FórumKasztokMelyik class legendaryt krafttolnátok le?

Melyik class legendaryt krafttolnátok le?

2

Nakerics (Golden Common)

Nakerics profilképe

2019.07.24 18:33

Nem rég összegyűlt a 1600 Dust és nem tudtam melyik legendaryt kraftoljam le. A pappon kívül minden kasztot szeretek és nem tudok dönteni.

#1

2019.07.25 21:53

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Hát én a helyedben mindenek előtt most már feltétlen megvárnám a kiegészítő megjelenését (meg utána is vagy még pár hetet). Azt teljesen támogatom, hogy porból (dust-ból) legendás és epikus lapokat gyártsál.

Szóval papon kívül bármi. Hogy érzed, eddig miféle paklikat szerettél/szeretnél igazán játszani? Meg a legfontosabb: hogy érzed mennyire fontos neked a létrázás (Ranked)?

#2

2019.07.26 12:07

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

A kivárás sztem is jó ötlet most. De csak így látatlanba Zul'jin-t, Khadgar-t (bár mellé még tényleg sok epikus kell, hogy használható legyen) vagy Dr. Boom, Mad Genius-t (mellé is sok minden kell) ajánlom. Persze csak akkor ha Zilliax már megvan. Ő a legalapabb legendás ma sztem. 

#3

2019.07.26 19:36

A Mech Warriort és a Taunt Warriort kedveltem meg a Khadgaros Mágus.

Zsírlakk (Zilliax )még nincs meg Dr Bomm Madgenius már megvan Mint már látszik Khadgar is. Akkor megvárom a következő kieget és majd utána vagy egy új legendet vagy Zsírlakkot lekraftolom.

#4

2020.02.17 10:42

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Én az újévi eseményből csöpögő dustból csak összehoztam Tess Greymane-t. Egy pár videóban láttam milyen módszerrel kell használni, szóval az egyéb kasztos lapok felfedezésekor a late game-beli hatásukat is figyelembe kell venni, ez megkívánja az agyműködést, ami tetszik. Másrészt most rotál szóval szar ügy, de úgy gondolom a tolvaj pakli jó belépő a vadonba: olyan lapokat fogok lopni amiket még nem is láttam! Slussz poén, hogy van egy arany Togwaggle's Scheme-m, úgyhogy ez az egész aranyból lesz a late game-kben. Szóval, nem tukmálom, de magamat sikerült meggyőzni, hogy Tess kell ide! ;-)

Szerkesztve: 2020.02.17 10:43

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás