FórumÁltalánosHa egyszer arénázok...

Ha egyszer arénázok...

-1

PHOENIX (Admin)

PHOENIX profilképe

BattleTag: PHOENIX#2680

2018.07.30 23:12

Néha ad a Blizz ingyen arénákat és ki kell használni, illetve nagyon ritkán veszek is Goldból egyet.

Csak aztán mindig ez a vége - bár itt 1-3 lett és nem 0-3, szóval nincs okom panaszra:

#1

2018.07.31 19:47

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Nem önszántamból kezdtem el arénázni, inkább Trump-ot szeret(t)em követni és tanulni tőle a dolog menetéről.

Ami engemet rávett az arénára, az az évenkénti 3 kiegészítő bejelentése volt Gadgetzan idejében.

Életem legelső draftjából egy aréna renolock-ot szedtem össze (elsőre feldobta nekem Reno-t). 4-3-ra zártam vele, örültem neki, mert pesszimista természetemnél fogva 0-3-ra számítottam... ami be is következett nem egyszer a további próbálkozásaimnál. Rendesen letört a dolog, mert azt hittem ragadt rám valami a videók követéséből. Un'Goro-ban álltam neki újra, közben változtak az aréna szabályai (meg ugye standard lett) és utána néztem, hogy ha egy hármas-négyes átlagot képes vagyok hozni, akkor már megérte. De aztán még mennyire, hogy meg lett, sőt, a KFT előtt már olyan 5-6 átlagom volt, és ez máig javul. A legjobbam egy 11-3  lett mágussal Icecrown idejében (valahol boszantott, mert mind három vereségemet 11-0-nál kaptam be, de természetesen a jutamam ezt elfeledtette velem).

De akkor a mesém végére egy kis "tanulság": én mindenkinek tanácsolom az arénázást, ha másért nem hát azért, mert itt kaphatjátok messze magasan a legtöbbet az aranyatokért/pénzetekért a játékban. Meg egyébként is nagyon izgalmas, ha ráéreztek és meg lesz a kellő tapasztalatotok, akkor nincs megállás. :)
Ja, és ne feledjétek: akár mekkora rókák lehettek és akár milyen jó paklit sikerül draftolnotok, mindig lehet balszerncséje az embernek, ezt el kell fogadni, ez szerves része az arénázásnak.

#2

2018.07.31 21:24 | Válasz: (#1) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Hát igen ahogy mondtad "ha ráéreztek és meg lesz a kellő tapasztalatotok" akkor lehet élvezni is. Meg lehet kiszedni belőle legendarykat meg mindent, de addig meg csak viszi a goldot és az olyan embereknek akik FTP játékosok azoknak nem mindegy, hogy 100 goldért vesznek csomagot vagy 150-ért. Az az igazság, hogy én is úgy vagyok mint  PHOENIX  egyszer volt egy 6 win-es menet előte meg utána se jött össze szinte 3 se.

Mondjuk én annyit szoktam vele "csalni", hogy mióta bevezették azt a szabályt, hogy lezárják a megkezdett arénákat a kieg jövetelekor azóta mindig van egy megkezdett arénám amit "elhasználok" 2 vereségig. Amikor kijön a kieg akkor meg megkapom a revardot meg egy ingyen jegyet mert nem tudtam befejezni.

#3

2018.07.31 22:09 | Válasz: (#2) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Kell hozzá tanuló pénz rendesen, szó se róla, volt elverhető aranyam, mikor elhatároztam hogy megtanulok arénázni. Például a tök kezdőknek természetesen legelőször nem árt megszerezni a basic lapokat, majd casualban és Rank 25-18 között elsajátítani a HS alapjait. Az arénázás szerintem pont hogy az olyan FTP játékosoknak érné meg leginkább, akiknek már biztos "anyagi háttere" van ahhoz, hogy belevághassanak (már olyan a lap készletük, hogy komolyabb nehézségek nélkül képesek letudni a különböző napi küldiket, vagyis minden nap képesek gyarapítani a "vagyonukat"), mert ha egyszer sikerül belerázódni, akkor a többszöröse térül meg a beáldozott összegnek és időnek. Meg mint már említettem tapasztaltaktól tanulni vagy bizonyos dolgoknak utána járni előtte nem ördögtől való gondolat, ha úgy bátrabbnak érzi magát hozzá az ember. Kockázat nélkül sajnos nincs nyereség, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, én  kezdetben sokat szenvedtem vele, de kitartottam, és máig rengeteget nyerek vele.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás