ha lent vannak)
  7. Többi: A köret. Nincs jelentősége, hogy milyen mennyiségben használod őket. Ilyen a Lotus Agents. Ha jön belőle jó lap, örülünk neki, ha nem, akkor nem szomorkodunk miatta. A két Innervate-et azt hiszem, nem kell magyaráznom, ha valaki szeretné, kiszedheti, bár nem hiszem, hogy akad ilyen játékos.

 

Lapok, amik helyett jók mások is: Mivel ez már az 1.Mammut.1 verzió, így nincs benne Brann, hiába jön jól. Helyette van bent két Brewmaster.

Kezdőkéz: Szinte bármi jó, ha van a kezünkben leszedés és Innervate. (Megjegyzés: bizonyos szintű pajzsként tudjuk használni a Lotus Agents-eket is, 5 sebzést annyira nem szeretnek kinthagyni a board-on)

A midgame-ben használjuk ki a mill nagyszerűségét, miközben kordában tartjuk a board-ot. Itt használjuk a kedves újságíróinkat is.

Endgame: Játszuk ki a Jade Idol-t, dőljünk hátra, hívogassunk Golemeket, figyelve az utánpótlásra.

 

Leggyakoribb paklik, amikkel találkoztam:

Aggro Shaman: 60-65% Sok alacsony életű lény, kevés nagyobb, meg tudjuk oldani a leszedésekből, ha szerencsések vagyunk, ki is heal-eljük magunkat.

Pirate Warrior: 65-70% Itt heal-t és leszedést célszerű kézben tartani, ha túléljük az 5. körig, má ki tudjuk heal-elni, a sok lap pedig, nem menti meg, hiszen a riportereinket buffolja azzal, ami neki rövidtávon jobb.

Jade Rouge: 80% Igen, ez egy egész magas szám. Ez azért van, mert szeretem én is ezt a fajta paklit, van is, azzal létrázok az MSoG megjelenése óta (Lásd: Zöldséges). Ismerem a paklit és tudom mire kell számítani. Úgyhogy ez a szám igen csak személyre szabott.

Jade Druid: 40-45% Na, itt vannak problémák... A mill-el fel tudjuk húzatni a pakliját, de nála két Idol van, így az nem segít. Muszáj a Win Condition #1-ra hagyatkozni, amit vagy megold, vagy nem.

Reno/Handlock: 75% Felhúzatjuk vele a paklit, egy szer vagy kétszer visszaheal-eki magát, de ezen kívül semmi különleges. Az meg külön öröm, amikor burn-öljük Reno Jackson-t.

 

Tanácsokat kérek, ha kaphatok, nem szeretném a mill-t időtállóként beállítani, de a winrate-em szerintem magáért beszél, és megér egy paklihelyet a 18-ból szerintem.

7

Grg profilképe

Grg (Diamond Common)

BattleTag: NightRaven#227725

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 1.26 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInnervate x2 0
Legacy szettMoonfire x2 0
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJade Idol x1 1
Legacy szettNaturalize x2 1
Legacy szettWrath x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőFeral Rage x2 3
Legacy szettHealing Touch x2 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőLotus Agents x1 3 3 3
Legacy szettSwipe x2 3
Legacy szettStarfall x2 5
Legacy szettDruid of the Claw x2 6 4 6
one Night in Karazhan kaland módMoonglade Portal x1 6
Legacy szettStarfire x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Whispers of the Old Gods kiegészítőNat, the Darkfisher x1 2 2 4
Legacy szettYouthful Brewmaster x1 2 3 2
Legacy szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDaring Reporter x2 4 3 3
Legacy szettMogu'shan Warden x1 4 1 7

Még több Druid pakli

#1

2017.02.21 19:19

Grg profilképe

Grg (Diamond Common)

BattleTag: NightRaven#227725

Miért nem tudok Standard paklit készíteni amúgy? Rögtön átdob a Wild-hoz...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás