FórumÁltalánosBoomsday Project nyitó kibeszélő

Boomsday Project nyitó kibeszélő

0

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

2018.08.02 08:29

Véget ért a Boomsday Project kártyabemutató szezonja, immár minden lapot megismerhettünk, és a kieg rajta előtt már csak pár dolog kérdéses:

  • Nektek a látottak alapján mihez jött meg a legjobban a kedvetek, mit próbálnátok majd ki a legszívesebben az új lapokkal?
  • Melyik legendás kaszt kártyát szeretnétek megkapni ajándéknak a 18-ból?
    (8 lény, 9 varázslat és [Dr.Boom, Mad Genius] közül)

#1

2018.08.02 09:32

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Nagyon kíváncsi vagyok mi fog születni a rugó lapjaiból, szó szoros értelemben feszegetik a pakli építés határait, de én ezúttal maradtnék a kieg main stream témájánál:

 

Egy Control Mech Warrior-t szeretnék majd építeni és Dr. Boom, Mad Genius-t szeretném ajándékba.

 

Függetlenül attól, hogy milyen mech-eket hoz a Boomslab, nekem a magnetic mechanika nagyon tetszik, ráadásul a vadonosok számára ez kiváló alkalom a GvG-s mech-ek leporolásához. Eddig úgy tapasztaltam, hogy a kontrollos elképzeléssel a kisebbséghez tartozom, a legtöbben egy Tempo Mech Warrior-t vízionálnak a doki képességésével. Én úgy látom a dolgot, hogy Dr.Boom-mal az összes mech fegyverré válik a harcos kezei között, rögtön ütni lehet velük, ami hatalmas lehetőséget nyújt az asztal uralásához. A hős képessége random, annak nem örülök, de ma talán a warrior-é a leggyengébb a kasztok közül, szóval ezzel is csak nyert, plusz szerintem a hős képesség csak bónusz, a Rush passzív önmagában nagyon erős tudni lenni egy megfelelő pakliban.

#2

2018.08.02 10:10

Mate8 profilképe

Mate8 (Diamond Common)

Közepes játékos

Csak wildban játszom és mindig is az OTK paklik voltak a kedvenceim így mindenképp az OTK Mage lesz az első amit kipróbálok Research Project-tel és ha kinyitom Luna's Pocket Galaxy-val felszerelve. Utána megnézem mennyire lesz a kiegészítőtől erős a Mech Mage. Megnézem a TTK Warlock-kot (Coppertail->Glinda+Mechwarper+Skaterbot).Játszanék combo Druid-dot is csak nincs se Avianám, se Kunom. Illetve játszok egy kis Secret Paladint az új Secret-tel.

Ha választhatnék legendary-t valószínüleg Dr. 7 választanám,de Floop-pot,a Mage legendary-kat,a Paladin legendary-kat,a Soularium-mot és Zilliax-xet sem vetném meg.(esetleg mlg Whizbang kerülhet szóba)

Az a bánatom a kiegészítővel, hogy egy csomó lapot power creep-peltek és/vagy újranyomtattak.

Baron Rivendare->Necromechanic

Infest->Cybertech Chip

[Evolved Kobold]->Cosmic Anomaly

Coldlight Oracle->Research Project

Primalfin Champion->Test Subject

Gang Up->Lab Recruiter

Hallazeal the Ascended->Omega Mind

Mirror Entity->Harbinger Celestia

Iron Juggernaut->Seaforium Bomber

Silverback Patriarch->Bronze Gatekeeper (már megint)

Am'gam Rager->Upgradeable Framebot

És még biztos lehetne sorolni. Ez nagyon idegesít,hogy ezekben 0 ötlet van, de látszik,hogy képesek többre mert vannak kreatív lapok. Mostantól évente 3*135 lap jön de annak a fele régi lapok újrakiadása erősebb vagy gyengébb formában.Röhej.

Na mindegy,ez nem ennek a kiegészítőnek a hibája. A háttértörténet,az új solo adventure és a lapok amikben van kreativítás nagyon teteszenek.A Magnetic is nagyon jó, csak félek, hogy a későbbi kiegészítőkben el lesz felejtve. :(

#3

2018.08.02 10:24

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

OFF: A []-k közé tett Boomsday lapok majd automatikusan linkekké változnak, amint az adatbázisban lesznek a lapok. :)

Hearthstone Hungary Admin

#4

2018.08.02 10:36 | Válasz: (#3) PHOENIX (Admin) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Igen Bence, tisztába vagyunk vele. Köszönünk mindent! ;)

#5

2018.08.02 10:40

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Elsőre természetesen Dr.Boom fogott meg, persze wildban, őt meg szeretném szerezni, rajta kívül a paladin, shaman, hunter, druid legendary minionok nyerték el a tetszésemet, van bennük fantázia kipróbálnám őket.

A spellek közül a paladin(kedvenc kasztom, hátha sikerül köré valamit, olyanban gondolkozok ami kevés, erősebb mecheket játszik a random kiküszöbölésére), rajta kívül a mageban látok fantáziát bár sajnos az is random és fel kell húzni a 7.körre, míg a combo lapok a deckben vannak, esetleg a priestet említhetem fun szinten.

Kíváncsi vagyok, hogy a mech paklik mennyire lesznek meghatározóak, de a druid szerintem túl lett tolva, félek hogy kevés deck tudja majd felvenni a versenyt vele.

#6

2018.08.02 11:31

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Én is többet játszok Wild-ban, mint Standard-ben, de sokakkal ellentétben engem ez a Mech Warrior dolog nem annyira érdekel. 

Nagyon szeretem a Deathrattle paklikat N'Zoth-al és ezt a vonalat fogom próbálgatni. Priest és a Hunter Legendary Spell-eket szívesen kipróbálnám, illetve a Paladin Legendary Spell is érdekel egy olyan paklival, amiben nincs minden kis Mech bepakolva, csak nagyobb, Magnetic-es lények.

Legendary Minionok közül a Hunter, a Shaman, a Warlock és talán még a Rogue tetszik, kár hogy utóbbinak elég gyenge statjai vannak.

Ezek közül, ha meg tudnék szerezni néhányat, akkor örülnék, de egyébként bármit nyitok, kipróbálom. (Kb. 35 csomag + kb. 5000 Dust lesz összehozva.)

#7

2018.08.02 13:29

Én nagyon örülnék a rugó legendás varázslatnak, főleg , ha aranyban kapnám meg :D Nagyon érdekesnek tűnik néhány lap, de ahogy azt Mate8 is írta, sajnos sok lapot újra nyomtak, plusz a druida megint, ismét jókat kapott. Már készítik fel a kirotálásra, mint tavaly ilyenkor a KotFT-nál is ez volt. Nincs bajom a kaszttal, csak kicsit bosszantó, hogy mikor nincs top tierben a druid, szinte csak akkor nerfelnek, mint legutóbb is ugye, bár utána szerintem nagyon jó lett a meta :D

Na, de visszatérve erre kíváncsian várom, mert érdekes dolgokat is kilehet hozni, és ugye az első 1-2 hét az óriási káosz lesz szerintem, utána beáll.

Jó paklikat várok a warriortól, rugótól, sámántól, huntertől, szerintem ezekből lesz a legjobb (tudom druida, de annak lesz vagy 3 tier 1 deckje) a többi nem tűnt annyira erősnek, de majd meglátjuk.

És csak egy dolgot szeretnék a kiegtől, hogy ne az legyen, hogy belépek, és csak druida jön szembe.

#8

2018.08.02 15:03

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Nekem a Mecha'thunos otk warlock izgatja most a legjobban a fantáziámat. Nem vagyok meggyőzödve arról, hogy működéképes lesz, de tuti ki fogom próbálni. Aztán ott van még az otk priest a szép új legendás spelljével, amivel kb. ugyanígy vagyok. Szintén érdekes lehet egy a mage spellel kombináló fatigue deck, ami a toggwaggle+azalia kombóra épít.

A maly druidban, zoolockban, crtl warriorban látom a jövőbeli meta potenciális tier 1 deckjrit, ha ezekhez is esik valami legend annak is nagyon örülnék.

Ja és persze a kilences alanyt is nagyon szeretném.

Ui:. Több dustot kellet volna megspórolnom :(

#9

2018.08.02 16:14

Amúgy ti mennyi pakkot fogtok nyitni megjelenéskor, vagy előrendeltétek egyébként a kieget?

#10

2018.08.02 17:37

Mate8 profilképe

Mate8 (Diamond Common)

Közepes játékos

Elarénázok 4000 aranyat és abból amennyit kapok,annyit.

#11

2018.08.03 11:23

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én kb 80 paklit fogok nyitni. Abból szeretném kinyitni mindkét rugó legendás lapot. De hát mivel a rugó a kedvenc kasztom és az elmúlt cirka 3 év alatt egyetlen egy Shaku-t nyitottam belőle (ez a legrosszabb arány az összes kaszt közül) ezt elképzelhetetlennek tartom. És szeretném kinyitni még azokat az epiceket amik bekevernek 10 spell-t a paklinkba. Azzal az új epikus elefánttal az nagyon adná. 

Még a másik kedvenc kasztomból a papból szeretném kinyitni az összes epicet. A legendások nem igazán keltették fel az érdeklődésem. De ha spell-t kinyitnám megpróbálkoznék vele Spiteful papban. 

Még az új neutral mech legendás is jól jönne. 

Amit biztosan nem szeretnék kinyitni az Whizbang és a sámán legendás spell. Ezek helyett bármilyen nem druid lapnak jobban örülnék.

Amiket még szívesen látnék a kollekciómban azok a mage mindkét legendása és az új Warri Dk. Boom de nem vetném meg a sámi legendás miniont és az új mech c-thun-t sem.

És még jó lenne kinyitni azokat az epikus elefántokat amik mikor visszakeversz valamit a paklidba azt megduplázzák. Az egy nagyon érdekes lap. 

Egyébként wildban már nagyon készülnek az új kiegre. Számos mech paklival találkozom nap mint nap. 

Egyébként én nagyon várom a Puzzle labort is. Sokat szórakoztam a Monster Huntban és anno Dungeon Runban is.

#12

2018.08.07 16:41

Adamhorv profilképe

Adamhorv (Golden Common)

BattleTag: AdamHorv#2659

Közepes játékos

Keres: Barátot

Én a secretes paklikat szeretem, ezt a vonalat vinném tovább. Ehhez mindenképp jól jönne a Subject 9.

A Mecha'thunos paklikra is kiváncsi leszek, de kinyitni nem szeretném.

Még szívesen nyitnék bármit ami a Deathrattle Huntert paklit erősítené:
Flark's Boom-Zooka
Necromechanic

 

 

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás