Összes pakli Új pakli

Wild- Odakozmált!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Nefarian hátlap! Nefarian hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy újabb Wild paklit hoztam nektek, ami nem más mint egy amolyan szerény tempo dragon Druid próbálkozás.

A pakli maga egész olcsó, leszámítva a Mistake, Brann Bronzebeard, és Frizz Kindleroost lapokat.

Lényegében ez egyfajta tempo pakli akarna lenni, ahol Brann Bronzebeard-al, valamint a többi Battlecry lényekkel együtt szeretnénk lenullázni az ellenfelünk életerejét.

Brann Bronzebeard mellé a következő lapok állnak majd rendelkezésre:.

  • Splish-Splash Whelp, vele a szokásos ramp dolgokat szeretnénk megoldani. Mivel a pakli 6 manánál nagyobb lényeket nem tartalmaz, így szeretnénk minél hamarabb kitempózni azokat. Ebben pedig ez a kis drágaság lehet a segítségünkre. Brann Bronzebeard együtt pedig főleg. Persze ennél jobb célpontja is lesznek Brann-hez, de ez is egyfajta opció lehet.
  • Amber Whelp, Scalerider, Blackwing Corruptor, velük egyértelműen minél több sebzést szeretnénk kiosztani, ebben pedig Brann Bronzebeard támogatása nagy segítség.
  • A Spinetail Drake, sajnos csak lényeket sebez, ezért is maradt ki az előbb említett kis listából. Viszont a statok amivel rendelkezik, kiváló tempózásra, főleg ha még meg is tudjuk támogatni egy kis buffolással is.
  • Future Emissary, kiváló buff lehetőség, és még olcsóbbá is tudja tenni a sárkányainkat a kezünkbe, Brann Bronzebeard-el együtt még kiválóbb az egész.
  • Frizz Kindleroost, pedig úgymond a manacsalásról gondoskodik. Brann Bronzebeard-el együtt meg főleg. Ez egyébként a Sunspot Dragon-al lehet még érdekes. Mivel ha sikerül olcsóbbá tenni, a Quickdraw képessége miatt lehet ez veszélyes.
  • Big Ol' Whelp, pedig a laphúzásról gondoskodik majd, nem mellesleg az értékei jobbak kicsivel mint az Azure Drake. Mivel varázslapokkal nem nagyon játszunk, így az extra spelldamage nem lényeg, itt a statok számítanak. Főleg ha ezt a nagy pocakos sárkányt, sikerül még-jobban felhizlalnunk. :)

A Take to the Skies, önmagáért beszél, és szerintem nagyon is illik egy ilyesfajta pakliba. Laphúzás, ráadásul célzott, és még kevés buffot is ad, kell e ennél jobb?!

A Breath of Dreams, itt se maradhatott ki, a laphúzás, és a ramp miatt. Mistake, Faerie Dragon, és az új Cactus Construct lap, gondoskodnak majd a korai tempóról.

Egy Mistake lapot érdemes lehet betartani a kezünk ügyébe, a további sárkány szinergiát igénylő lapoknak, de nem annyira létfontosságú, mivel rendelkezünk elég sárkánnyal.

Végezetül pedig itt van még nekünk az Attorney-at-Maw. A Silence effektje hasznos lehet, főleg a az utunkban álló taunt, vagy problémásabb deathrattle lényekre. De saját lényeinken is alkalmazhatjuk ha valami csúnya dolgot rak rájuk az ellenfél akár. Illetve az Immune képesség se elhanyagolható, főleg ha a térfelünkön van egy jól buffolt sárkány sárkányt és mondjuk valami muszáj leütni vele. De magabiztosabban belegyalogolhatunk így egy Poisonus effektel rendelkező lapokba, vagy Secret-ekbe stb. 

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak!

Nem is szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette érdeklődését a pakli az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!

Ez egy kiváló pakli!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
Showdown in the Badlands kiegészítőCactus Construct x2 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőAttorney-at-Maw x2 2 1 3
Descent of Dragons kiegészítőBreath of Dreams x2 2
Showdown in the Badlands kiegészítőSplish-Splash Whelp x2 3 3 2
Showdown in the Badlands kiegészítőTake to the Skies x2 3
Showdown in the Badlands kiegészítőSpinetail Drake x2 4 5 4

Semleges lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
March of the Lich King kiegészítőMistake x2 1 1 3
Core szettFaerie Dragon x2 2 3 2
March of the Lich King kiegészítőAmber Whelp x2 3 3 3
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Descent of Dragons kiegészítőScalerider x2 3 3 3
Descent of Dragons kiegészítőFrizz Kindleroost x1 4 5 4
Caverns of Time kiegészítőFuture Emissary x2 4 4 4
Descent of Dragons kiegészítőBig Ol' Whelp x2 5 5 5
Blackrock Mountain kaland módBlackwing Corruptor x2 5 5 4
Showdown in the Badlands kiegészítőSunspot Dragon x2 6 6 6

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás