Összes pakli Új pakli

Standard- VanndarLock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Black Temple hátlap! Black Temple hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy szimpla control Warlock listát hoztam nektek, és ahogy az a nevéből is kitalálható Vanndar Stormpike-tol se szabadultunk meg még egyenlőre. 

Hasonló paklival próbálkoztam már a Warrior esetében, és míg ott az armor generálás jelentette a főbb túlélési esélyünket, a Warlock inkább a heal, és tokken generáló lapokra, valamint a direkt leszedős spell lapjaira kénytelen támaszkodni. 

Aggro paklik ellen sajnos a sok leszedés ellenére is van hogy gyengébben fogunk fellépni, ellenben egy lassabb paklit amit lesz lehetőségünk " szívatni ". Bár sokan hisztiztek a Tickatus miatt, bevallom, nekem kifejezetten hiányzik, és ebben a listában is bőven elfért volna. 

Szerencsére van más alternatíva is, Mutanus the Devourer képében, de azért az mégsem ugyanaz. A nagy, ronda, és éhes murloc-kok mindegyike helyett kapott a pakliban. Na jó 2 darab ilyen lapról van szó mindösszesen. :D

Az előbb említett Mutanus the Devourer, ami ha szerencsések vagytok akkor kulcs fontosságú lapokat tud megzabálni az ellenféltől. Vanndar Stormpike miatt sajnos nem lehet játszani Brann Bronzebeard-l. Pedig vele érdemes lenne még kombózni a Mutanus the Devourer-t. Ha nem akartok Vanndar Stormpike-l játszani akkor én például a Brann Bronzebeard-t tudom ajánlani a helyére. 

Visszatérve a mostani listához, a második nagy, ronda, és éhes murloc pedig az új Colossal, Gigafin lesz. Ha sikerül Vanndar Stormpike-l olcsóbbá tenni, akkor érdemes meghagyni egy Touch of the Nathrezim vagy Final Gasp + egy Unstable Shadow Blast lapot a Gigafin taunt lényére! 

Ugyanis az ellenfél tudni fogja hogy ha Gigafin 7/4-es részét pusztítja el, a maga mellé idézet 4/7-s taunt helyett, akkor azokat a lényeket amiket a Gigafin bekebelezett, visszafogja kapni a térfelére. Ellenkező esetben, ha a 4/7-s taunt lény pusztulna el, akkor azok a lények amiket a Gigafin megevett, úgymond elpusztulnak a gyomrában. 

Tényleg majdnem olyan ez a lap mint egy lénybe oltott, Twisting Nether. Ha már Twisting Nether, akinek nincs meg a Gigafin, az nyugodtan berakhatja a helyére, néha még hatásosabb, vagy effektívebb lehet a Twisting Nether. :)

A Dreadlich Tamsin hőskártya meglepően hasznos tud lenni, főleg aggro paklik ellen. Nem tűnik soknak a 3 sebzés és az 5 extra armor, de szorult helyzetben igen is jól tud jönni. Ennek ellenére játszunk a másik hőskártyával is, az öreg Lord Jaraxxus-l is. Ami egyébként a győzelmi feltételünket is adja! Még mindig brutális a hősképessége, a 6/6-os lényekkel, csupán 2 manáért. 

Viszont a Quest Hunter még mindig problémás, ennél a paklinál is. Na ott valóban nem számottevő az az 5 extra armor, mert pillanatok alatt letudja rólunk hámozni. 

Érdemes még megjegyezni hogy Vanndar Stormpike a HŐS kártyáinkat nem teszi olcsóbbá! 

A régi, és eredeti Lord Jaraxxus esetében ez érdekesebb lett volna, mivel aki ismeri az tudja hogy gyakorlatban az is lénynek számított, ezért lehetett az hogy a Priest, egy Sacrificial Pact lappal, ( amit a általában a Thoughtsteal lap segítségével zsákolhatott be ) tudta kinyírni, egy mozdulattal a Warlock-ot. Mostani Classic formátumban is előfordulhat ez, de ott már ritkán használják a Lord Jaraxxus-t pont emiatt. Na meg az hogy 15 hp-ra állítja az életerőnket fixen, amit nem lehet növelni!!! 

De megint elkalandozok, visszatérve a paklihoz, a másik győzelmünket elősegítő lap pedig az Alexstrasza the Life-Binder lesz. Ritkán az egy darab Hellfire is megadhatja nekünk a győzelmet, ha kellően legyengítettük az ellenfelünket. 

Az Azure Drake és Taelan Fordring helyére bekerülhet egy Queen Azshara, mivel elég sok spell lappal játszunk hogy fixen tudjuk majd aktiválni a képességet, illetve én lehet megkockáztatnék még egy Shadow Hunter Vol'jin-t is. Játszunk kellő leszedéssel, hogy megérje kikapni vele valami nagy rondaságot az ellenfelünk kezéből. Alapvetően nincs bajom az Azure Drake és Taelan Fordring lapokkal, de nekem érzésre valahogy olyan, kevésnek tűnnek. 

Olyan hiányérzete van az embernek hogy kellene még valami plusz, vagy extra érték a pakliba. Nekem legalábbis ez volt az érzésem, de mivel eredetileg is így raktam össze a listát, nem akartam már utólag módosítani. 

Az egyik Wicked Shipment lapot érdemes minél többször pörgeti a Tradeable képességének hála. És nagy vonalakban ennyit a pakliról! Ahogy látható nem tűnik egy erős listának, de el lehet vele szórakozni. Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozás kívánok hozzá! 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warlock lapok (23 db)

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőFinal Gasp x2 1
United in Stormwind kiegészítőTouch of the Nathrezim x2 1
United in Stormwind kiegészítőWicked Shipment x2 1
Core szettDrain Soul x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőImp Swarm (Rank 1) x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőUnstable Shadow Blast x2 2
Core szettFiendish Circle x2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFull-Blown Evil x2 3
Core szettHellfire x1 3
United in Stormwind kiegészítőDemonic Assault x2 4
Core szettSiphon Soul x1 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDreadlich Tamsin x1 6 30
Voyage to the Sunken City kiegészítőGigafin x1 8 7 4
Core szettLord Jaraxxus x1 8 5

Semleges lapok (7 db)

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőVanndar Stormpike x1 4 4 4
Core szettAzure Drake x1 5 4 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőMothership x2 6 5 4
Forged in the Barrens kiegészítőMutanus the Devourer x1 7 4 4
Core szettAlexstrasza the Life-Binder x1 9 8 8

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás