FórumÁltalánosHearthstone- 60 FPS fix.

Hearthstone- 60 FPS fix.

3

Alfons (Rare) - Közösségépítő

Alfons profilképe

BattleTag: alfons#2420

2021.08.25 23:03

Nem tudom kiket fog ez érdekelni, én is csak nemrég találtam rá erre dologra, így lehet hogy sokan már éltek is ezzel a lehetőséggel, ennek ellenére csak megosztom ezt a kis infót.

Számomra annyira zavaró hogy alapjáraton a játék néha olyan darabosan tölti be az animációkat, indokolatlan framedroppok stb. 

Épp ezért kerestem valami megoldást erre, íme:.

Pofon egyszerű az egész, először lépjetek a Számítógép/C:/Users/User/AppData/Local/majd keressétek meg a Blizzard mappát ( a sima blizzard mappa kell, nem a blizzard entertainment ) azon belül pedig a Hearthstone mappa fog kelleni. 

Aztán nyissátok meg az options szöveges dokumentumot. 

Ha sikerült, akkor görgessetek a legaljára az egésznek, majd a winposy=46 alá gépeljétek be a következőeket. ( a winposy=46 ha valakinek más szám szerepel nem a 46 se probléma a lényeg hogy a legutolsó szövegrésztől nyomjatok egy entert és onnan kezdjetek el gépelni. Csak ahogy néztem ez a winposy=... szöveg lesz a legutolsó mindenkinek. )

showfps=True

targetframerate=60 

( itt amúgy tetszés szerint megadhattok bármilyen értéket, de a 60 is bőven elég szerintem )

vsync=False vagy 0 ( nulla )

graphicsheight=480

graphicswidth=640 

( itt az utóbbinál ugye szintén tetszés szerint adhattok neki más értékeket, ha valaki nem tudná ez a ablakos modban való futtatást befolyásolja, ezek az értékek pedig az ablak méretét befolyásolja. Így nem nekünk kell mindig manuálisan állítgatni hanem automatikusan beáll arra amit megadtunk neki. ) 

Ezután már csak annyi a dolgotok hogy mentsétek el. Fájl Mentés Másként... vagy Ctrl+S

Remélem hasznosnak találjátok majd, igyekeztem minél érthetőbben elmagyarázni az egészet, minden esetre megosztottam, nálam működik a dolog!

#1

2021.10.17 16:34

Ez segített nekem, hogy javítsa egy kicsit a fps a PC-m. A League of Legends játékhoz azonban nem működik. Tudod, hogyan lehet javítani az fps-t a LoL-ben. A League of Legends az egyik kedvenc játékom, és a PC-m lassú lesz, amikor LoL-t játszom. köszönöm!

#2

2021.10.17 17:00 | Válasz: (#1) Ava21 (Common) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Őrülők ha segített a leírás! :)

Bevallom a League of Legends-el én már nagyon régen nem játszottam, akkor még kifejezetten tetszett hogy alacsony gépigénye volt és szépen futott, azóta nem tudom mennyit változott. Ugyanakkor már akkor feltűnt nekem is hogy 2-3 hosszabb meccs után úgy bepörgött tőle a gép, mint egy kávédaráló. :D 

Na jó annyira azért nem de kicsivel mindig hangosabb volt, mint bármi mást program esetében. Pedig akkor még én is használtam 3d Max és egyéb programokat amik elméletben jobban kihasználnák a gép lehetőségeit.  

#3

2021.10.17 19:33

Igen, a League of Legends az utóbbi néhány frissítésben nagyon nehéz lett, és többet követel a PC-től. De már van egy tutorial az interneten, amivel megpróbálom egy kicsit növelni az FPS-t.

Szerkesztve: 2021.10.23 17:44

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás