FórumÁltalánosAz Un'Goro metája

Az Un'Goro metája

2

Roni (Epic)

Roni profilképe

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

2017.03.31 18:32

Szerintetek az eddigi lapok alapján milyen metát várjunk a Joruney to Un'Gorotól? Pörgőset, megint csak a gép előtt idegelnek fel minket a midrage/aggro paklik? Lassút, control időszak jön (én azt nagyon szívlelném)? Tippeljétek meg a lapok alapján! És azt is, hogy ti milyen paklit próbálnátok ki az Un'Goro lapjaival! Esetleg egy Murloc Paladint? Vagy Elemental Mage-et? Vagy aggro Huntert Raptorokkal? Vagy valami teljesen mást próbálnátok ki szívesen? Válasszatok!

#1

2017.03.31 21:55

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

A metára nem mondok semmit, mert aggro és control lapok/questek is jönnek, remélem lassulni fog a meta.A paklik:az Elemental Shamant kipróbálom majd, az a deathrattle-aktiválós lap tetszik még nagyon amit Kripp mutatott be, murlocos paklira is inkább a Shamant választanám, a Priest és Warrior questek amik még érdekesek lesznek szerintem.

#2

2017.03.31 23:49

Bartholomew profilképe

Bartholomew (Premium)

BattleTag: Arrownamaste#2808

Hunter, Priest, Rogue... :D nalam ezek lesznek a befutok :D

#3

2017.04.01 09:23

Én az elemental Shaman-t, a taunt Warriort és dragon Priestet vagy Paladint próbálgatok majd, esetleg egy kis N'zoth vagy Reno Maget.

#4

2017.04.01 09:29

#Savannah profilképe

#Savannah

A warrior visszaszállt a control vonatra. Annyi taunt van, hogy a black night must have lesz. 

Elemental control shaman controll priest controll warrior hármas kiöli az aggrót.

Malygos druid lehet csúnya a 0 manás malyval illetve cthunnal.  

#5

2017.04.01 13:05

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Hát a metára nem mernék tippelni, de az tuti, hog ezzel a kieggel a Hs kreatív részlege kitett magáért. A quest mechanizmus nagyon tetszik, már most érzem, hogy nem gyűjtottem be elég dustot a kieg előtt (a 9. questből 7-et is szeretnék kipróbálni). Az elementálos mechanika is nagyon ötletes szerintem, mert sokat számt majd, hogy ki milyen jó játékos (nem árt azért több körre előre gondolkodni).

Számomra a legizgalmasabb lap a Rogue quest ebben a kiegben, alig várom, hogy kipróbáljam. Lehet csak egy fun deck lesz belőe, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez lesz az új Grimm Patron... De a questes Hunter és az elementálos Shaman is elég elől van a craftolási listámon.

Ami különösen tetszik, hogy ennél a kiegnél gondoltak a wild módra is, ami eddig nem volt jellemző. Pl. a Druid és a Paladin questre épülő kis paklimat is egyértelműen wildban (és csak wildban) képzelem el.

#6

2017.04.01 13:34

Fejben vagy más honlapon próbált már valaki pap paklit összerakni? Nekem semmi értelmes nem sikerül, akárhogy nézem. Alig vártam, hogy milyen deathrattle lapok jönnek ki, de a nagy büdös semmi fogadott. Sylvanast kivették és bár deathrattlere épülne a quest, nincs értelmes deathrattle minion standardben. Reno kiment, nélküle meg nem éri meg se Raza, se Kazakus. Próbáltam összehegeszteni egy ilyesmit , de akárhogy nézem, se füle se farka... Elementálra gyúrni megint nem éri meg, mert ahhoz nincs kasztspecifikus lapja, hogy hasznos legyen. Wildban persze királyság, de kissé lehangol, hogy standardben életképtelen lesz újra a kedvenc kasztom.

Bone Drake For President

#7

2017.04.01 14:26 | Válasz: (#6) screamformebaby (Golden Common) hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Szerintem az OTK verzió (talán először a játék kezdete óta) működhet. Jó kimegy a dzsinn, meg Emperor, de kap helyettük egy Radiant Elementalt, meg egy Shadow Visions-t, amik marha jót tesznek a kombó paklinak (különösen a Shadow Visions).

#8

2017.04.01 15:03

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Szerintem kiegyensúlyozott lesz a meta. Jött sok aggro az igaz, de a control vonal is erősödik.

Én a Taunt Warriort BIZTOS, hogy kifogom próbálni. Már csakk azért is, mert hónapok óta próbálkozok egy Taunt Handbuff Warriorral, de még nincs tökéletesítve. Na, majd a questel remélem tökéletesíve lesz, és a Tar Lord is elég jól néz ki.

A másik az, hogy én nem látom veszni a Priest questre épülő paklikat. Szerintem egy FUN pakli biztos kitelik belőle, hogy meta lap lesz-e azt nem hiszem, de egy Control Deathrattle Priestbe tuti befér.

A harmadik amit ki szeretnék próbálni, az az 5, vagy annál több attackra épülő Druid lesz. Természetesen a questel. Erre a Druidra kaptunk is ízelítőt már a Gadgetzan idején a Celestial Dreamer személyében.

Ja és ki ne feljtsük az Elemental Shamant. Végre egy olyan Shaman (standardban persze) amiben nem lesz benne a Tunnel Trogg és a Totem Golem. Nincs bajom magukkal a lapokkal, de hányásig használták már őket...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás