Összes pakli Új pakli

Wild- Even Secret Hunter ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Secret Level hátlap! Secret Level hátlap

Üdvözletem!

Folytatódjék tovább a Baku the Mooneater és Genn Greymane-s paklisorozatom, amikben szerepelnek a Murder at Castle Nathria kiegészítő lapjai is! 

Ezúttal ahogy címből is kitalálható egy Even Hunter paklit hoztam nektek. A recept borzasztóan egyszerű, a secret csomag mellett van még egy csipetnyi beast, majd egy leheletnyi giant vonal. A cseresznye a torta tetejére maga Zul'jin lesz! :)

Kezdem a giant vonallal, ami nincs túlbonyolítva. Genn Greymane miatt ugye a hősképességünk 1 manába fog kerülni, így jó eséllyel sűrűn is fogjuk használni. Ekkor jön képbe a Frost Giant, ami minden egyes hősképesség elhasználásával olcsóbb lesz. 

És van még egy Naga Giant lapunk is ami meg a spell lapok kijátszása után lesz mindig egyre olcsóbb. Hasonlóan kicsit az Arcane Giant-hez. Ha már itt tartunk akinek az szimpatikusabb azok nyugodtan lecserélhetik a nagy halat az óriások valamelyikére. :)

Igen óriásokat mondtam mivel a Frost Giant-ből is bekerülhet még egy példány a pakliba. Nekem mindegyikből csak 1-1 darab van meg, de így legalább változatos a felhozatal. 

A secret lapok mellet játszunk még más spell lapokkal is, amik a Zul'jin-hez lesznek jók. És való igaz hogy ez nem sok, de ez is bőven elég tud lenni olykor. Plusz igyekeztem úgy válogatni a lapokat, amivel nem magunkat lőjük majd fejbe Zul'jin kijátszásakor, tehát a direkt sebzéses lapok Kill Command, itt nem kaptak helyet, kivéve ami direkt az ellenfélre, vagy annak lényeire koncentrál Collateral Damage

Kevés beast lénnyel játszunk, cserébe mindegyik hasznos valamilyen formában. Selective Breeder-l pedig további másolatokat adhatunk a kezünkbe magunknak. 

Manafeeder Panthara jó kis laphúzás, mivel a Genn Greymane miatt a hősképességünk 1 manába fog kerülni. Hyena Alpha főleg a secret lapok miatt fontos. Secret lapokból pedig sose lesz hiány. Köszönhetően a Rinling's Rifle és az új lap a Sketchy Stranger-nek hála. Utóbbi a más kasztoktól elszedet secret lapok miatt, még inkább színesíti a játékélményt! 

Előbbit, az az a Rinling's Rifle-t pedig lehetőségünk lesz a Hoard Pillager segítségével, újra a kezünkbe venni! Scuttlebutt Ghoul szintén a secret lapokkal van szinergiában, és egész jó, főleg aggro ellen. 

Phase Stalker, ugye a secretek miatt szintén jó, és hasonlóan is működik mint a már korábban említett Manafeeder Panthara lap. 

A random Wild Bloodstinger lényegében hasonló a Dirty Rat-hez, csak kicsit jobb. Komvo paklik ellen ideális, de a Questline lapokból Raid the Docks, Find the Imposter stb, kapott jutalmakat is remek vele kikapkodni az ellenféltől, még ha nem is öli meg őket. 

Jeeves nem feltétlen kell vagy jó a pakliba így őt le hete cserélni másra, akinek esetleg nem tetszik. Az alap elképzelés az volt Jeeves-l kapcsolatban hogy a secret és a többi olcsó lapot gyorsan ki dobáljuk, majd vele újra  feltöltjük a kezünket. 

A szintén random Ambassador Faelin pedig egy amolyan B terv ha a Zul'jin nem lenne elég. Talán a random Colossal lények megnyerik nekünk a meccset alapon került a pakliba. De nyugodtan lehet mással is helyettesíteni ezt a lapot! 

És nagy vonalakban ennyit a pakliról, ahogy látható ez se egy túl bonyolult pakli, cserébe változatos, és akár szokatlan is lehet a Giant-ek és Ambassador Faelin lap miatt. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok a paklihoz! :)

   

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.06 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
one Night in Karazhan kaland módCat Trick x2 2
Core szettFreezing Trap x2 2
Descent of Dragons kiegészítőPhase Stalker x2 2 2 3
The Witchwood kiegészítőRat Trap x1 2
Core szettSelective Breeder x2 2 1 3
Saviors of Uldum kiegészítőHyena Alpha x2 4 3 3
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
Rise of Shadows kiegészítőUnleash the Beast x1 6
Saviors of Uldum kiegészítőWild Bloodstinger x1 6 6 9
Whispers of the Old Gods kiegészítőCall of the Wild x1 8
Murder at Castle Nathria kiegészítőCollateral Damage x1 8
Rastakhan's Rumble kiegészítőZul'jin x1 10 30

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőManafeeder Panthara x2 2 2 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőSketchy Stranger x2 2 2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőAmbassador Faelin x1 4 4 5
Descent of Dragons kiegészítőHoard Pillager x1 4 4 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőJeeves x2 4 1 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőScuttlebutt Ghoul x2 4 2 5
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
The Grand Tournament kiegészítőFrost Giant x1 10 8 8
Voyage to the Sunken City kiegészítőNaga Giant x1 20 8 8

Még több Hunter pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás