Összes pakli Új pakli

Wild- Reno-Dragon Druid

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Nefarian hátlap! Nefarian hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy amolyan Reno Druid paklit hoztam nektek. Régen készítettem már Wild paklit, de most ennek is eljött az ideje. A lista főleg a Thunderbringer, és az új sárkányok, valamint  Reno lapok köré lett építve. Genn Greymane is helyett kapott a listában, így máris egy Even pakliról van szó, ami ugyan erősen korlátozza a lehetőségeinket, de így is van egy két ütős kártyánk a tarsolyunkban, ami akár az egész meccsre is kihatással lehet.

De haladjunk szép sorjában, kóstolónak kezdjük a ramp lehetőségekkel!

Mivel a pakliban szereplő lények többsége sárkányokból áll, így szinte egyértelmű választás volt a Breath of Dreams lap. Ramp, és laphúzás is egyben. De ha a másodlagos képességét nem is tudjuk aktiválni, a laphúzás önmagában is nagyon jó. Reno Jackson pakli lévén pedig minden laphúzási lehetőség aranyat ér. :P

Az új Splish-Splash Whelp is lényegében majdnem ugyanaz mint a fentebb említett Breath of Dreams lap, csak lényben, és laphúzás nélkül. Plusz sárkány, ami tovább erősíti a szinergiákat, a többi sárkány lapokkal is. Egyébként valami tempósabb sárkány pakliban is eltudnám képzelni ezt a lapot. 

Végül pedig a szokásos Overgrowth is itt van nekünk.

Kiegészítésnek pedig megemlíteném még Frizz Kindleroost-ot, ami a paklinkban lévő sárkányainkra van hatással. Gyakorlatilag ez is egyfajta mana-csalás.

Ám a manával való játszadozás itt még nem ért véget, mondhatnám azt is hogy egy kis felfrissülés néha nem árt, ebben pedig az újonnan jött lapjaink lesznek segítségünkre.

Ilyen például a Rehydrate, ami egyben gyógyulási lehetőségünk is. Csodálkozom hogy 2 manán ennyit gyógyítást kaptunk, de jobban belegondolva a Priest arzenálban ennél durvább gyógyulási lehetőségek is voltak már, ugyanígy 2 manáért.

Desert Nestmatron, ezt a sárkányt is simán eltudnám valami temposabb pakliban is képzelni. És igen erős a képessége, így hogy battlecry felírat lett alábiggyesztve, ráadásul még egy testet is kapunk mellé. Tudom Druid ennél durvábbat is tudott már, de a mana frissülés a legtöbb esetben deathrattle kártyákhoz voltak kötve, Kun the Forgotten King meg egy jóval drágább lap.

Ha már a Rehydrate lapnál megemlítettem a gyógyítás, akkor nézzük meg a további gyógyulási lehetőségeket is, mint előétel.

Chitinous Plating, nem egy tipikus heal lap, sőt a Druid megint lopott magának egy Warrior lapot, de védekezésnek kiváló lehetőség. Rehydrate már említve lett korábban. Branching Paths igen csak rugalmas lap, amit szintén többféleképpen lehet felhasználni, szituáció függő. De általában vagy a laphúzásra, vagy a 6 armor-ra esik a választás. Ja és úgy mellékesen ezt kétszer lehet eljátszani egymás után, tehát vagy húzol 2 lapot, vagy pakolsz magadra 12 armor-t.

Sunspot Dragon, ez az új sárkány a Lifesteal képességének hála szintén jó kis gyógyítási lehetőség. Végül pedig az öreg Reno Jackson se maradhat ki a sorból.

Laphúzást illetően sem fogunk hiányt szenvedni, jó pár lehetőség áll rendelkezésünkre, e téren is.

Aquatic Form, Breath of Dreams, Capture Coldtooth Mine, Branching Paths, Best in Shell a Tradeable képessége miatt.

Ezek közül a Capture Coldtooth Mine a leghasznosabb, mivel itt eldönthetjük hogy a legalacsonyabb, vagy legmagasabb mana-értékű lapunkat szeretnénk e felhúzni. Persze még így is random a dolog.

Most hogy az előételen túl vagyunk jöhet a fő fogás, méghozzá a sárkányok képében.

Az új Dragon Tales lap szerintem önmagáért beszél. Nem mondanám annyira erősnek így első ránézésre, még Wild-ba se, de a sárkány szinergiákhoz tökéletesen belepasszol. Nem mellesleg, itt még mindig egy Even pakliról van, szó, kellenek az extra erősítések.

Splish-Splash Whelp már korábban volt említve, akárcsak a Desert Nestmatron is. A Spinetail Drake-et szintén eltudnám képzelni egy amolyan tempo dragon pakliban, adná magát az értékei, és a képessége miatt is. Itt meg amolyan szó szó, igazából csak az újdonság kedvéért került bele a pakliba.

Emerald Explorer, egyik régi kedvencem, szóval ez is adta magát hogy bekerül a pakliba. Képessége meg szerintem továbbra se rossz, még ha random is. A 8 életerő meg elég jó egy 6 manás lénynek.

A Sunspot Dragon szintén meglett már említve korábban. 6 manás laphoz képest ez is elég sok mindent tud. Szerintem legalábbis.

Itt van még nekünk szintén az új lapok közül a Rheastrasza is. Hozzá nem fűznék sok mindent, majdhogynem mana-csalás kategória ez is.

Ha már csalás, és az új kiegészítő is a kincsekről szólna, akkor a régi " kedvencem " Kazakusan is itt van. Továbbra se szeretem ezt a sárkányt a képessége miatt, de ez nem jelenti azt hogy nem ismerném el az erejét. Ezt a lapot egyértelműen a fináléhoz érdemes tartogatni, vagy ha nagyon nincs már más választásunk.

Az egyedi " kincseinek " hála, tényleg elég csaló paklit lehet össze rittyenteni általa.

Raid Boss Onyxia, is itt van még nekünk a végére. Ugyan ez is elég idegesítő lap tud lenni, de ez leginkább az ellenfélnek. Számunkra inkább kedvező a képessége.

Végül a legfontosabb sárkánylapot a Circus Amalgam-ot szándékosan nem említettem meg eddig. Igen ez lesz a legfontosabb sárkányotok, mivel az All kategóriába esik, így minden lénytípust magában foglal. Ez pedig a többi sárkány laphoz, melynek feltétel a további sárkány lapok megléte, nagyon is megfelel a Circus Amalgam, hogy képességeiket aktiválni tudjuk. Ha a kezünkben van úgy is jó, de ha a paklinkban van se baj, mert akkor meg esélyes hogy a Thunderbringer fogja majd nekünk megidézni, akár mint Beast, vagy Elemental lapot.

Ezzel pedig rögtön rá is lehet térni a Beast/Elemental vonalra is. Ez már amolyan kis könnyed desszert lesz. :)

Szóval a Thunderbringer a kulcsa az egésznek, mivel vele szeretnénk megidézni a nagyobb Beast, és Elemental lapjainkat!

Beast vonalon a következő lapok állnak majd rendelkezésre. Ugye a Circus Amalgam már említve lett korábban, de mellette itt van még a Rat Sensei, Park Panther, Trapdoor Spider, és végül pedig a Darkmoon Rabbit.

A Rat Sensei-re lehet mondani hogy Szecska mester, és teknőcök is megérkeztek a játékba, míg a Darkmoon Rabbit akár Usagi Yojimbo is lehetne. :D

Egyébként volt is rá precedens mikor a teknőcök és a nyúl együtt kameóztak, akár animáció, akár képregény formájában.

Visszakanyarodva a paklihoz, a Darkmoon Rabbit-et inkább szeretnénk a Thunderbringer-el megidézni, De a Rat Sensei is teljesen jó, mivel Battlecry képessége mellett van Deathrattle képessége is, ami lényegében ugyanazt csinálja.

A Park Panther, a Rush képességének hála szintén jó ha a Thunderbringer idézi meg. Akárcsak a Trapdoor Spider esetében is, ami viszont a Stealt képeségének hála se baj ha a Thunderbringer idézi meg.

Elemental fronton pedig itt van nekünk szintén a Circus Amalgam, valamint Zephrys the Great, Ragnaros the Firelord, és Neptulon the Tidehunter.

Ezek közül Zephrys the Great az amit nem szeretnénk a Thunderbringer által megidézni, úgy is mondhatnám hogy igazi pazarlás lenne ez a manőver.

Végezetül pedig itt van még nekünk a régi Reno Jackson lap mellett az új Reno, Lone Ranger lap is.

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak!

Nem is szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást/étvágyat kívánok hozzá! :)

Ez egy kiváló pakli!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok (16 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőAquatic Form x1 0
Descent of Dragons kiegészítőBreath of Dreams x1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőCapture Coldtooth Mine x1 2
March of the Lich King kiegészítőChitinous Plating x1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőDragon Tales x1 2
Caverns of Time kiegészítőRat Sensei x1 2 2 2
Showdown in the Badlands kiegészítőRehydrate x1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőSplish-Splash Whelp x1 3 3 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőBranching Paths x1 4
Showdown in the Badlands kiegészítőDesert Nestmatron x1 4 3 4
Ashes of Outland kiegészítőOvergrowth x1 4
United in Stormwind kiegészítőPark Panther x1 4 4 4
Showdown in the Badlands kiegészítőSpinetail Drake x1 4 5 4
United in Stormwind kiegészítőBest in Shell x1 6
Descent of Dragons kiegészítőEmerald Explorer x1 6 4 8
Showdown in the Badlands kiegészítőRheastrasza x1 8 8 8

Semleges lapok (14 db)

Név Mana Támadás Élet
Showdown in the Badlands kiegészítőTrapdoor Spider x1 2 1 2
Saviors of Uldum kiegészítőZephrys the Great x1 2 3 2
Darkmoon Faire kiegészítőCircus Amalgam x1 4 4 5
Descent of Dragons kiegészítőFrizz Kindleroost x1 4 5 4
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Showdown in the Badlands kiegészítőSunspot Dragon x1 6 6 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőKazakusan x1 8 8 8
Core szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Showdown in the Badlands kiegészítőThunderbringer x1 8 6 6
Darkmoon Faire kiegészítőDarkmoon Rabbit x1 10 1 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőNeptulon the Tidehunter x1 10 7 7
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRaid Boss Onyxia x1 10 8 8
Showdown in the Badlands kiegészítőReno, Lone Ranger x1 10 30

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás