Összes pakli Új pakli

Wild- Drek'Thar / UnderTrogg Priest

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Bár a Trogg-ot most nerfelték, még így is játszható lap maradt. Igaz így már nem olyan erős. Vagy mégis? 

Igaz itt megvert de majd később, úgymond jön még kutyára úthenger. :D

Szegény ellenfelemnek már itt elkezdődik a rémálom. 

Első Mass Hysteria...

de még mindig van board-om...

Kapásból jött a második Mass Hysteria, ezzel már jobban tudod rám nyomást gyakorolni de...

...még mindig van lent lényem, és itt bizony...

...már a Lich King se segített rajat, sőt 22-es csapdájában volt szegény a végére. 

Természetesen egy nap se telhet el úgy hogy valamilyen Lock pakli ne jönne szembe, és jól elpicsázik. Jelen esetben egy DiscardLock volt a tettes. :D

De még így is egész közel jártam már...

Na és ennél a meccsnél olyan mintha a paklim életre kelt volna, és azt mondta volna hogy most ő itt egy úthenger módjára fog végigmenni ezen a szerencsétlenen. Egyúttal megmutatta nekem is benne szunnyadó erőt. :P :D 

De mindjárt meglátjátok miért.. Kezdésnek ki jött a Trogg máris problémás lesz miután kijátsza a quest lapját.

Bingo, bár csak a lottó is így menne... tudom tudom már elcsépelt ez a mondat is. De ami klasszikus az az is marad. 

És máris magabiztosabban nézhetek szembe a kis pirate lényeivel.. hamarosan pedig az Undertaker is a színre lép.

 

Uuupsz... 5. kör és a warri van fél hp-n én meg elvagyok mint hal a vízben... hehehe

Azért nem kell félteni drága ellenfelemet se, erősen próbálkozott letakarítani az asztalomat, és még védeni is magát... hehehe

De minden hiába, mert az Undertaker-ek úgy felhíztak hogy nem bírt el velük.. hehehe 

Egyébként Drek'Thar mekkora boost volt már a végére a 2 Undertaker lapnak. És tényleg mint egy úthenger, gázoltak keresztül a warrioron. 

És néha de csak néha napján egy BM is belefér... 

Üdvözletem!

Íme a következő Drek'Thar-os paklim, és ezúttal is maradtunk a Priest kasztnál. Tegnap a heal-es lapokkal néztük meg mit tudunk művelni, ma meg a deathrattles lapokat nézzük meg. Úgy is ez volt kb a fő irányvonala a kasztnak már fene tudja mióta. Frozen-es kiegel kezdődött tán el az egész nagyon durván? Big Priest-es korszak az sokáig kitartott azt tudom. Na de hessegessük el rossz emlékeket, ( már akinek ezek az idők rosszak voltak a Priest kapcsán ) és térjünk vissza a jelenbe. 

A pakli maga ahogy a tegnap bemutatott Priest pakli is, ez se egy hyper aggro valami, hanem inkább midrange/ burst paklinak nevezném egy leheletni comboval megfűszerezve. Ahogy azt a képeken is láthatjátok fő mozgató motorja a paklinak az új Irondeep Trogg és az Undertaker. Utóbbi mint egy rocksztár feltámadt hamvaiból és.. na jó annyira azért nem OP mint az Undertaker Hunteres korszakban. De így hogy újra úgy buffolódik mint régen ( nerfelték azt hiszem és akkor csak a támadó ereje nőt a hp-a nem ) azért tud még meglepetéseket okozni. 

Képekkel ugyan nem sikerült illusztrálni mivel Questes Odd Hunter nem jött szembe, de a Trogg miatt megkockáztatóm hogy így is lenne esélyünk az ellen is. 

Nem állítom hogy ez a pakli egy meta döntő valami, hiszen látható az első képeken hogy ott meg simán megvert a pirate warri, igaz mint egy görög félisten úgy húzta fel a lapjait az is. 

És egy két random pakli is megtud minket lepni, ennek ellenére én azt mondom hogy ezzel bátran neki ugorhattok a meta paklik ellen is. Nyilván sokat számít itt is a szerencsés lapjárás, de legalább nem esélytelenül fogtok belevágni a meccsekbe. 

Na de akkor kezdjünk bele a pakli leírásba, mert hosszú lesz:.

A Raise Dead kulcs lapjaink egyike, segít visszatérni a boardra, és problémásabb lényeket is visszatehetjük az ellenfélnek had szórakozzon velük. Tudjátok mint az ivó játékokban, na csak még egy kicsit, még egy pohárral miközben a feje már olyan mint a hörcsögnek, mert vissza akarja tartani a.... kisebbek majd egyszer megértik miről van szó. Egyébként nem állt szándékomban az alkoholizmust reklámozni, így hát elnézést érte, még mielőtt valaki esetleg nekem esne emiatt! 

Na de folytassuk a lapok leírását. Szóval a következő alany nem más mint a Holy Smite. 

Nem tűnik nagy számnak a lap, de pirate warri ellen aranyat ér. Későbbi körökben is. Kifejezetten lény és tokken alapú paklik miatt lett betéve a pakliba. 

Az Irondeep Trogg már említve és illusztrálva is lett, miért is erős. Még így nerfelve is. Minden fajta buffot meghálál ez a lap, bár az is igaz hogy ebben a pakliban messze nincs annyi buffolási lehetőség mint a tegnap bemutatott HealZoo Priest pakliban. De mondjuk az arra is lett kiépítve. 

Első deathrattle-s " burst " lapunk a Leper Gnome. Undertaker-el kiválóan kombozható korai körökben. 

Következő lap a Power Word: Shield. Ezt a lapot főleg a Trogg-ra és Undertaker-re érdemes elhasználni. De ha nincs egyik se a kezünkben vagy az asztalon, nyugodtan használjátok más lényeiteken is. Mivel kevés laphúzási lehetőségünk egyike ez a lap. 

Íme a rocksztár az Undertaker. Az összes deathrattle lényünkkel kiválóan kombozik, és például a Rally! spell lapunkkal is előfordulhat hogy visszahozzuk vele ezt, és még két másik deathrattle lényt is. És a buffolós effektje ilyenkor is aktiválódik. Tehát alapból nem 1/2-es lény kért tér vissza hanem, 3/4-es lesz belőle. Feltéve ha deathrattles lényekből 2-öt hoz vissza. Megesik az is hogy 2 Trogg-ot hozz vissza, de ekkor se kell elkeseredni mert lesz annyi deathrattle lényünk amikkel tudjuk majd támogatni az Undertaker-t. 

A következő lap nem más mint a Dead Ringer. Sokat nem lehet róla mondnai, ide tökéletes. Undertaker buff, és célzott laphúzás kiváló. 

Következő lap a Grandmummy. Undertaker lappal ez egy beteg kombot tud alkotni. Mivel ha a Grandmummy el is pusztul akkor is buffot ad egy lényünknek (mondjuk maradjunk a példa kedvéért az Undertaker-nél), és még vissza is jön a Grandmummy. Ezzel pedig még egy extra buffot ad az Undertakernek. És ha még el is pusztul újra a Grandmummy akkor meg megint csak buffot kap az Undertaker. 

Mocsok egy valami, cserében ritkábban is kivitelezhető. De ha egyszer bejön akkor nagyot tud tarolni. 

Következő " brust " lapunk a Kobold Sandtrooper. Semmi extra fixen sebez az arcba, ezért kapott helyett ebbe a pakliba. Azt gondolom mondanom se kell hogy ezeket a lapokat minél többször hozzuk vissza annál több sebzést jelent az ellenfél pofájának. És mivel ezek a lények többsége olcsó, és alacsony hp-al rendelkezik, így könnyen halnak. 

Van a pakliban 2 Mind Blast. Nem bízzuk a véletlenre a dolgot. :D

A Resurrect, szintén kiváló. Bármelyik lényünket is hozza vissza azzal csak jól járunk. Az Amulet of Undying egy viszonylag rugalmasan kezelhető lap. De legalább egyszer érdemes minkét példányt visszakeverni a paklinkba. Emellett az utolsó laphúzási lehetőségünk is. 

Újabb és egyben utolsó " burst " lapjaink a Backstreet Leper és a Shadowed Spirit. Egyébként ha ezek tudnak arcba ütni amire lesz lehetőségünk zömével, extra sebzés. Szóval azért csak ésszel boxoljátok bele ezeket a lényeket bármibe is. 

Drek'Thar láthattátok az utolsó képeken, tán ennyire hasznos se volt még sose mint akkor, és ebben a pakliban. Jó utóbbi az hatalmas mázli volt hogy pont úgy és akkor jött ki a lépés. :D

A Rally! spell lap pedig már korábban említve volt. Szintén kulcs lapunk egyike, mivel ha lent van az Undertaker akkor nagy rá az esély hogy olyan lényeket kapunk vissza belőle ami azt fogja buffolni. Ha meg hátrányban vagyunk akkor meg szintén jó hogy vissza tudjunk vele táncolni magunkat az asztalra. 

És ezzel végére is értem a pakli leírásnak. A meccsek lassabak a paklival, de 5-6-7 kör megválassza, akár egy aggro pakli esetében. Ez persze nem jelnti azt hogy későbbi körökben ne lenne esélyünk nyerni. Nem is ragoznám tovább, akiket érdekel azok tegyenek vele egy próbát! Szerintem nem fogják megbánni, és hát jó szórakozást kívánok hozzá! 

Holnap pedig megszakítom a Drek'Thar pakli sorozatot, és egy kis baromsággal fogok kedveskedni nektek, a közelgő karácsony alkalmából. 

Kacsito kolléga egyik paklija adta az inspirációt, és én is " kifőztem " úgymond nektek egy pakli receptett, ami inkább csak a karácsonyi hangulatra épít mint sem bármi komolyabbra. Épp ezért nem is kell majd komolyan venni, de úgy is meglátjátok holnap! :D

8

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőRaise Dead x2 0
Core szettHoly Smite x2 1
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
The Boomsday Project kiegészítőDead Ringer x2 2 2 1
Saviors of Uldum kiegészítőGrandmummy x1 2 1 2
Legacy szettMind Blast x2 2
Blackrock Mountain kaland módResurrect x2 2
United in Stormwind kiegészítőAmulet of Undying x2 3
Core szettShadowed Spirit x2 3 4 3
Darkmoon Faire kiegészítőRally! x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőIrondeep Trogg x2 1 1 2
Legacy szettLeper Gnome x2 1 2 1
Curse of Naxxramas kaland módUndertaker x2 1 1 2
Saviors of Uldum kiegészítőKobold Sandtrooper x2 2 2 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőBackstreet Leper x2 3 3 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrek'Thar x1 4 4 4

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás