KártyákWarriorUnited in Stormwind kártyáiRaid The Docks

Raid the Docks Hearthstone kártya - United in Stormwind

United in Stormwind

Kártya szöveg

Questline: Játssz ki 3 Pirate-et. Jutalom: Húzol egy fegyvert.

Hátlap szöveg

Winning the annual Ratchet Regatta really went to their heads.

Kapcsolódó kártyák

Create a Distraction, Secure the Supplies, Cap'n Rokara, The Juggernaut

Raid the Docks Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Harcra fel! - 2021.12.18(14)
  2. Standard- Release the Kraken! ( Warrior ) - 2022.01.10(11)
  3. Draka Pirate - 2022.01.07(8)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (United in Stormwind - 2021.08.03) az oldalon lévő 135 Warrior pakliból 25 pakliban (18.52%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 744 Warrior pakliból 25 pakliban (3.36%) használják ezt a lapot.

Kapcsolódó cikk

#1

2021.08.11 17:28

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Ez így nem oké, hogy a The Juggernaut-ot nem lehet kiütni. 

#2

2021.08.11 17:55 | Válasz: (#1) Qwerjjj34 (Rare) hozzászólására

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Engem inkább az zavar, hogy túl véletlenszerű a képessége.

Még 1 kört kellett volna túlélnem, de ez Gorehowlt és Southsea Captaint adott az ellenfélnek és arcra is lőtt ami pont elég volt neki a győzelemhez. De olyan is volt, hogy Cursed Bladeet kapott és amiatt nyertem.

#3

2021.09.16 21:08

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Miért?

Kinek jutott ez eszébe?

Először is az ilyen lapok a legrosszabbak , ami nem tünik túl erősnek és a paklik amik használják sem teljesítenek jól. Pedig ez a lap a legrosszabb az összes új lap közül. Végtelen értéket generál egy pirate warriornak. Nem csak elrontja a pirate warrior lényegét, az agro deckek egyik legnagyobb képviselőjét de megadja neki azt ami a vesztét okozta kontroll ellen. A harmadik körben már 10 hp alá való lesebzés helyett kapunk egy full béna paklit. És emiatt lesz idegesitő, bárki tudja használni, mind tudásban mind lapkészletben semmi nem kell hozzá.

Gyakorlatilag mintha 3 lapot húzna a kör elején anélkül hogy elfogyna a paklija. 

Hiba volt a játékba megcsinálni a lapot. Bár ezzel a készítők tisztában vannak és direkt csinálják azért még megjátszák magukat meg megy a mellé beszéles. Ez mekkora béna kifogás hogy a power creep természetes folyamat. Hát ez nem normális hogy ha nem használod a legújabb lapot, (vagy paklit) akkor már közel esélytelen hogy nyersz. 

#4

2021.09.17 08:22 | Válasz: (#3) Qwerjjj34 (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ugyanezt érzem én is. A lapok a paklimban nevetség tárgyai, értelmetlen kijátszani bármelyiket. Rendesen segítesz az ellenfélnek üríteni a kezét azzal, h kiteszel valamit. Kutyául érzed magad egy ilyen meccs után.

És akkor mi lesz majd a következő kiegekben? Így is már minden 1 manába kerül a Warlocknak. 1 manáért 4-et sebez, vagy gyógyul és sebez vagy 3-at húz, na meg az 1 manás asztaltakarítás a Plague of Flames. Ez kinek jutott az eszébe? Nem az ilyen lapok szűkitik a legjobban azt a bizonyos dizájn teret? A Priest meg 1 manáért az egész boardomat Csendesíti, 1 manáért? Vicc.

#5

2021.09.17 08:38 | Válasz: (#3) Qwerjjj34 (Rare) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy a Pirate Warrior a full aggro vonalon kívül másfajta stílusban is játszhat ezzel a lappal, igaz pl ha 1-el több kalózt kéne kijátszani a teljesítéshez a 2. fázisban, szerintem korrektebb lenne.

Azt meg (bár én főleg wildban játszom) úgy gondolom, hogy egy erős kontrol paklinak a late gameban el kell bírnia a Juggernaut rewardjával, hiszen ott van bőven op lap (akár végtelen valueval, mint amilyen ez is) amivel kordában lehet tartani, elég a Hero kártyákra gondolni, de különösen erős legendary kártya és asztaltakarítás is rendelkezésére áll annak, aki control akar játszani (én is szeretem a control paklikat).

A Pirate Warrior föláldozza az első körét azért, hogy a hosszabbra nyúló meccseket is legyen esélye megnyerni, aki nem szeretné ezt megtenni, az meg játsszon enélkül Pirate Warit.Plusz, ezzel akár egy lassabb, controlosabb pirate warrior létrehozása is lehetséges, ami szerintem a korábbi aggro őrülethez képest pozitív változás :) 

Nem mondom hogy minden okés ezzel a kártyával (a questlinek jó része tényleg túl erős a régi lapokhoz képest, dehát minden kiegben voltak elég erős kártyák), viszont ha nem lenne power creep, akkor vagy nagyon ötletes új lapokat kéne tervezniük, amik használhatóak is, vagy senki nem játszana az új kiegekkel, mert a régi jobb..így meg a régi értéktelenedik el, bár szerintem wildban a régi meta paklikkal vagy akár saját, ötletes paklikkal is el lehet érni eredményeket, persze attól is függ hogy mi a játékos célja...a standardról kevésbé tudok nyilatkozni, ott nem tudom hogy megy ez a dolog.Én inkább a Warlock Questlinera pikkelek, az ellen tényleg nem lehet lassú paklival menni, ahhoz képest ez a kártya nálam még okés.

Persze ez is csak egy vélemény a sok közül :) 

Szerkesztve: 2021.09.17 08:39

#6

2021.11.08 19:39

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Túl gyors az animációja, lehetne 3x lassabb és epikusabb, úgyis nehéz teljesíteni ezt a sidequestet. Tüzijátékok, vagy mint Elite Tauren Chieftain-nél.

Jah és erősíteni is kellene mert játszhatatlan. Mondjuk 1 kalózt kell kijátszani, elsőre deal 10 dmg to enemy hero, a második 15-öt sebezne minden ellenséges karakternek, harmadik jutalomként 10 körig immune legyél, majd adjon egy fegyót (battlecry: Silence all enemy minions, 50dmg/5 durability)

#7

2022.02.18 09:39

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Minden rank floor előtt ott áll lesben egy ilyen :D

Irigylem, mennyire büszkék tudnak lenni a népek mikor ezzel nyernek. Én meg a mém paklijaimmal is feszengek néha :D

#8

2022.05.13 11:36

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Sztem számítottak a nerfek. Mára nem lehet egy lendületből teljesíteni a questet. Kellenek értékesebb kártyák is a pakliba. Eddig ha kibontottál 5 pakkot minden kalóz kihullott hozzá, kevésbé elérhető nagy tömegeknek a létra alján. I'm okay with this.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás