Összes pakli Új pakli

Standard- Murloc Shaman II. ( Sunken City )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Jó kezdés, hát igen a békák se mindig tudnak mit kezdeni a fém szörnyetegekkel. :)

Persze hogy rögtön a kövi meccsben meg kapok egy olyan ellenfelet, aki direkt aggro ellen készült. :D

Persze hogy kap egy taunt-ot, miért ne kapna egy taunt-ot. :DD

De szerencsémre nem nagyon tudott mit csinálni, így a békák nyertek. 

Mirror meccsek mindig izgalmasak tudnak lenni, kivéve hogy nem, mert kb szerencsekerék effektus befigyel és vagy megkapod időben amit szeretnél, vagy az ellenfeled lesz ilyen szerencsés hogy megkapjon mindent. 

És itt nagy meglepetésemre szembe jött velem egy fun Mage pakli. 

Itt szívem szerint megsajnáltam, de sajnos a heti quest-et leakartam tudni minél hamarabb. Ugye ez a nyerj 5 ranked meccset és kapsz xp-t érte. :/

Olyan jók néha ezek az új hőskinézetek, hogy sokszor nem is tudom hirtelen eldönteni hogy ez most melyik kaszthoz is tartozik. Szerencsére a hősképességek nem változnak, így az mindig jó kiindulási pontot ad a felismerésben. Egyébkán itt már vártam a cuse-s lapokat. :)

Ezt az utolsó képet leszámítva nem látszik olyan jól, de a Warlock is murloc listával jött, és hát szerintem itt látszik meg az hogy a Shaman miért jobb murloc-ok terén. Sokkal több eszköze és támogatása van a murloc stratégiához, mint a Warlock-nak. Nem is értem egyébként miért annak adták a murloc lapokat első körben. Jó elhiszem hogy változatos felhozatalt akartak és elvinni esetleg egy ilyen Murloc Zoo irányba a kasztot, de ez így sose működött. Beast Druid-al is mennyit kínlódtak, de normális támogatást sose kapott. A legendás Freeze Shaman is rövidek életű volt... stb. 

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy murloc Shaman listát hoztam nektek. Ahogy a címből is sejthető, már korábban próbálkoztam egy ilyen jellegű paklival, a Sunken City megjelenésekor, csak akkor nem tűnt túl effektívnek a dolog. Most az új mini set bejövetelével a Shaman is kapott murloc stratégiákhoz támogatást, és nekem több se kellett hogy kipróbáljam. 

Azt kell mondanom hogy elég jó tud lenni a pakli, ugyanakkor, és nem szívesen mondom ezt de egy mech Mage is van olyan jó, ha nem jobb mint ez a lista. De az alapok nagyon hasonlóak a mech Mage listához. 

Talán csak annyi különbség van a 2 lista közt hogy a murloc-kok mindig is törékenyebbek voltak, cserébe gyorsabban eltudod velük árasztani az asztalt, és buffolási lehetőségeik se elhanyagolható tényező. 

Nyilván ez a lista se tökéletes amit hoztam nektek, és lehetne még mit csiszolni rajta, de még ilyen állapotában is egész jó eredményeket tudtam vele elérni. 

Az viszont tény hogy egy control Warrior és hasonló listák megeszik a békáinkat reggelire. És bár játszunk ilyen lapokkal is mint az Anchored Totem vagy Amalgam of the Deep, a pakli fő erejét a murloc lényeink fogják adni. 

Az Anchored Totem egyébként nagyon megtud szaladni, ha fent marad, mivel az a hősképességünkből idézett totemeinket is felbuffolja! A totemmel egyébként az olcsó, 1 manás murloc lényeinket szeretnénk buffolni, hogy nagyobb eséllyel maradjanak életben, ezáltal is tudjunk magunknak széles asztalt építeni. 

Aztán ha ez sikerül akkor a Nofin Can Stop Us-t el lehet rájuk nyomni, és az végzi majd a dolgát. Ugye megduplázza a buffolást, ha murloc lényen használjuk el, ezt a spell lapot. És így máris sokkal erősebbek lesznek a békáink. 

Bolner Hammerbeak-ra jöhet a kérdés hogy mi a fenét keres itt, viszont ő is egész jól beleillik a pakliba. Viszonylag elég sok lehetőséget ad, mondjuk asztal építéshez Murloc Tidehunter, Twin-fin Fin Twin, vagy sebzéshez South Coast Chieftain, akár buffoláshoz Coldlight Seer, laphúzáshoz Gorloc Ravager, és felfedezéshez se utolsó mint mondjuk Sir Finley Mrrgglton esetében vagy...

( Alap esetben a Sir Finley Mrrgglton-t nem lenne sok értelme a Bolner Hammerbeak-l kombozni, néha viszont jól jön ha elsőre nem adja be azt a hősképességet amit mi szeretnénk magunknak. Amiket pedig  elsősorban keresünk az vagy a Warlock a laphúzás miatt, vagy a Hunter hősképesség a sebzés miatt. )

...az Amalgam of the Deep-nél is jól tud jönni. Blademaster Okani szintén jól illik a pakliba, és sokat tud segíteni a békáink megvédésében. Az Auctionhouse Gavel fegyver és az új Clownfish murloc lapok nagyon sokat tudnak segíteni hogy ideje korán eltudjuk árasztani az asztalt, és buffolni, vagy a Gorloc Ravager-l hamarabb tudjunk lapokat húzni stb. 

A többi lapot pedig nem részletezném, szerintem elég egyszerű és átlátható a lista, hogy mindenki boldogulni tudjon vele. De egyszerűségében rejlik a nagyszerűségei is a paklinak. Mondom lehet hogy egy mech Mage effektívebb, de ennek is lehet adni egy esélyt, nem olyan reménytelen mint amilyennek látszik, és viszonylag fun is tud lenni. Viszont tény hogy Warrior nagyon kedvezőtlen ellenfél lesz, így talán velük nem is érdemes vesződni. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Shaman lapok (15 db)

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőSpawnpool Forager x2 1 1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőAnchored Totem x2 2 0 3
United in Stormwind kiegészítőAuctionhouse Gavel x2 2 2 2
United in Stormwind kiegészítőBolner Hammerbeak x1 2 1 4
Forged in the Barrens kiegészítőSouth Coast Chieftain x2 2 3 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőClownfish x2 3 3 2
Forged in the Barrens kiegészítőNofin Can Stop Us x2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőTidelost Burrower x2 4 4 4

Semleges lapok (15 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettMurloc Tidecaller x2 1 1 2
Core szettSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőAmalgam of the Deep x2 2 2 3
Core szettMurloc Tidehunter x2 2 2 1
Core szettColdlight Seer x2 3 2 3
Core szettMurloc Warleader x1 3 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőTwin-fin Fin Twin x2 3 2 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőBlademaster Okani x1 4 2 6
Voyage to the Sunken City kiegészítőGorloc Ravager x2 5 4 3

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.06.07 17:25

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én már beizzítottam 2 Falánk Rákot a questline palába. Mondanom sem kell, hogy éhen maradtak. :D Totál más ellenfeleket kapok azóta.

Szerkesztve: 2022.06.07 17:26

#2

2022.06.08 09:59 | Válasz: (#1) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Előfordul az ilyen, de wildban amúgy is, csak a Shaman-nak van vagy 3-4 féle játszható paklija, még ha nem is a legjobbak de én is mindig összevissza találkoztam  ilyen meg olyan listákkal. 

Általában a murloc variáns jött legtöbbször bemelegítés gyanánt, majd utána dobálta be ezeket a Shudderwock-os paklikat, meg big shaman meg tudja a fene már mik vannak. :D

Múlt szezonban, a legutolsó nap, játszottam egy ilyen mech paladin listával wild-ban. Mondom kipróbálom ha már minden lapom megvan hozzá. Hát kb pár óra alatt bronzból, felmentem vele platinumba, és így azt mondtam hogy jó köszönöm szépen ebből én nem kérek, van egy újabb undorító pakli a wild-ban. El is ment a kedvem az egésztől.  

#3

2022.06.08 14:50 | Válasz: (#2) Alfons (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Valahogy úgy éreztem, hogy rengeteg murloc sámán ellen játszottam. Azóta valami mágusok jönnek egyfolytában. Időutazó pakli tele burnnel.. és mindig kikapok tőle :D Shudit viszont régen láttam... főleg mert ahogy kijön az első fagyasztós izé azonnal húzom a csíkot. Fullasztó az a pakli és már nem úgy játszom, hogy elviseljem. Viszont a Biig sámi most abszolút tier 1 odaát a Kalóz rugóval együtt. Hiába vártam évekig, hogy szóhoz jussanak a Muckmorphereim a kollekcióból, így nem érdekel. Meg ott volt még az overload meg az evolve-os változat... tényleg van miből szemezgetnie most a kasztnak.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás