FórumÁltalánosMilyen Lapokat Szoktatok Még Golden-ben Is Megtartani?

Milyen Lapokat Szoktatok Még Golden-ben Is Megtartani?

1

Beküldte: Kacsito (Legendary)

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

2020.02.21 10:54

Sziasztok!

Ha f2p játékos vagy, mint én, és hajtasz a kellemesen variálható számú gyűjteményre, akkor a legtöbb esetben a golden lapoknak mennie kell. Egyszerűen nincs mese, ha kulcs lapról van szó, akkor addig marad amíg ki nem pörög kétszer simában. Viszont a golden Hoard Pillager mindennapos használata óta tudom, hogyan néz ki a golden Ancharrr, Livewire Lance, Gorehowl és amikor eljött az ideje, már nem volt olyan evidens, hogy betöröm szegényt. Ráadásul a Livewire használat után golden lackey-ket generál, ami szintén szép dolog.

De hát ugye a dust az dust, ahogy szoktam mondani, és amikor ez választ el az utolsó 2 hónap standard Tess Greymane játékaitól, akkor egyszerűen mennie kell.

Azonban a komolyabb kártya generáló lapokat lehet, hogy mégis meg fogom tartani. Ha a golden lapok golden lapokat szülnek, akkor sok animációt lehet a játékba hozni még f2p játékosként is.

A golden Magic Trick példának okáért ugyan csak 1 lapot generál, de az legalább nagyjából random, így változatos, külön megjegyzem, hogy az animációban tényleg beadja a ˇleveszem az ujjamˇ trükköt, és ez annyira tetszett, hogy elkezdtem mage-vel játszani (persze sokat segített az is, hogy nyitottam egy Malygos, Aspect of Magic-et :D).

Várom a tapasztalataitokat, tippjeiteket, ötleteiteket, nem csak standard-ban!

Köszönöm!

Szerkesztve: 2020.02.21 11:27

#1

2020.02.21 11:32

Kacsito profilképe

Kacsito (Legendary)

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

A másik gyöngyszem, a Togwaggle's Scheme, ami magában egyáltalán nem kiemelkedő animáció, viszont az a 4(-14) idegen kasztos lap, amit a scheme által bekevert golden Tess Greymane-ek játszanak ki, az beteg!

Szerkesztve: 2020.02.21 11:35

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#2

2020.02.21 19:25

Maxxis profilképe

Maxxis (Legendary) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Szia!

Én minden lapot megtartok ami goldenben, jön, és a kezedetektől játszom, a kártyakollekcióm ígyis szinte teljes. 

Kezdő koromban én is betörtem őket, mert kellett a dust, de aki hosszú távra tervez és wildra is annak nem éri meg!

#3

2020.02.21 20:53 | Válasz: (#2) Maxxis (Legendary) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Legendary)

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Szép munka! Biztosra veszem, hogy sok időd van a játékban. Remélem egy pár év múlva nekem is meglesznek a kártyák. Úgy érzem nem lehet lépést tartani a veteránokkal, de szerencsére a standard burokban azért már van egy kis mozgásterem.

Viszont nemrég elérhetővé tették a wild csomagokat goldért mindenkinek, vajon ez vonzza majd az újakat a vadonba? Vajon lesz ennek a lépésnek folytatása?

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás