FórumÁltalánosHogyan látjátok a metát?

Hogyan látjátok a metát?

1

PHOENIX (Admin)

PHOENIX profilképe

BattleTag: PHOENIX#2680

2018.04.19 21:56

Gondoltam érdemes lenne létrehozni már egy ilyen témát, ahol mindig, akárki elmondhatja, hogy éppen mit tapasztal Rankeden, vagy akár Casual-on.

#1

2018.04.19 22:02

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Elértem a Rank 10-et a Spiteful Priest-emmel. Első ellenfelem egy Geosculptor Yip Warrior volt. Ilyennel nem találkoztam az elmúlt napokban, de ez elég komoly ellenfél volt (sokkal nehezebb volt, mint a Baku Taunt Warrior), bár azért meg lett a győzelem - maradt a win streak.

Általában napi 2-3 meccset játszok csak. A Witchwood előtt pedig 1 év alatt játszottam kb. 2-3-at, úgyhogy nagy fejlődés. :)

Hearthstone Hungary Admin

#2

2018.04.19 23:10

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Én a "Kiabáló Sámán!" paklimmal mentem most le rank5-re, ahogy időm engedi, igyekszem még előrébb haladni. Az utóbbi meccsek változatosak voltak számomra, ma 3 meccset játszottam, egy quest rogue (!) és egy even rogue ellen. Nem hagytam sok esélyt nekik, az első meccsem azt hiszem priest volt (inner fire témás szerintem, csak szegényt hexeltem meg devolváltam)

Úgyhogy ja, ma nagyon tetszett a meta, a paladinoktól sem ijedek meg, ellenük egész jól szerepelek, tekintve hogy sok leszedésem van ellenük. Egyébként az even-paladint tartom erősebbnek, a fejlesztett hero powerjének köszönhetően telekúrja az asztalát hamar a kis katonáival, aztán Tarimmal igyekszik lezúzni a keménylegényekkel. Hm, majd vasárnap csinálok egy kis statisztikát küzdelmeimről eme csodás pakliról. Nem önfényezés, csak nagyon megtetszett nekem Shudderwock. 

#3

2018.12.20 15:01

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Hát én mostanában vissza nézegettem Standard létrára is a Wild mellet.

Azért szeretem a Rank10, Rank5 ,,metát", mert ott nincs meta. A legtöbb ember itt éli ki a fantáziáját, mert úgysem lehet visszaesni. Én is szoktam ilyenekkel időzgetni és hát nem sokszor esik meg, hogy a Dragon Hunter és az Even Inspire Mage (vagy hasonló akart lenni az ellenfél) elképesztő küzdelemben bontakozzanak ki, de nagyon vicces volt. 

Nagyon tetszik, hogy Standard-on a Shudderwock már csak egy körös effekt, ami egyébként szintén nagyon erős tud lenni. Próbálgattam én is és hát meg lehet tölteni azért az asztalt néhány 5/5 lénnyel, meg buborékos robotokkal. A sok leszedés meg fagyasztás pedig segít takarítani. Ezenkívül Elemental változatok is jöttek szembe. 

Ami feltűnő volt, hogy sok a Beast Hunter. Néhányan a Halazzi-s változattal, de legtöbbször csak a Spirit volt náluk. Még Rexxar sem volt a paklijukban és elég agresszív taktikát nyomtak.

Rank10-9 környékén voltam jelen és egyenlőre ennyi jutott eszembe az utóbbi pár napról.

#4

2018.12.21 16:15

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én is benéztem standardba (most aztán wildban mindenki próbálgatja a kingsbane rugót) és vaskos tapasztalatokat szereztem róla, hogy a spiteful druidot bármilyen rugóval (sprint per espionage vagy miracle) fizikai képtelenség megfogni. Tényleg, volt egy olyan meccsem ahol mintha rajzoltam volna a kezembe a lapokat és így is a tizedik körben kikaptam. Akármi legyek, ha a Spiteful druid nem megint magas tierben lesz.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás