Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: Reign of Chaos- Kel'Thuzad - Archimonde ritual!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Kicsit ismét visszatérünk Kel'Thuzad-hoz. A következő pakli szintén hozzá lett kreálva. 

  • A halállovag ezután leszámol Lordaeron területén még megmarad orkokkal, miközben Kel'Thuzad elmondja neki, hogy a Lich Király nem más, mint Ner'zhul, egy ork boszorkánymester, aki a Második háborút elvesztve a démonok bosszújának áldozata lett. Testét elpusztították, lelkét pedig egy törhetetlen jégpáncélba zárták, amit aztán Azeroth fagyos kontinensének szívébe küldtek. A becsapódás után Ner'zhul rögtön hozzálátott a Burning Legion ("Lángoló Légió") szolgálatához, és a nekromanta segítségével elkezdte terjeszteni a Járványt, amivel agyatlan katonák ezreivel szolgálhatja a démonok harmadik invázióját. Kel'Thuzad azonban tudta, hogy Ner'zhul a közelében lévő félelemurak irányítása alatt áll, akik minden lépését jelentik a Légió urának, Sargeras-nak. Ezután Arthas és Kel'Thuzad Dalaran felé vették az irányt, hogy az emberi mágusvárosban őrzött hatalmas ereklye, Medivh könyve (Book of Medivh) segítségével megidézhessék a Légió egyik főparancsnokát, Archimonde-ot. A város különleges mágikus védelem alatt áll, amely megakadályozza, hogy élőhalottak csak úgy bejussanak oda, de a mágikus mezőt létrehozó energiaforrások elpusztításával már könnyen beveszik, és megszerzik a könyvet, majd visszatérnek a bázisra. A démonparancsnok megidézése sikerrel jár, Archimonde pedig Azerothra való (újbóli) lépésére rögtön el is pusztítja egész Dalarant, majd hozzálát az invázió kiteljesítésének.

A pakli lényegében még mindig az élőhalottakra és frost spellekre épít, megfűszerezve egy két démon lappal is. Miután Antonidas a mágus is le lett radírozva a pályáról ( muhahah ) és megszerezzük a varázskönyvet, azután jön a játékban egy szakasz amikor Kel'Thuzad-ra kell vigyázni, miközben megidézi a játék fő genyáját Archimonde-ot. 

Démonoknál igyekeztem ilyen kutyaszerű lényeket válogatni, mivel ugye a Tichondrius és társai ( a Légió ) ilyen szabad fordításban, pokol kutyákkal támogat minket a játék során.  Tudom a The Beast legendary nem épp démon de szerintem jól bele illik a témába. A Supreme Abyssal pedig az Infernalokat hívatott helyettesíteni mivel neutral lapok közt nincs ilyen a Hs-ben. Úgy tűnik ez csak a Warlock-ok kiváltsága. A Portal démonok meg adták magukat számomra, mivel lényegében hozzánk is portálokon keresztül jutnak a démon kutyák is a játékban. 

És ezzel végére is értünk a Warcraft 3-as élőhalott kampánynak. Kicsit rövid lett, de sajnos ennyi volt a lehetőség amit a hs biztosított. Kel'Thuzad portré nélkül még kevesebb lett volna így is. Cserébe majd az Ork és Elf kampányhoz érve már több pakli variáns lesz, és karakter is. 

Egyébként ha esetleg adnak majd ki más hős portrékat is, amik így megfelelnek a Warcraft-os tematikába, akkor kiegészítésként majd azokhoz a karakterekhez is fog készülni pakli utólag. 

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettIce Lance x2 1
Rise of Shadows kiegészítőRay of Frost x2 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőUnstable Portal x2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőColdwraith x2 3 3 4
Rise of Shadows kiegészítőConjurer's Calling x1 3
one Night in Karazhan kaland módFirelands Portal x1 7

Semleges lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőImprisoned Vilefiend x1 2 3 5
Core szettNerubian Egg x2 2 0 2
Saviors of Uldum kiegészítőVilefiend x2 2 2 2
Core szettFlesheating Ghoul x2 3 3 3
Core szettGrim Necromancer x1 4 2 4
Knights of the Frozen Throne kiegészítőMeat Wagon x1 4 1 4
Rise of Shadows kiegészítőPortal Keeper x2 4 5 2
Ashes of Outland kiegészítőRustsworn Cultist x1 4 3 3
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 6
Whispers of the Old Gods kiegészítőNerubian Prophet x1 6 4 4
Rise of Shadows kiegészítőPortal Overfiend x1 6 5 6
Legacy szettThe Beast x1 6 9 7
Curse of Naxxramas kaland módKel'Thuzad x1 8 6 8
Ashes of Outland kiegészítőSupreme Abyssal x1 8 12 12
Descent of Dragons kiegészítőSathrovarr x1 9 5 5

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás