Összes pakli Új pakli

Upgraded Tony

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Alapértelmezett! Alapértelmezett

Ez az első paklim amit megosztanék, mert ahogy észrevettem nem sokan alkalmazzák. Egyelőre még csak aranyig mentem vele, de mostanában kevesebbet tudok játszani. A lényeg megint ezüstnél szívtam sokat, aztán most aranyban haladok vele rendesen, nem tudom végre meg lesz e vele a Legend. Utoljára valamikor februárban akartam paklit csinálni de aztán valaki betett ide egy nagyon hasonlót és nem láttam értelmét, meg akkoriban minden Mage ugyanzt nyomta. Most amennyire találkozok velük inkább csak a sima questlinet tolják, sokan nézegetik is hogy mit csinál Antonidas amikor már kivégezte őket, ezért gondolom, hogy nem sokan használják, de lehet ez majd változni fog.

Lényege a paklinak, hogy lehetőleg minél előbb teljesítsük a questlinet, (optimálisan 4-5. körig!) mert akkor Tony 27-et dob arcba, ami bőven elég, ugyanis ha kirakjuk Arcanist Dawngrasp-et előtte, akkor most már Tonyra is hat. Persze nagy néha jön valaki aki erre számít és teleszórja kicsi lényekkel a táblát, de a legtöbben nem gondolnak rá, pl a warlockok rendere pusztítják a lényeiket, mert tudják, hogy bármi a táblán van az segíti a questline villámgyors kivitelezésében a mágust. És így védtelenek maradnak a tripla fireballal szemben. Azért is jó ha Tony a pakliban van, mert jelen spellek mellett roppant körülményesnek tartom a questline kivitelezését. Pl Mágus vs Mágus egy kivárós halál játék, mert asztali lények nélkül csak az Ice Barrier működik, márpedig a Mágus nem pakol mostanában lényeket. Szóval erre az esetre nem baj ha szépen olyan 4-5-6-tól felfele már tüzes spellekkel operálunk amiből jelenleg a legtöbb van a szettben. Nem jön ki a Questline akkor még mindig nyerhetünk Tonyval.

Örülök, hogy visszakerült a játékba Antonidas mert a WarCraft 3 óta egyik kedvenc mágus karakterem, (egyébként is nagyon bírom a kivagyi varázslókat :D) és megérdemelte, hogy ismét szerepet kapjon, aki játszik a WoW-val az tudja, hogy lényegében a halála után lett csak igazán népszerű, szóval majdhogynem olyan mintha Kossuth apánkkal játszanánk. 

Azért Upgraded mert eredetileg nem volt benne Incanter's Flow ugyanis mióta nerfelték már nem olyan gyilkos, sőt Refreshing Spring Water se szintén a nerf miatt meg Tony néha keresztbe tudja húzni a dolgokat, de ennyi izgalomfaktor kell a játékba, (ha játék kezdetétől már a kezdeben van akkor ilyen félelmed nem lehet) de mégis bepakoltam, mert egész egyszerűen a jelenlegi frost kínálat K.A.K.A. és az Incanter legalább plusz két arcane. Mindenestre jobban működik így a pakli mint nélkülük. Eredetileg is nagyon alacsony spellekkel van tele az egész dekk, ez 2* Incanterrel szinte borítékolja a győzelmet. 

Tipp: bármennyire is csábító a Cram Session-t hagyjuk meg miután kiraktuk az Arcanist, mert velük lényegében egy kör alatt felszívhatjuk a teljes paklit és aztán már csak dobálni kell az Ignite-okat a győzelemig. Egyébként is hat laphúzó kártya került a pakliba, szóval meglehetősen dinamikus az egész. Vagy mi is a megfelelő szó: csodálatos a szinergia :D

Kritikám a dekkel: a jelenlegi frost spellek mellett néha nagyon be tud ragadni, előfordul hogy tele vagy tűzvarázslattal meg arcane-okkal és sehogy nem akar jönni a frost, (ezt csak tetézi ha felfedezel hármat, és egyik rosszabb mint a másik) vagy csak nem tudod használni és muszáj a saját lényeidet gyilkolnod (és ez még a jobbik eset), vagy hogy az Incanterek ilyen 15-20 hely után szépen fekszenek egymáson, esetleg Tony sehogy nem akar megjönni, és elfogynak a tűzvarázslataid. Nem tökéletes na.

Kik ellen jó? Főleg aggrok ellen, akik úgy szórják a lényeket mintha nem lenne holnap: imádom hogy végre meg tudom fogni a Huntereket, nem is sok jön mostanában szembe, Paladinok, Warriorok, szintén. Rugók Papok szinte teljesen eltűntek, Mágusokkal mint írtam türelemjáték, a Warlock megítélésem szerint erősebb lett, de kezelhető (vigyázni kell hogy ne égesse el az összes lapját a questje miatt), és hát a fő ellenfél továbbra is a piszkosul megerősödött Sámán,  DemonHunter, és a Druida, akik jelenleg a Falat jelentik.

Jó játékot mindenkinek!

4

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 7.75 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Mage

Mage lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőFlurry (Rank 1) x1 0
United in Stormwind kiegészítőHot Streak x1 0
Scholomance Academy kiegészítőBrain Freeze x2 1
Scholomance Academy kiegészítőDevolving Missiles x2 1
United in Stormwind kiegészítőFirst Flame x2 1
Scholomance Academy kiegészítőPrimordial Studies x2 1
United in Stormwind kiegészítőSorcerer's Gambit x1 1
Scholomance Academy kiegészítőCram Session x2 2
United in Stormwind kiegészítőIgnite x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőRuned Orb x2 2
Core szettArcane Intellect x2 3
Core szettIce Barrier x2 3
United in Stormwind kiegészítőFire Sale x2 4
Core szettFireball x2 4
Ashes of Outland kiegészítőIncanter's Flow x2 4
Forged in the Barrens kiegészítőRefreshing Spring Water x2 5
United in Stormwind kiegészítőGrand Magus Antonidas x1 8 6 6

Még több Mage pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás