Összes pakli Új pakli

Wild- A varázslatos bestia vadász ( Hunter )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Call of the Void hátlap! Call of the Void hátlap

Üdvözletem!

A mai alkalommal egy amolyan spellekre és bestiákra építő paklit hoztam nektek. mindezt megspékelve egyéb érdekességekkel. Kezdjünk is bele a pakli bemutatásába!

Ahogy az elején említettem a pakli egyik fele a spell lapokra hagyatkozik, hogy a végjátékban Zul'jin és Yogg-Saron, Hope's End tudjanak majd érvényesülni. Előbbi a komolyabb befejezéshez kell, míg utóbbi inkább a fun része a paklinak. Bár ha szerencsések vagytok akár még Yogg-Saron, Hope's End is megadhatja nektek a végső győzelmet. Ehhez viszont tényleg elég szerencsésnek kell lenni. 

Úgy hogy én nem ajánlom hogy bárki is Yogg-Saron, Hope's End-re hagyatkozzon, vagy építkezzen. Zul'jin sokkal megfelelőbb erre a célra.

Vele egyébként elég komoly erőket fogtok tudni mozgósítani, ha ügyesek vagytok. Bonyolult dolgokra nem kell gondolni, inkább az hogy a legtöbb spell lap kerüljön kijátszásra, mielőtt Zul'jin bőrébe bújnátok! :)

Secret kártyáink főleg az ellenfél spell lapjaira reagálnak, mivel a legtöbb kaszt szeret random hülyeségekkel játszani, főleg a Mage-ek, de Warlock, Hunter, Rogue, Druid, Shaman is ide sorolhatóak. Azt most hagyjuk hogy melyik kaszt mennyire és milyen mértékben használ varázskártyákat, a lényeg hogy az összes kaszt használ valamit, még ha minimális mértékben is. 

Secret lapjaink közül a legfontosabb az Ice Trap. Ezt érdemes jól megválogatni, hogy mikor rakjátok ki, de érdemes a korai körökben, vagy a meccs közepén, amikor még kevés manával dolgozik az ellenfél ( Druid mondjuk kivétel a mana csalásaival ). A meccs végén is jó lehet az Ice Trap, de nagyobb eséllyel fogják tudni körbejátszani már addigra, a különböző kisebb spell lapokkal. 

Cat Trick, szintén hasznos secret lapok közé fog tartozni. Mivel ha üres az asztalunk, nagy eséllyel a kalapos cica a térfelünk fog landolni, használjon el az ellenfelünk akármilyen spell lapot. A macsek egyébként jó eséllyel túl is fogja élni a kört, mivel a Stealth " képességének " köszönhetően, nagyon nem tudnak vele érdemben mit kezdeni az ellenfeleink. Kivéve a különböző asztal takarításokat, és átalakító lapokat. Utóbbinál a Devolve és hasonló lapokra kell gondolni. 

Pressure Plate secrettel is érdemes trükközni. Ez a secret lap már sokkal jobban megállja a helyét a játék végén, a nagy dögök miatt. 

Secret lapok mennyisége ugyan kissé kurta a pakliban, ám ennek orvoslása véget itt van nekünk a Rinling's Rifle is. Hunter secretek többsége hasznos, így rossz secret lapokat nem igen fogtok kapni ebből a fegyverből. Persze ez függ az adott szitúáciotól is. 

Spell lapjaink esetében fontos hogy kijátszásra kerüljenek a kezünkből, főleg a Zul'jin hőskártya miatt! Ugyanez vonatkozik a secret lapjainkra is. Épp ezért nem szerepel olyan lap a pakliban, mint a Mad Scientist, vagy Phase Stalker. Cserébe itt van nekünk az Anonymous Informant lap, melynek segítségével ingyenesen kijátszhatunk egy secret lapot a kezünkből. És még lény is lesz lent az asztalunkon. 

Aa következő lap ugyan nem secret generáló vagy olcsóbbá tévő lap, viszont képessége ugyanúgy reagál a secret lapokra. Ez pedig nem más mint a Hyena Alpha. Nem túl erős, de legalább asztal jelenlétnek jó. Mára már szinte majd minden kaszt könnyen leradírozza a pályáról. Nosztalgiázni még így is jó lehet a lap, de ha meg úgy nézzük, inkább erre pocsékoljanak el ellenfeleink hasznos lapokat, mint bármi másra. :)

A secret csomagról ennyit, a maradék spell lapok pedig a következők:.

  • Unleash the Beast, nekem egyik személyes kedvencem, még ha mára már nem is annyira effektív. Előnye hogy 2x lehet kijátszani, illetve hogy 2 db 5/5-ös lényt tudunk megidézni vele, amik azonnal tudnak támadni. Lassabb Hunter paklikba ideális lehet, és ne feledjük hogy Zul'jin kijátszásakor, szinte garantáltan ott lesz az asztalunkon újra az a 2 db 5/5-ös Rush-os lény. 
  • Call of the Wild, szintén nagyon jó ha lap, még mindig iszonyat erős tud lenni, szerintem. Mondanom se kell hogy ez mennyire jó tud lenni ha Zul'jin segítségével újra elsütjük ezt a spell-t. És akkor még ott van a 2 db 5/5-ös lényünk is, plusz a secret lapok, mert bizony ezeket is újra kijátssza nekünk a hőskártya. 
  • Végezetül itt van még nekünk a Stranglethorn Heart. Őszinte leszek, ez az egy lap amire én azt mondom hogy ezt azután játsszátok ki, miután Zul'jin már kijátszásra került. Ugyanis a fentebb említett példával élve, a beast mennyiség miatt, a Stranglethorn Heart-ból visszajött lények már nem férnének ki az asztalunkra. Gyakorlatilag pocsékba megy a lap olyankor. Mivel a Stranglethorn Heart hasonló effekttel rendelkezik mint N'Zoth, God of the Deep, vagy N'Zoth, the Corruptor, ezt a varázskártyát is inkább érdemes úgy felhasználni, mint az előbb említett példa lapokat. 

A Stranglethorn Heart pedig a következő beast lapokat hozhatja majd vissza:.

  • Mister Mukla, vele meglehet viccelni egy két olyan kasztott, melyek amúgy is szeretik a kezüket mindenféle random hülyeséggel feltölteni. Egyfajta Mill stratégia, de csak óvatosan, mert buffokat adunk az ellenfél kezébe. Érdemes lehet ezt a nagy majmot a secret lapjainkkal együtt kijátszani. Főleg az Ice Trap lehet még hasznos, vagy a Pressure Plate
  • Itt van nekünk a klasszikus Savannah Highmane is. 
  • Scarlet Webweaver, segítségével akár majdnem ingyen is kirakhatunk egy egy nagyobb dögöt a kezünkből. Ebben egyébként a Stormpike Battle Ram is segítségünkre lesz. 
  • Wild Bloodstinger, vele ha ügyesek vagytok akár kulcs fontosságú lényeket is kikaphattok az ellenfél kezéből. 

Ugyan ez a felhozatal is elég kurtának tűnhet, ám annál nagyobb értéket képvisel, ha csak a lények értékeit megnézzük. Nagy rondaságok, had főjön az ellenfél feje miattuk. :)

Laphúzásnak ott van a Instrument Tech, ami kihúzhatja nekünk a Rinling's Rifle, és Jungle Jammer fegyvereket. Utóbbit még nem is említettem, hogy érdemes fejleszteni, de az esetek többségében az ellenfelek nem fogják hagyni. Éppen ezért is játszom csak egy példánnyal ebből a fegyverből. 

További laphúzást a Manafeeder Panthara, és Witchwood Piper lapok fognak biztosítani. Utóbbi a játék szinte bármelyik szakaszában jó lehet. 

Genn Greymane gondoskodik róla hogy hősképességünk olcsóbb legyen, hogy tudjunk vele piszkálódni miközben pakoljuk kifele a különböző kártya lapjainkat. 

Yogg-Saron, Hope's End pedig gondoskodik a szórakozásról, legalábbis azoknak akik vevőek rá! Sugdossa majd a fületekbe majd hogy " játssz ki ", de néha ellen kell állni a kísértésnek, vagy épp ellenkezőleg. :P :)

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatásának! Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát!

Jó szórakozást kívánok hozzá! :)

6

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettCat Trick x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőIce Trap x2 2
Saviors of Uldum kiegészítőPressure Plate x2 2
Saviors of Uldum kiegészítőHyena Alpha x2 4 3 3
Festival of Legends kiegészítőJungle Jammer x1 4 4 2
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőStormpike Battle Ram x2 4 4 3
Festival of Legends kiegészítőMister Mukla x1 6 10 10
Core szettSavannah Highmane x1 6 7 5
Saviors of Uldum kiegészítőScarlet Webweaver x1 6 5 5
Rise of Shadows kiegészítőUnleash the Beast x1 6
Saviors of Uldum kiegészítőWild Bloodstinger x1 6 6 9
Whispers of the Old Gods kiegészítőCall of the Wild x1 8
Festival of Legends kiegészítőStranglethorn Heart x1 8
Rastakhan's Rumble kiegészítőZul'jin x1 10 30

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőAnonymous Informant x2 2 2 3
Festival of Legends kiegészítőInstrument Tech x2 2 1 2
Scholomance Academy kiegészítőManafeeder Panthara x2 2 2 3
The Witchwood kiegészítőWitchwood Piper x2 4 3 3
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
Whispers of the Old Gods kiegészítőYogg-Saron, Hope's End x1 10 7 5

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.05.27 15:51

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Tetszik a páros formátum, ki fogom próbálni, csak a Rinling's Riflet kell valamivel helyettesítenem, de van is rá ötletem.

#2

2023.05.27 21:41 | Válasz: (#1) kossza (Epic) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdv! Örülők ha elnyerte a tetszésedet. :)

És kíváncsian várom majd az ötleteket egyébként a fegyvert illetően. Nekem ez ilyen személyes kis kedvencem a Hunter repertoárból, természetesen csak is a Piranha Launcher után. :D

#3

2023.06.04 15:17

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Jóféle!:) Én is egy hasonló paklival készülök ide most!

Nyomatnám ezzel szívesen de Riffle és Mukla hiányoznak!

Ment az UP! A piranhaköpőt én is szeretem, aranyban ott is csöpög valahol a gyűjteményem alján. Már párszor kinyitottam aranyban, mindig összetörtem, erre mindig sikerült újabbat nyitni

Let's have a Black Celebration...

#4

2023.06.06 16:03 | Válasz: (#3) UndRDog (Rare) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszönöm szépen! Örülők hogy elnyerte a tetszésed a pakli.

Bevallom én most elvonón vagyok a játékot illetően. Sajnos nekem már ez a játék már na az a játék amit anno még a kezdetekben megismertem. És bár a classic formátummal még van befejezetlen ügyem ( arany kollekció gyűjtés ), sajnos egy idő után az is unalmassá tud válni.

Standard is csak az arany Demon Hunter portré miatt ment nálam, de az is félbemaradt úgy 460 winnél. És még ott a Death Knight is a magam szerény eddigi 5 győzelmemmel. Igen a behozatala óta nem játszottam vele szinte semmit, épp csak kipróbáltam. Amúgy meg annyira már nem élveztem a standard játékot.

A wild meg wild, igazából amióta megszereztem ott a legend rangot, azóta nem is erőltettem.  Inkább próbáltam fun paklikkal játszani, ha hagyták. 

Ugyanakkor a sorozatos vereségek ott is eltudták venni a kedvem, főleg ha a nyomorult questekre az volt írva hogy játssz ki x mennyiségű frost spellt, vagy 10 db nagy mana költségű lényt stb. Amik direkt arra jók hogy az idődet húzzák. Arra meg nekem nincs sokszor türelmem már. 

És igen tudom hogy le lehet cserélni a questeket, vagy neki ugrani más alkalommal, viszont én mikor játszok akkor csak akkora van időm, másnap már nem biztos hogy lesz, illetve hogy nekem is lesz e hozzá türelmem stb.

De mindezek mellett a legfőbb ok amiért szünetre mentem, az pont az új kaszt a Death Knight. Nincs úgy vele bajom különösen, de szerintem a 10 kaszt is sok volt már, sose tudták őket normálisan egyensúlyba tartani. Ez még igazából a mostani Classic formátumban is meglátszik. Erre most behoznak egy 11.-et, meg még kitudja hány új kaszt jön be a játékba. Mindaddig, míg a régiek lecserélődnek majd, vagy elavultak lesznek. vagy én nem is tudom. 

Bevallom mióta nem játszom a játékkal elkezdett egy kicsit hiányozni, viszont ezt is eljátszottam már párszor. És mikor már ott tartok hogy fel telepítettem a programot, rögtön a lelkesedésem, és kedvem elszáll a legelső meccseket követően. Olyankor meg nagyon szimpatikus lesz az uninstall gomb. :DD

Viszont amit tényleg szeretek az a pakli építés, nem tudom szeretek agyalni a különböző kombinációkkal, lapokkal stb. Bár a combo paklik építése már meghaladja az én képességeimet. Azokat valahogy sose éreztem, nem is játszottam egyel se, mondjuk a laphiány is sokat közrejátszott ebben. 

Amit kiakartam végre nyögni az az hogy ezeket a mostani paklijaimat jóformán látatlanban csinálom, mindenféle meta oldalak paklijainak ismerete nélkül. 

Épp ezért kellemes meglepetés tud lenni ha egy egy lista eltudja nyerni az emberek tetszését. Ez pedig engem is tud motiválni még ha a játékot abba is hagytam, bizonytalan időre. Igazából várok egy olyan kiegészítőre ami vissza tudna esetleg csábítani. :D

Szerkesztve: 2023.06.06 16:04

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás