Összes pakli Új pakli

Standard- Piranha Vadász

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Íme a győzelmi feltétele a paklinak, elég undorítónak néz ki, pedig nem olyan egyszerű kivitelezni! King Krush azóta kikerült a pakliból, és még jó pár lap módosítva lett a listában, hogy úgymond gyorsabban lehessen pörgetni a paklit. 

Igen, ilyen szépen fel lehet hizlalni a kis halainkat, ám sajnos ettől a pontól jöttek a gondok...

... így van megérkezett Kazakusan. Fúúú.. de nagyon meg utáltam ezt a sárkányt, de mindjárt láthatjátok hogy miért.

Pontosan az a @ˇ~ˇ^#đ.... Annoy-o Horn lap, egyszerűen nevetséges. Én itt vért izzadok hogy a halaimmal felül tudjak kerekedni, és végre ott a győzelem a küszöbön, erre egyetlen darab " random " lappal nem hogy megfordítja az állást, de meg is nyeri a meccset! Tudom hogy akik rendszeresen játszanak azoknak ez nem újság, de nekem hatalmas tökön rúgással ért fel ez. Végre egy használgatónak tűnő érdekes paklit sikerült összedobnom, erre ezzel a ~#>ä^ˇ^~ˇ-al el kell venni az ember kedvét az egésztől. Hajjj.....elnézést, mély levegő! Mehetünk tovább! :D  

Itt a kombó a kezemben, de nem mert ugyanaz a hülyeség jött elő, csak most a Warrior helyett a Priest-el fogjuk ugyanazt a kört lefutni. :/

Itt van tessék, már csak egy kör kellene, és megvolnánk...

Én csak ennyit fűznék hozzá, aki fülessel nézi meg az tekerje le egy kicsit a hangerő szabályozót.... 

https://www.youtube.com/watch?v=Qj0u5QE8WLc

De itt még nem volt vége a dolognak...

Na és igen, itt a probléma az egésszel, ezért mondom azt hogy Kazakusan igazi szégyenfolt, nem csak probléma. Most megint elkezdhetik nerfelni, de minek amikor úgy se fognak érdemben változtatni rajta semmit. Vegyék ki a játékból, és adják oda a dust mennyiséget mindenkinek és mehetünk tovább. 

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Hunter paklit hoztam nektek, még hozzá szerintem egy egész érdekes kis pakli lett, de nagyon nem akarom magamat fényezni. Érdekes hogy mióta kijött a Sunken City kiegészítő, azóta egy paklit se láttam ahol az új Piranha Swarmer lappal próbálkoztak volna. Éppen ezért kezeim közé vettem a kis halacskát, hogy lássam mit tudnék kihozni belőle. És ahogy látható, ez a lista lett a végeredmény. Még közel se mondanám véglegesnek vagy tökéletesnek, de az alapok benne vannak. 

Amikkel szeretnénk nyerni azok a Brann Bronzebeard + Defias Blastfisher és egy halom olcsó lény az asztalunkon. Ezt el lehet érni akár a Piranha Swarmer segítségével, de a Hydralodon 3/1-es lényeivel is kivitelezhető a kombó.  

Defias Blastfisher ugye annyi sebzést oszt ki, ahány beast típusú lény van lent a térfelünkön! Helyesbítve annyiszor ismétli meg a 2 sebzést, ahány beast van lent a mi térfelünkön. Fontos hogy ezek a sebzések random szóródnak szét az ellenfelünk arca és a lényei között!!! Éppen ezért az ideális helyzet számunkra az, ha az ellenfél asztal üres, mivel ilyenkor a Defias Blastfisher sebzései fixen az ellenfél fejét találják el. Itt jön képbe a Piranha Swarmer, amiket ha eléggé ügyesek vagyunk akkor, olyan nagyra tudjuk őket hizlalni, hogy könnyen leszedhetnek, szinte bármit az ellenfél oldaláról. Ezeket szerencsére képekkel is sikerült illusztrálni!

Piranha Swarmer-eket pedig a Dire Frenzy és a Warsong Wrangler segítségével tudjuk majd buffolni! Lényeges a pakliban az hogy jól tudjuk pörgetni a lapjainkat, mivel így azt a látszatot tudjuk kelteni hogy ez egy vegytiszta aggro pakli, pedig nem. Inkább egy fura combo paklihoz áll közelebb, de ez se feltétlenül állja meg a helyét. 

A Piranha Swarmer lapokkal érdemes úgy játszani, mint anno a Jade Idol lappal. Egyet mindenképpen tartsatok meg, legalább addig amíg egy Zola the Gorgon, vagy Dire Frenzy lappal másolatokat készítettek belőle, függetlenül attól hogy kézben vagy pakliban kötnek ki! 

Amellett hogy egymás is tudják buffolni a Piranha Swarmer-ek, más lapokhoz is jól tudnak jönni. Kapásból itt van az én kis személyes kedvencem a The Rat King legendás, amit ha ügyesek vagyunk akkor szinte levakarhatatlan lesz az asztalról. Smothering Starfish viszont okozhat némi kellemetlenséget nekünk! 

Viszont a másik fontos ok amiért a halakat érdemes csereberélni a kezünkben, az a Leatherworking Kit Hunter fegyver. Ugyanis ennek a fegyvernek a segítségével fogjuk tudni pörgetni a paklinkat. Itt egy példa hogy könnyebb legyen megérteni:.

Ott a Piranha Swarmer lap az asztalon, majd nyomunk rá egy Dire Frenzy-t. Majd a halat vagy halakat, beáldozzuk ha szükséges, és ha van mellette a kezünkben egy Springpaw akár még azt is. és máris felhúztunk nagy eséllyel egy buffolt halacskát, vagy bármilyen más beast lényt ami van még a paklinkban. 

A visszakevert halakat érdemes a Warsong Wrangler lap segítségével tovább buffolni, mivel ilyenkor az összes Piranha Swarmer lap megkapja buffot, akár a paklinkban, akár a kezünkben vannak. De egy Tracking, vagy Selective Breeder lapok segítségével is könnyen kikereshetjük magunknak a Piranha Swarmer lapokat a paklinkból! 

Végezetül pedig a Dormant állapotban lévő The Rat King-nek is sokat segíthetnek a Piranha Swarmer-ek!

Viszont ahogy az első képeken is látható, nem csak a Piranha Swarmer lapokkal lehet kivitelezni a Brann Bronzebeard + Defias Blastfisher kombót! 

Ha szerencsések vagyunk egy Hydralodon segítségével is könnyen elérhetjük a célunkat. Nem mellesleg a Hidra fejek szintén hasznosak tudnak lenni ha a The Rat King szunyókál az asztalunkon. :)

Ne aggódjatok ha a Hydralodon könnyű célpont lenne, mivel a Revive Pet lap segítségével megvan rá az esély hogy vissza kapjátok. És igen a 2 darab 3/1-s lény is visszajön a Hydralodon-al együtt! Persze ha lesz nekik hely, ezt érdemes belekalkulálni a dologba!

Harpoon Gun, fegyver, ideális esetben leszedés, és lapkereső, a Dredge képessége miatt nagyon jó ebbe a pakliba is!

Fogsail Freebooter, furának hathat, de mivel 4 darab fegyverrel játszunk, és ahogy néztem nem sokan játszanak fegyver leszedéssel, ami fúra nekem, de éppen ezért úgy gondoltam ez a lap bőven elfér a listában.

Korai aggro megmozdulások ellen jó, ha úgy adódik finishernek is megteszi, de late game-ben már nem hozza amit kell!

Explosive Trap hasonló céllal került a pakliba mint a Fogsail Freebooter, annyi különbséggel hogy van amikor egy két játékost be lehet húzni a csőbe azzal hogy nem veszik komolyan ezt a secretet, és akár még önmagukat is kinyírhatják vele, Ez persze nagyon ritka, de előfordulhat. Ezzel a secret lappal is, inkább a korai aggro paklikat szeretnénk visszaszorítani egy kicsit!

Wound Prey akár aggro ellen is jó, de ezt lapot is inkább a Leatherworking Kit fegyverrel együtt szeretnénk használni. 

A Furious Howl-t pedig inkább a játék végén érdemes elhasználni, mivel a folyamatos Piranha Swarmer dömping miatt, sokáig ha nem is tele, de lesznek lapok a kezetek ügyében. De értelem szerűen ha mindent kiszórtatok a kezetekből akkor érdemes elhasználni a Furious Howl-t. 

És ezzel végére is értem a pakli bemutatásának! Ahogy látható, szerintem egy egész izgalmas kis paklit tudtam most nektek hozni, legalábbis új szerűnek hathat. Sajnos ahogy az a képeken is látható, a Kazakusan kicsinált azzal az egy lappal, de az is jól látható hogy anélkül vége lett volna a dalnak, csak nem nekem hanem nekik. 

Ettől függetlenül kicsit nehéz a listával játszani, még nekem is, pedig én agyaltam rajta. :D

És nem is mondanám erősnek se a paklit, de szórakoztatónak mindenképpen szórakoztató. Főleg ha a kombót sikerült kivitelezni, sokan nem számolnak rá, épp ezért meglepetés erejével hat! 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozás kívánok hozzá! 

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 463

365 napon belül: 64

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőLeatherworking Kit x2 1 0 3
Core szettSpringpaw x2 1 1 1
Core szettTracking x1 1
Forged in the Barrens kiegészítőWound Prey x2 1
Core szettExplosive Trap x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFurious Howl x1 2
Core szettSelective Breeder x2 2 1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőHarpoon Gun x2 3 3 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRevive Pet x2 3
Core szettDire Frenzy x2 4
Forged in the Barrens kiegészítőWarsong Wrangler x2 4 3 4
United in Stormwind kiegészítőDefias Blastfisher x2 5 3 2
United in Stormwind kiegészítőThe Rat King x1 5 5 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőHydralodon x1 7 5 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőPiranha Swarmer x2 1 1 1
Core szettFogsail Freebooter x2 2 2 2
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Core szettZola the Gorgon x1 3 2 2

Még több Hunter pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás