FórumÁltalánosAccount Visszaálitás

Account Visszaálitás

3

Beküldte: Ludasgugu (Common)

Ludasgugu profilképe

2019.05.16 12:46

Segitséget szeretnék kérni...a jelenlegi frissités a legendary lapjaimat eltüntette és a deckjeim sem a régiek, le vannak butitva. Az account és a régio is stimmel. A karakterek fejletségi szintje is megmaradt csupán eltüntek a fontosabb lapjaim ide értve a legendary lapokat is és ezek hiányát potolta a meglévő lapjaimbol duplikálva...???? lehetséges, hogy feltörték a játékomat?!Több mint 2éves munkám van benne...nem lehet valahogy vissza állitatni mondjuk egy héttel ezelötti verzioba az accontomat?

#1

2019.05.16 13:44

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Szia,

Sztem kár aggódnod. Valószínűleg vissza fog állni a régi rend hamarosan. Esetleg ki-be lépés vagy újratelepítés után. Nekem is eltűnt egyszer az egyik legendásom és egész másnap reggelig csavargott valamerre. Esetleg ránézhetsz a játék hivatalos support oldalan nem jelentettek-e hasonlót bugot mások is.

Azt nem hinném, hogy valaki feltörte az accod, betrörte a legedásaid és utána még ki is egészítgette a meglévő paklijaid shit lapokkal. Meg akkor a dustnak ott kéne lennie amit kapott a lapokért. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás