FórumÁltalánosMagyarország a versenyen!

Magyarország a versenyen!

0

Roni (Epic)

Roni profilképe

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

2017.04.23 11:08

Ebben a külön kis fórumban szeretnék gratulálni Hearthstone Global Games csapatunknak!
Szóval gratuláljunk: 

exigo-nak

PenhaDani-nak

Exair-nak

ChaiNCalleR-nek!

#1

2017.04.23 11:19

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Bocsi az lemaradt, hogy ez a teljesítmény a Görögország ellen elért 3-2-ben mutatkozott meg. Mégegyszer Gratulálunk skacok!

#2

2017.04.23 20:35 | Válasz: (#1) Roni (Epic) hozzászólására

Nem tudod esetleg, hogy mikor játszanak legközelebb a srácok? És megtudom nézni őket twitchen vagy youtube-on?

#3

2017.04.24 14:10

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

Tényleg gratuláció a srácoknak, de - bár csak a végeredmény kerül be a jegyzőkönyvbe - azért érdemes megjegyezni, hogy végül nem kicsi szerencsével húzták be a párharcot, mert többször is meglegyintette őket a vereség szele. :-)

#4

2017.04.24 16:03 | Válasz: (#2) BambinOO (Diamond Common) hozzászólására

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Szia! Kicsit kutakodtam és megtaláltam:) Legközelebb Szlovákia ellen játszunk Június 14-én. Biztos, hogy közvetítik! Ha szeretnéd megtekinteni (mi a Group d-ben vagyunk) akkor itt látható minden adat!http://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/global-games/. Twitchen biztos közvetítik élőben, szerintem YouTubeon is.

#5

2017.04.27 14:27

A nap meglepetése a Global Gamingen:

Eger elesett. Románia saját halottjának tekinti a továbbiakban :D

GG szervezők

#6

2017.06.02 10:09

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

Régen volt hír, így egy kis vérfrissítés a Hearthstone Global Games iránt érdeklődök számára a D csoportról, annak, aki esetleg nem követi, de kíváncsi az állásra az utolsó 48-as csoportmérkőzek előtt.

Sajnos a srácok nem tudták borítani a papírformát, és a távol-keleti tájfun elfújta őket...

Dél-Korea ellen 3-2, Hong Kong ellen 3-1 lett az eredmény - nem a mi javunkra. Ha Szlovákiát legyőzik június 14-én, akkor viszont elmondhatjuk, hogy a csoportban mi vagyunk a legerősebb európai nemzet, mert minden itteni ellenfelünket megvernénk, és nem mellékesen pedig ezzel meglehet a csoport 3. helye, ami azt jelentheti, hogy továbbjutunk a legjobb 24-be.

Dél-Korea 1. helye már biztos, és Görögország játszik Hong Konggal ki-ki meccset a 2. helyért. Így a srácoknak a saját kezükben a sorsuk, csak meg kell verni az egyébként nem túl acélosnak tűnő szlovák válogatottat (bár Dél-Koreát egyedül ők verték meg, ráadásul 3-0-ra, ami azért szép fegyvertény).

Mivel a versenyszabályzatból nem derült ki számomra, hogy mi dönt pontegyenlőség esetén (vélhetően a win-lose arány, de még az is lehet azonos), így egy esetleges vereség sem biztos, hogy kiesést jelent, függően a POR-SVK, illetve a HGK-GRC meccsek eredményétől.

A többi csoport dióhéjban (csak az érdekesség kedvéért, akit nem izgat, az ne is olvassa tovább :-)):

A csoport: Teljesen nyitott, Svájc kivételével bárki továbbjuthat. Bulgária van a legjobb helyzetben, mögöttük Brazília, Svédország, Kína és Indonézia is esélyes a továbbjutásra.

B csoport: USA, Hollandia már továbbjutott (nem meglepő módon, nagyon jól játszanak), a harmadik vélhetően Thaiföld lesz.

C csoport: Oroszország meglepő veresége kicsit megkavarta az állást, ennek ellenére biztos továbbjutók, mellettük vélhetően Ausztria és Új-Zéland lesz a befutó.

E csoport: Nagy kérdések eldőltek, Olaszország hengerel (csak én nem ismerek egyetlen profi, olasz HS játékost sem?!), melletük Norvégia és várhatóan Izrael (feltéve, hogy legalább az egyik hétralévő meccsét megnyeri) jut tovább.

F csoport: Itt is érvényesül az e-sportok távol-keleti dominanciája, Malajzia behúzta az 1. helyet, mellette Kanada, illetve vagy Dánia, vagy Belgium jut tovább.

G csoport: Oké, elismerem, hogy itt megbicsaklott a távol-keleti sikersztori, vélhetően annak köszönhetően, hogy 3 ilyen csapat is bekerült (nem is értem, hogy miért nem volt más sportesemény mintájára kontinensenkénti irányított sorsolás), és a csapatok szépen körbeveregették egymást. Nem mellékesen pedig egy messze nem távol-keleti ország, Mexikó szinte végigverte a csoportot, így az ő továbbjutásuk biztos, minden más nyitott kérdés.

H csoport: Azt hiszem elég csak ennyit írni: DrHippi, NickChipper, Kolento, Neirea...Ukrajna eddig mindenkit magabiztosan vert, szerintem a végső győzelemre is az egyik legesélyesebb csapat, mert minden tagja kimagaslóan jól játszik. Mögöttük Csehország helyzete biztos, a harmadik helyre vélhetőn Horvátország érhet oda.

Szóval lehet drukkolni a srácoknak Szlovákia ellen, és ha az megvan, akkor irány a legjobb 24 (6*4 csapat)! ;-)

#7

2017.06.02 15:36 | Válasz: (#6) NoobSaibot (Common) hozzászólására

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Én csak azt remélem, hogy az elmúlt 2 VB után megint EU-s győzelem születik. Ukrajnában látom a potenciált leginkább erre, a Kolento-DrHippi-Neiera hármas iszonyúan erős és NickChipper se vesztett még meccset, szóval... De ha mi nyerjük, vagy a Hollandok az se baj :D Azt picit sajnálom, hogy Savjz nem játszik ezen a tornán, Kolento mellett ő a nagy kedvencem.

Egyébként számomra kicsit érthetetlen, miért nincs hír erről az oldalon. Azt megértem, ha nincs minden napról összefoglaló írás, de legalább a magyar meccsekről egy poszt, meg úgy az egész állásáról egy link, vagy valami :/ Mégis csak elég nagy esemény, egy csapatos világbajnokság gyakorlatilag, amin a mi csapatunk is ott van.

#8

2017.06.12 13:56

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

No, hát érdekesen alakultak a D csoport - tőlünk független - meccsei az utóbbi napokban. Mivel a táblázatok tanulmányozása során egyértelművé vált, hogy pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, így nagyjából kialakult a végső sorrend.

Ahogy előzetesen jeleztem, Görögország és Hong Kong ki-ki mérkőzése szoros meccset hozott, de végül a hellének bizonyultak jobbnak, és így megszerezték a csoport 2. helyét. A másik mérkőzésen Portugália (is) megverte Szlovákiát sima 3:0-ra, de már ezzel az eredménnyel sem érhettek a dobogóra, mivel ellenünk vesztettek.

A csoport utolsó mérkőzése Magyarország-Szlovákia meccs lesz, ahol az a különleges helyzet állhat elő, hogy a végig csoportutolsó szlovákok - köszönhetően a körbeveréseknek - egy győzelemmel elérhetik, hogy a 3-6. helyen mindenki 2-3-as mutatóval álljon, és innentől megítélésem szerint nagyon nehéz megmondani, hogy ki lesz a továbbjutó. Persze mindez nem kérdés, ha a srácok - hozva az európai csapatok ellen mutatott formájukat - legyőzik az északi szomszédokat (sőt, számításaim szerint így még akár a 2. hely is meglehet).

Június 14-én (szerda), közép-európai idő szerint 16 órakor lehet szurkolni a srácoknak. (Reméljük nem a magyar fociválogatott mentalitásával fognak küzdeni :-))

#9

2017.06.12 14:32

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

És azt is reméljük, hogy nem olyan eredményt produkálnak mint a focicsapatunk Andorra ellen:) Aki esetleg nem tudja annak 1:0 lett, aki nem ért a focihoz annak pedig annyi, hogy Andorra ellen kikapni hatlmas megaláztatás.

#10

2017.06.27 11:56

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

Hát - hasonlóképpen a korábban már párhuzamként felhozott magyar fociválogatott EB meneteléséhez - az első csoportkörből továbbjutva nem sok babér termett kis hazánk kártyás fiainak.

Előbb Új-Zéland, majd a mai napon Taiwan tett helyre bennünket 3:0-val, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül (ahol egyébként a szintén nem gyenge Brazilia ellen - Taiwant verte 3:0-ra - tudnánk esetleg szépíteni) már biztosan kiestünk a HS Global Games második fázisában.

Ettől függetlenül szép teljesítmény a srácoktól, hogy bejutottak a legjobb 24 közé. Ennyi volt a magyar csapatban, becsüljük meg ezt kis részsikert is. :-)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás