FORUMÁltalánosHogyan Látjátok A Metát?

Hogyan Látjátok A Metát?

0

Beküldte: PHOENIX (Admin)

PHOENIX profilképe

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

2018.04.19 21:56

Gondoltam érdemes lenne létrehozni már egy ilyen témát, ahol mindig, akárki elmondhatja, hogy éppen mit tapasztal Rankeden, vagy akár Casual-on.

#1

Dátum: 2018.04.19 22:02

PHOENIX profilképe

Név: PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Elértem a Rank 10-et a Spiteful Priest-emmel. Első ellenfelem egy Geosculptor Yip Warrior volt. Ilyennel nem találkoztam az elmúlt napokban, de ez elég komoly ellenfél volt (sokkal nehezebb volt, mint a Baku Taunt Warrior), bár azért meg lett a győzelem - maradt a win streak.

Általában napi 2-3 meccset játszok csak. A Witchwood előtt pedig 1 év alatt játszottam kb. 2-3-at, úgyhogy nagy fejlődés. :)

Hearthstone Hungary Admin

#2

Dátum: 2018.04.19 23:10

Gus Bohóc profilképe

Név: Gus Bohóc (Hall of Fame) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

Én a "Kiabáló Sámán!" paklimmal mentem most le rank5-re, ahogy időm engedi, igyekszem még előrébb haladni. Az utóbbi meccsek változatosak voltak számomra, ma 3 meccset játszottam, egy quest rogue (!) és egy even rogue ellen. Nem hagytam sok esélyt nekik, az első meccsem azt hiszem priest volt (inner fire témás szerintem, csak szegényt hexeltem meg devolváltam)

Úgyhogy ja, ma nagyon tetszett a meta, a paladinoktól sem ijedek meg, ellenük egész jól szerepelek, tekintve hogy sok leszedésem van ellenük. Egyébként az even-paladint tartom erősebbnek, a fejlesztett hero powerjének köszönhetően telekúrja az asztalát hamar a kis katonáival, aztán Tarimmal igyekszik lezúzni a keménylegényekkel. Hm, majd vasárnap csinálok egy kis statisztikát küzdelmeimről eme csodás pakliról. Nem önfényezés, csak nagyon megtetszett nekem Shudderwock. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás