Összes pakli Új pakli

Wild- Kirobbanó kincskeresés! ( Mage )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Catacomber hátlap! Catacomber hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Mage paklit hoztam nektek, ami inkább csak koncepció kategóriába esett, mint sem a hasznos, lásd ranked kategóriába. :D

Sebaj egyszeri fun paklinak jó lesz. A téma pedig nem más mint a kincskeresés, azon belül is inkább a bányászás. Van itt annyi robbantási lehetőség hogy még lehet Michael Bay is könnyeket fakasztana a gyönyörtől. :P :D

Viccet félretéve, a pakli egyfajta keverék, ahol az új Excavate treasure kereső lapok vannak vegyítve a mech arzenállal.

De vágjunk is bele! Kezdésnek talán az új lapokkal venném elő, végtére-is azok inspirálták a paklit, legalábbis részben.

Cryopreservation, amellett hogy elég kellemetlen ennek a nevét kimondani, a szokásos Mage felhozatal. Fagyasztás mindenek felett, megspékelve egy kis random effektussal.

Blastmage Miner. első bányászunk, ami nem volna rossz ötlet, de túl random az egész szerintem. Ha legalább többet sebezne, nem sokkal csak egy kicsivel. Persze akkor meg lehet hogy még használható is lenne a lap, értsd túl erős. így meg legalább megmarad a haszontalan kategóriában. Mondjuk legalább ad egy kincset, már ez önmagában jó lehet. Nem baj, fun paklikban mint amilyen ez is, jó lesz!

Következő bányász jelöltünk a Kobold Miner. Nagyon nincs mit hozzáfűzni, Novice Engineer beköszönt, kicsit más köntösben. 

Gaslight Gatekeeper, lapkeverés/húzás. kell e ennél jobb?! Mondjuk ennél a paklinál van egy kis csavar ami extra értelmet ad ennek a képességnek, de erre még visszatérek majd később!

Horseshoe Slinger, nem a legjobb 3 manás Mech, de az újdonság varázsa miatt, ez is helyett kapott a pakliban.

Burrow Buster, ez a lap volt az egyik ok ami ezt a bányászós tematikát inspirálta. Egyébként önmagában korrekt lapnak tűnik, bár a kincsek enyhe csalás kategóriába tehetik a lapot, mindezek ellenére se mondanám olyan erősnek. Wild-ban legalábbis biztosan nem.

Ezzel pedig ki is merítettük az új lapok felhozatalát!

De sebaj mert a szorgos kis bányászaink nem maradnak segítség nélkül. Most jöhetnek a nagy monstrumok. a masinák. melyek segítségünkre lehetnek a munkálatok folyamán.

Ezek közül ugyan nem túl nagyok de már be lett mutatva a Horseshoe Slinger, és a Burrow Buster. A nagy monstrumok pedig a következők:.

Flame Leviathan, Flame Behemoth, és a végül Gaia, the Techtonic. Utóbbihoz a Deeprun Engineer ami még fontos lehet. Ekkora gépekhez kell hogy valaki értsen is. De ha képességét megnézzük akkor inkább illik a mai kor szeleméhez. Miszerint javítani luxus, dobd ki az ablakon, és vegyél helyette másikat! Sokkal gazdaságosabb! 

Komolyabbra fordítva a szót, a kis fickó további Mech lényeket adhat nekünk, melyben a jó öreg Brann Bronzebeard is segítségünkre lehet, hogy duplázni tudjuk a mókát. Brann Bronzebeard egyébként értelem szerűen az eddig bemutatott, kincsfelfedezős lapokkal együtt is jól használható!

Visszatérve a Mech lényekhez, a Flame Behemoth-ból kapott random gépek, szintén jó lehetnek a Gaia, the Techtonic mellé.

A jó öreg Flame Leviathan-t pedig lehet kombózni a Gaslight Gatekeeper-el!

Persze az a 2 sebzés nem feltétlenül oszt vagy szoroz, és a Mage arzenálban, ennél fényévekkel jobb leszedések is vannak, de a tematika miatt most erre eset a választás. Michael Bay még lehet ezekre is büszke lenne, és meglátná bennük a Transformers-t. A robbanásokról már nem is beszélve. :)

Mech vonalon ami még érdekes lehet az maga Gazlowe. Direkt az ő képessége miatt kerültek bele a pakliba, a First Flame, és a Ray of Frost varázslapok.

Nyilván ennél is van jóval működő képesebb lehetőség a Mech szerzésre, főleg Mage-nél, de én úgy voltam vele hogy áldozok a nosztalgia oldalán.

Viszont a First Flame, és a Ray of Frost, nem csak Gazlowe-hoz, de a Pyrotechnician-höz is teljesen jók!

Ha már ennyi robbantgatás van, akkor kell hogy valaki kordában tartsa az egészet. Annál is inkább mert van itt még nekünk egy Depth Charge, és egy Madder Bomber is. A robbanó hordó szinte kötelező elem, még ha a rendes játékban, nem is nagyon használható. Tematika szempontjából meg tökéletes. Akárcsak a Madder Bomber. Ez a fickó nem szórakozik, így vigyázni kell azokkal a dinamit rudakkal, melyeket hajigál! Mondjuk úgy hogy lent a bányák sötétjében könnyen beleörülhet az ember, főleg meg egyedül. Ezzel pedig rá is térhetünk a The Darkness lapra.

Róla csak annyit mondanék hogy a " ... árnyék és láng ... " ! Tán még szó szerint is. Bár sokszor inkább nagyobb ennek a füstje, mint a lángja. :D

Aki még kimaradt az Elise Starseeker. Személy szerint nekem nagy kedvencem volt anno, és ha már kincsvadászat, akkor miért ne kapott volna helyett itt is.

Bár tény hogy ő inkább másfajta tematikába illene, de itt is erősebb volt a nosztalgia.

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak!

Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok hozzá!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőFirst Flame x2 1
Rise of Shadows kiegészítőRay of Frost x2 1
Showdown in the Badlands kiegészítőCryopreservation x2 2
Showdown in the Badlands kiegészítőBlastmage Miner x2 6 4 4
Caverns of Time kiegészítőFlame Leviathan x1 7 7 7
Voyage to the Sunken City kiegészítőGaia, the Techtonic x1 8 5 7

Semleges lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőDepth Charge x2 1 0 5
United in Stormwind kiegészítőDeeprun Engineer x2 2 1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőHorseshoe Slinger x2 2 1 1
Showdown in the Badlands kiegészítőKobold Miner x2 2 1 1
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
League of Explorers kaland módElise Starseeker x1 4 3 5
Showdown in the Badlands kiegészítőGaslight Gatekeeper x2 4 3 4
Festival of Legends kiegészítőPyrotechnician x1 4 2 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőThe Darkness x1 4 20 20
Showdown in the Badlands kiegészítőBurrow Buster x2 5 6 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőMadder Bomber x2 5 5 4
TITANS kiegészítőFlame Behemoth x1 6 4 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőGazlowe x1 6 3 6

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás