Összes pakli Új pakli

Big Spell Redux

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: A Lich King hátlap! A Lich King hátlap

Ébredj Théoden... a bűbájnak vége! Borzalmas félévet zártam, ez a nyökögés, egyet előre, kettőt hátra, szépen visszacsúsztam a gold szintre annyira semmilyen volt a Frost Mage run, - már agyfaszt kaptam Sire Denathrius -tól - aztán jött a szórakozás a Frost Lich Jainával, most meg ez az Aracan syphon akármi, ami vagy összejön vagy nem. Nem szeretem az ilyen paklikat. Még az is megfordult a fejemben, hogy itt hagyom az egészet és soha többet nem térek vissza. Aztán pár napja megtörtént a "Karácsonyi csoda" titáni harcot vívtam egy fellow mágussal olyan hajnali egy felé, és bejelölt barátnak miután szarrávert, és nem az volt hogy EZ, meg hogy dögöljön meg a családom rákban, stb. Hanem odaadta a pakliját, és azóta azzal játszok, meg barátok is maradtunk. Ha nem szól, nem íránytja rá a figyelmem ki tudja meddig szivatom magam még.

Lényegében pár kártya segítségével ismét a nyári fényében tündököl a Big Spell Mage, ami az utolsó jó paklim volt idén, a pakli MVP-je az Arcane Defenders, amit Grey Sage Parrot meg Magister Dawngrasp akár Brann Bronzebeard a végtelenségig duplikál amíg az ellenfél fel nem adja, vagy meg nem őrül. Sokkal hasznosabb mint a Drakefire Amulet ami lutri hogy mit dob be, így meg nem csak védelmünk lesz, de olyan amit csak lénnyel, vagy valami AoE spellel lehet támadni. Így utóbbit már csak pajzsra, vagy cserére használjuk elsősorban. Már nagyon vágytam egy ilyen védelmi vonalra, és szükség is van az aggrok miatt, rád nézek Druid & Shaman elsősorban (érdekes a Hunterek most mintha eltűntek volna, mindenki a DK-t tolja.)

A Paklit megbolondíthatjuk Nightcloak Sanctum segítségével, de ő itt most csak terelés, hogy az ellen később jöjjön rá mik is vagyunk valójában. És bár Magister benne van a pakliban, nem elsősorban a Hero Power-el aratunk, bár Mordresh Fire Eye mindig szívesen látott vendég. Valamint ha jól ügyeskedünk mikor kijátszuk immár két hasznos spellt is eldurrant, ami kb sokkoló szokott lenni megfigyeléseim alapján. Rune of the Archmage nekem mindig túl lutri volt, igaz néha megmenti a helyzetet, de legalább ennyiszer ellened is játszik, az meg a pofátlanság ne továbbja, hogy ez csak egy SPELL tehát nem ismétli Magister.

Nagyon félek tőle, hogy hamarosan jön egy csúnya nerf, mert hát a Blizzard utálja a mágusokat ez már kiderült, más kasztokat meg hagynak őrültködni hagy terrorizálják a népet. khm Druida. Minthogy mostanában mindenkinél ott van így szerintem várható, hogy Astalor Bloodsworn lesz az első lap, ami trash lesz.

Kb 2-3 hónap van benne, aztán egyébként is kirotálódik. Használjátok amíg lehet.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Update - 2013-01-10 - a paklit módosítottam, kivettem Far Watch Post -okat amúgy se szeretem az olyan játékot amivel elrontjuk a másik lapjait és nem a sajátjainkat boostoljuk, támadni se tud és a fagyasztásokra meg a sok Lich King ellen szükség van, ráadásul még mérgezi is az esélyét Barbaric Sorceress spell miniatürizálásának. Szóval betettem a helyére Royal Librarian -t mert a sok genyó lap ellen kellett valami ami elkussoltatja őket, pl Lady Deathwhisper vagy Potionmaster Putricide ha nem fogja be a csöpp kis száját elég hamar a sírba tesz minket. És láss csodát, elindultam platinán is felfele mint a talajvíz. Ennyire egyhelyben még az életben nem topogtam platinán mint most.

Ahogy láttam szinte senki nem használja, pedig jó párszor megmentette az életemet, lapot is tud cserélni (bár nem szeretem elárulni hogy a kezemben van) és ha Patchwerk őt nyírja ki kb olyan mintha lesilencolta volna :D Smothering Starfish meg ugye mindenki mást is silencol és nekem kellenek a tauntjaim. Token Druid ellen továbbra se jó, azt nem lehet megfogni semmivel, bár jobban megizzasztottam őket.

2

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 7

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 7.75 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Mage

Mage lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőAmplified Snowflurry x2 2 2 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőNightcloak Sanctum x2 3 0
United in Stormwind kiegészítőDeepwater Evoker x2 4 3 4
Forged in the Barrens kiegészítőReckless Apprentice x2 4 3 5
Forged in the Barrens kiegészítőVarden Dawngrasp x1 4 3 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBalinda Stonehearth x1 6 5 5
United in Stormwind kiegészítőGrey Sage Parrot x2 6 4 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőMagister Dawngrasp x1 7 30
March of the Lich King kiegészítőArcane Defenders x2 8
Forged in the Barrens kiegészítőMordresh Fire Eye x1 8 8 8
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRune of the Archmage x2 9
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrakefire Amulet x2 10

Semleges lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőPelican Diver x2 1 4 1
March of the Lich King kiegészítőAstalor Bloodsworn x1 2 2 2
United in Stormwind kiegészítőMailbox Dancer x2 2 3 2
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőRoyal Librarian x2 4 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőBarbaric Sorceress x2 6 3 7

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2023.01.10 14:00-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Forged in the Barrens kiegészítőFar Watch Post x2 2 2 3
+ United in Stormwind kiegészítőRoyal Librarian x2 4 4 4

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás