Összes pakli Új pakli

Twist- Kabal-Secret-Mage

Minden információCsak a pakli lapjai

Twist információk

Ez a pakli egy korábbi Twist szezonhoz készült, de ebben a szezonban is használható! A pakli kód ezért most is Twist formátumú!

  • Használható: 2023. szeptemberi szezonban
  • Formátum: Wonders
  • Szabályok:
    • Nincsen extra szabály!

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: The Blue Portal hátlap! The Blue Portal hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy újabb Twist paklit hoztam nektek, ami nem más mint egy secret Mage. Még mielőtt belevágnék a tényleges mondókámba, előbb had mondjam el hogy ez és az elkövetkező pár pakli amiket szeretnék majd bemutatni, régebbi paklik, csak egyszerűen még nem jutottam odáig hogy bemutassam őket. Ezzel arra akarok célozni, hogy az újabb lapok, anomáliák és egyebek nem fognak bennük szerepelni!

Valamint mindegyik Wild/Standard opciók alatt készültek, viszont ahogy eddig is, fel fogom tüntetni hogy mihez készültek. Természetesen innentől én is fogom használni a Twist készítő opciót, és nagyon örülők neki hogy ilyen opcióval is bővült az oldal. Innen is külön köszönet érte! 

Most hogy ezt letudtuk, rá is térek a mostani bemutatóm alanyára. Megmondom őszintén én elveztem ezzel a listával a játékot! Nem mondanám túl hatékonynak, most meg talán még annyira se mint korábban, de szerintem nagyon fun tud lenni. Ez főleg a Potion of Polymorph secret lapnak köszönhető. Feltéve ha sikerül vele ritkaságokkal elcsípni. Nekem szerencsére sikerült pár ilyen pillanatot elkapni, és bevallom jókat nevettem ilyenkor, viszont az ellenfeleim már kevésbé élvezték ezeket a pillanatokat. Amit egyébként maximálisan megértek. 

Íme, az egyik ilyen pillanat, mikor egy Edwin VanCleef-t sikerült elcsípni a Potion of Polymorph-al. 

Egy másik alkalommal meg Emperor Thaurissan sikerült barivá változtatni. Sajnos csak ennyit sikerült lekapni, pedig egyszer egy C'Thun sikerült így elcsípnem. Azt egyébként sajnálom is hogy nem örökítettem meg. :/

A fun faktor további részéről pedig a Kabal Courier, és Piloted Shredder lapok gondoskodnak. A többi lap pedig igazából a szokásos Secret Mage felhozatal. 

Egy korai Kabal Lackey + Counterspell még mindig erős tud lenni. 

Íme a pillanat, mikor egy Jade Druid ámokfutást sikerült megakadályozni a Counterspell segítségével. 

Ice Block secret lappal egyébként elvből nem játszom, viszont ti nyugodtan berakhatjátok a Mirror Entity helyére! A Kabal Crystal Runner a másik kulcsfontosságú lapunk lesz, a Flamewaker mellett. Utóbbinak ott lesznek az olyan lapok mint a Mirror Image, de a secret lapok is jók, ha van mellette legalább egy Kabal Lackey. De a Dragon's Breath is olcsón kimehet, ha elég ügyesek, és vagy szerencsések vagytok. 

A Kabal Crystal Runner pedig amolyan finisher, ugyanis ezzel a paklival, szeretnénk minél hamarabb lezavarni a meccseket. Ennek fényében, láthatjátok hogy ennél drágább lappal nem is játszunk. Eredetileg játszottam a listában Echo of Medivh lappal is, többek között a Kabal Crystal Runner miatt is, hogy letudjam másolni az ingyenes lényeimet. Ám sokszor felesleges megmozdulásnak bizonyult ez a fajta taktika. 

Látható, itt még Mana Wyrm lappal is játszottam, és itt még sokkal lényközpontúbb, és agresszívebb is volt ez a pakli, mint most. Pedig igazából most is több benne a lény, mint a spell. :)

Kabal Crystal Runner, és Flamewaker lapokat pedig a Mirror Image, és a secret lapokkal szerettem volna bevédeni. Ez hellyel közzel, be is vált. 

Loatheb, szintén jó szolgálatot tud tenni ha a védekezésről van szó. Már mint egy jól irányzott leszedést, de főleg asztaltakarítást, tudunk vele késleltetni ha arról van szó, 

A Mad Scientist annyiból problémás, hogy miatta a Kabal Crystal Runner-t nem mindig tudjuk időben olcsóbbá tenni. Ugyanakkor meg továbbra is jó képessége van, bár a Kabal Lackey erősebb képességgel bír ilyen szempontból. Mindezek ellenére a Mad Scientist is bővel elfér a pakliban.

Medivh's Valet szintén nagyon jó tud lenni a korai aggro megfékezésében, de a tempo játéknak se utolsó. Természetesen mindez csak akkor érvényes a lapra, ha van mellette secret is. Egyébként emiatt is érdemes lehet inkább Ice Block mellett dönteni, a Mirror Entity helyett. De mondom, én elvből nem játszom az Ice Block-al. Hosszú történet, inkább hagyjuk is. :)

De a Flamewaker is hasonló szerepet tölt be, mint a Medivh's Valet. Igazából szituáció függő a dolog. Lassabb paklik ellen könyörtelenül vessetek be mindent, míg aggro ellen inkább a control játék a nyerőbb választás. 

A Kabal Crystal Runner mellett, természetesen elfér még a szokásos Fireball is, melyet ténylegesen az ellenfél arcába kell elsütni! Legtöbb esetben ez is hozza meg a győzelmeket. Control játékra meg ott a Dragon's Breath, ha mindenképp le kell valamit szedni.

Piloted Shredder pedig az asztalon való jelenlét miatt van a pakliban, nem beszélve róla, hogy ragadós, és viszonylag olcsó lény. Tehát nehezebb tőle megszabadulni, mint egy átlag lénytől. 

Ha minden cérna szakad akkor még a Kabal Courier-ből meglehet próbálni valami hasznosat kiszedni. Itt azért el kell szerencse, ha úgy hozza a helyzet. 

A C'Thun Warrior paklikkal továbbra is meggyűlt a bajom, de legalább egy két Jade Druid paklit sikerült ezzel elverni. 

Szemfülesebbek kiszúrhatják a Death Knight-ra jellemző számlálót. Ez Sir Finley Mrrgglton miatt, van, egyébként. Korai verziójában játszottam Sir Finley Mrrgglton-al is. Amivel egyébként egyszer sikerült is egy érdekes kivégzést produkálni. 

Íme az előbb említett kivégzés. Jó tudom hogy ott volt a Fireball, és azzal egyszerűbb lett volna a dolog, de olykor, olykor áldozok én is az élvezet oltárán. :P

Egyébként pont két életereje volt, úgy hogy az első lövést a rendes Mage hősképességgel követtem el, majd utána jött Sir Finley Mrrgglton és a Rogue tör. 

Nem is szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését a pakli, az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok hozzá! 

Hát igen, a Jade paklik ellen oda vissza ment a cicaharc. :)

Ez egy kiváló pakli!

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 449

365 napon belül: 78

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Lackey x2 1 2 1
Legacy szettMirror Image x2 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Courier x2 2 2 2
one Night in Karazhan kaland módMedivh's Valet x2 2 2 3
Legacy szettArcane Intellect x1 3
Legacy szettCounterspell x2 3
Blackrock Mountain kaland módFlamewaker x2 3 2 4
Legacy szettMirror Entity x2 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPotion of Polymorph x2 3
Legacy szettFireball x2 4
Blackrock Mountain kaland módDragon's Breath x2 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Crystal Runner x2 6 6 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módMad Scientist x2 2 2 2
Legacy szettNovice Engineer x2 2 1 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x2 4 4 3
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5

Még több Mage pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.09.22 22:47

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Szia,

Átalakítottam az összes Twist paklidat valódi Twist paklikká. Mivel sokszor Core szett lapot használtak ezek a paklik, így azokat a lapokat is le kellett cserélnem. Most azt hiszem mind rendben van.

Továbbá:

  • A pakli készítőben világosabb lett a kaszt háttérszín a kiválasztott lapoknál, hogy a "Free" minőségű lapok is jobban látszódjanak minden esetben.
  • Mostantól itt a pakli oldalon hibát fog kiírni, ha esetleg más kaszt lapja szerepelne a pakliban (multi kaszt lapokra figyelve).

Hearthstone Hungary Admin

#2

2023.09.24 13:44 | Válasz: (#1) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdv!

Köszönöm szépen, az átalakítást, és a velük való fáradozást! Akkor a további privát paklikat is amiket a Twist formátumra szántam, majd át kell alakítsam, a vegyes lapok miatt, mert jön majd a hibaüzenet. Ha jól értelmezem.  

De igazából már ez a legkevesebb. 

És valóba, most utólag megnéztem, és tényleg hibát ír ki, mikor szerkeszteni akarom a lapokat, de nem baj. 

A Twist készítőben majd megépítem újra őket, és akkor már legalább helyén lesz minden.

#3

2023.09.24 13:55 | Válasz: (#2) Alfons (Rare) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Szia,

Akkor a további privát paklikat is amiket a Twist formátumra szántam, majd át kell alakítsam, a vegyes lapok miatt, mert jön majd a hibaüzenet. Ha jól értelmezem.  

Nem.

Átírtam az összes privát paklidban a lapokat. :) Amikor azt írtam, hogy az összeset átalakítottam, akkor valóban az összesre gondoltam, a privátokkal együtt.

Hearthstone Hungary Admin

#4

2023.09.24 15:08 | Válasz: (#3) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Óó, hát el vagyok kényeztetve akkor! :D

Nem tudom mit mondhatnék még erre, nem tudom elégszer megköszönni! De azért köszönöm még egyszer!  :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás