Összes pakli Új pakli

Token zoolock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Egyszerű, gyors, relatíve olcsó, nem tucat pakli ladderen (ezt is megéltük, hogy a zoolock üde színfoltnak számít a jelenlegi metában). A Power Ovewehelmingtől ugyan könnyes búcsút vettünk, de a token zoolock kapott néhány kifejezetten erős és egy teljesen beteg lapot, amivel bővel életképes még ebben a tempóorientált metában is. Rank 5-ig simán le lehet menni vele, de valószínűleg legendig is (az előző szezonban rank 2-ig jutottam vele nem túl nagy erőfeszítések árán). A paklinak kifelezetten kedvez a jelenlegi meta, a paklik 90%-a arra ápül, hogy telepakolja az asztalt lényekkel, mi meg játsunk ügye 2 Sea Giant-et.....

Ez egy kifejeztten aggresszív pakli, ami a Bloodbloom-nak köszönhetően olyan early game-t tud produkálni, amit még a Pirate Warrior sem. Az 1-2. körös Kara-Kazam az estek túlnyomú többségben meg is nyeri a meccset, és van 7 olyan démon is ami, ha 2 manáért (meg 5 hp-ért) jelenik meg, ugyanezt teszi. A muliggennél ennek megfelelően célszerű eljárni, Bloodbloom-ot kell keresni. A Bloodbloom-ot mindig tartsuk meg, ha már nálunk van akkor a Kara Kazam, vagy (de nem és) Bane of Doom is maradhat. Ha másodiknak jössz, akkor egy 1 drop-ot még megtarthasz, minden mást célszerű lekeveni. Ha te kezded a játékot a tökéletes curve (1 drop, 2 drop, 3 drop) nyílván marad, de minden más estben így is a Bloodbloom-ot célszerű keresni.

Ez egy board kontrol deck, szóval általában célszerű tradelgetni vele, aggroként csak néhány pakli ellen játszunk (quest rugó, miracle rugó, jade druid).

Elég sok verzióban teszteltem a paklit és szerintem ez az összeállítás igazodik a legjobban a jelenlegi metához. Ha megint gomba mód elszaporodna a pirate warrior (gyanítom el fog) egy Flame Imp Woidwalker cserét mindenképpen ejtsünk meg, és 2 Defender of Argust is zsúfoljunk bele valahogy . Ha valamelyesst lassulna a meta (gyanítom nem fog) a Wicious Fedling-ek helyett mehetnek Chittering Tunneler-ek. Ha valaki írtózik a randomtól a Bane of Doom-ok helyén lehet Feeding Time (szerintem rosszabb).

Jó szórakozást!

 

 

Ez egy kiváló pakli!

14

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Létrehozott paklik: 38

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 5.37 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Whispers of the Old Gods kiegészítőForbidden Ritual x2 0
Legacy szettFlame Imp x2 1 3 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőPossessed Villager x2 1 1 1
Legacy szettVoidwalker x1 1 1 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőDarkshire Councilman x2 3 1 5
Journey to Un'Goro kiegészítőRavenous Pterrordax x2 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőBloodbloom x2 4
Legacy szettBane of Doom x2 5
Legacy szettDoomguard x2 5 5 7
one Night in Karazhan kaland módKara Kazham! x2 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettDire Wolf Alpha x2 2 2 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Journey to Un'Goro kiegészítőRavasaur Runt x1 2 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőEggnapper x2 3 3 1
Journey to Un'Goro kiegészítőVicious Fledgling x2 3 3 3
Legacy szettSea Giant x2 10 8 8

Még több Warlock pakli

#1

2017.05.05 14:01

Vendég profilképe

Vendég

Végre egy kis újdonság! Mostanában tényleg szinte vágyik az ilyenre az ember! Az alap ötlet is tetszik, szóval összerakom!

Kérdés csak annyi, hogy a Devilsaur Egg nem kellene a deckbe? A Pterrodax-al az is szinte biztos nyerést jelent.

#2

2017.05.05 14:45 | Válasz: (#1) Vendég hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Én nem igazán ajánlom a Devilsaur Eggyet ebbe a pakliba, meg úgy általában sem. Túl lassú, túl szituációs. Persze a pTerrordaxal elég jó, de más aktivátor nem nagyon van hozzá (a 2 dire wolf). Az elég sovány. Argust, Dark Iron Dwarfot tehetsz esetleg mellé, úgy már egy fokkal jobb, de szerintem még mindig nem az igazi.

#3

2017.05.28 14:49

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Ki hitte volna! Kreatív Zoolock!!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás