FórumÁltalánosEmlékezetes pillanatok

Emlékezetes pillanatok

0

GiantAxe (Rare)

GiantAxe profilképe

BattleTag: GianAxe#24714

Közepes játékos

Keres: Barátot

2015.10.28 01:04

Kinek mi volt a legjobb pillanata/élménye amit a Hearthstone-al kapcsolatban szerzett? Lehet ez videó is, vagy egy vicces képet látott, vagy saját tapasztalat.

Nekem kettő ilyen volt:
1. http://hearthstonehungary.hu/picture/kocsma-elso-kor-xd
2. Ez már csak történet: A randomonium brawl-ban elég sokat mentem druid-dal és elég sok emlékezetes pillanatom is született. Egy paladin ellen játszottam aki nem csak Gruul-t, de egy Blessed Champion -t is kapott, nos ezeknek a végeredménye egy 22/?-es minion vs 2hp volt, de ezután sorban topdeckeltem tauntokat és a végén egy silence-et is és nyertem. Szóval ez az egyik legjobb pédája, hogy miért soha ne add fel.

#1

2015.10.29 11:32

Janopeti5 profilképe

Janopeti5 (Diamond Common)

BattleTag: janopeti5#2521

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Nekem 1 nagyon beteg volt Mage ellen játszottam kijátszott egy unstable portalt és Warsong Commander volt benne utánna meg kijátszotta a Patront és a Wild Pyromancert.

#2

2015.10.29 23:04

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Nekem tök jó élményem volt #kappa

Gondoltam nyitok 40 classic packot mert abból azért még kell egy csomó jó lap (főként legendary de azért még egy jó pár epic is), 8. pack és még azóta sem jött még legend, utána nézem a 6. packot végre egy legend, és alexstrasza

Azt hittem ott szúrom tökön magam hogy már egy jó ideje nem jött legend és ha jön akkor is csak olyan amit már lecraftoltam egy hete....

#3

2015.10.30 14:36

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Nem tudom miért, de ez a meccs valamiért nagyon megragadt a fejemben. Midrange hunterrel játszottam demon zoolock ellen. Nekem 21-23 hp, neki is hasonló, 24-25. 6. kör, volt egy Mad Scientist a térfelemen, és kijátszottam egy Savannah Highmane-t. Neki volt lent egy Imp Gangboss, Nerubian egg és még néhány kis minion. Az ő körében face-re ütött mindennel, lementem 15 hp körülre. Gondolom azt várta, hogy innentől próbálok board controlt szerezni, de úgy éreztem, hogy én gyorsabban le fogom ütni a hp-ját. Ezért a körömben kijátszottam még egy Highmane-t, és én is face-re ütöttem 8-at, elindult a versenyfutás. Itt tudatosulhatott benne, hogy baj van, mert a következő körében nem tud kivégezni. Úgyhogy megölte az egyik highmane-em, és talán a belöle eső hiénákat is. De megmaradó minion-jaim elegek voltak, hogy a következő körben egy Eaglehorn bowval, Kill Commanddal és hero powerrel együtt kivégezzem. Tanulságos meccs volt, arról, hogy hiába van kevesebb hp-m, nem kell minddig a boardért küzdeni, főleg hunterrel, mert abban elég nagy a burst potenciál. :)

Biros

#4

2015.10.30 22:32 | Válasz: (#3) Biros (Diamond Rare) hozzászólására

GiantAxe profilképe

GiantAxe (Rare)

BattleTag: GianAxe#24714

Közepes játékos

Keres: Barátot

Igen, de ha mondjuk Handlock lett volna az más, mert az esetek nagy részében boar control-ra megy, de azért másra is lehet használni. Például ma is, az ellenfelem egy hunter volt én pedig handlock-al mentem és úgy nyertem, hogy PUFF Hellfire, hunter = ded, a két healbot közbe még ott volt a kezemben. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás