Összes pakli Új pakli

Standard Shaman

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdv újra mindenkinek. Ezt a decket már az első szezon óta használják nagy sikerrel és kisebb-nagyobb átalakításokkal. Naxos lapokkal lett frissítve és ugyanúgy működőképes mint bármikor előtte, sőt. Aki szokott nézni HS versenyeket az tudhatja, hogy nagy százalékban játszanak sámánnal a legjobbak is, nem véletlenül. Talán az egyik legbalanszoltabb kaszt és szinte minden ellen lehet pickelni, de főleg a már régóta az egyik legerősebb decknek számító Handlock ellen ajánlott (hex, eartshock, stb). A játékosok többsége ilyen és ehhez hasonló "standard" sámánnal szoktak játszani, amiben se windfury, se bloodlust, se seagiant nem található mert nincs is rájuk szükség.

Az alap taktika az, hogy a játék elején kirakjuk a zombikat és a kis leszedésekkel korrigáljuk a boardot saját szájízünk szerint. Nyílván ehhez úgy is kell lekeverni a lapokat, hogy ez megvalósulhasson és mivel kártyajátékról van szó, még így sem mindig láthatjuk az áhított kártyákat a kezünkben. Kb minden ellen jó ha megtartjuk a zombiechowt + 1-2 leszedést, esetleg egy feral spiritet. Törekedjünk a minél több totemhívásra, hiszen a Defender of argusnak köszönhetően korrekt kis tauntos minionokká tudjuk buffolni azokat és ugye csak magukban is hasznosak tudnak lenni. A játék közepe táján a Fire elementállal számunkra roppant kedvező tradekre kényszeríthetjük rá ellenfelünket, ugyanis a "3at sebez" battlecry-al több mint valószínű, hogy megölünk 1 miniont és ezután minimum 1 lappal, de általában 2vel kell leszedniük, ami 3 az 1ért. Hasonló a helyzet a doomhammerrel is. Rockbiter weaponnal vagy anélkül is roppant effektíven lehet használni boardclearre és mellesleg a játék befejezésére is ha 10 körüli életen van az enemy. A 3. nagy fegyvertény a Hero Powerből hívott totemeink feláldozása pl. Flametongue totem vagy RW segítségével, mivel azok nekünk nem kerülnek "lapba" (és nincs is annál jobb érzés amikor 2 free totemmel megölünk egy Yetit vagy bármi mást :D ). Az ilyen és ehhez hasonló kedvező tradek is hozzásegítenek majd a boardcontrol megszerzéséhez és megtartásához. A végjátékban ahogy egyre lejjebb faragjuk az ellenfelünk életerejét, annál jobban kell figyelnünk arra, hogy mikor és milyen módon tudjuk bevinni a halálos sebzést. Erre tökéletes lehet a már említett Doomhammer+Rockbiter Weapon vagy Al'akir+RW/Flametongue totem kombó.

Összességében kb ennyi lenne. Tudom, hogy még rengeteg dolgot lehetne írni trükkökről és praktikákról de nem szeretném kisregénnyel fárasztani az olvasókat. Ha kérdés/észrevétel van kommentben vagy streamen szívesen válaszolok. Személy szerint jómagam rank2ig jutottam vele 2 szezonnal ezelőtt, de már akkor is sokszor kibabráltak velem a hunterek.. hát még most :D (tőlem tapasztaltabb és jobb játékosok legendig is eltudnak jutni ilyen paklival és még azon belül is eredményesek vele szóval hajrá ! )

Streamem ahol mégtöbb infót kaphattok más paklikról is:

http://www.twitch.tv/uhrigellehhr

 

29

Uhri profilképe

Uhri (Golden Common)

BattleTag: Uhri#2811

Pro játékos

Létrehozott paklik: 7

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 19.14 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettEarth Shock x2 1
Legacy szettLightning Bolt x2 1
Legacy szettFlametongue Totem x2 2 0 3
Legacy szettRockbiter Weapon x2 2
Legacy szettFeral Spirit x2 3
Legacy szettHex x2 3
Legacy szettLightning Storm x2 3
Legacy szettMana Tide Totem x1 3 0 3
Legacy szettUnbound Elemental x1 3 3 4
Legacy szettDoomhammer x1 5 2 8
Legacy szettFire Elemental x2 6 6 5
Legacy szettAl'Akir the Windlord x1 8 3 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módZombie Chow x2 1 2 3
Legacy szettDefender of Argus x2 4 3 3
Legacy szettGnomish Inventor x1 4 2 4
Legacy szettAzure Drake x2 5 4 5
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 6

Még több Shaman pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás