FórumÁltalánosMake Hearthstone Great Again!

Make Hearthstone Great Again!

3

marciol10 (Diamond Rare)

marciol10 profilképe

BattleTag: marciol#2924

Tapasztalt játékos

2018.08.04 10:30

Sziasztok :)

Azért hoztam létre ezt a témát, hogy szerintetek milyen opciókkal lehetne a játékosokat a játék mellett tartani.

Íme néhány ötlet:

-Pack 50 goldért: Bizonyos időközönként lehetne egy ilyen akció hogy a sima packokat 100 helyet 50-ért lehessen megvenni. (Persze limitált pack mennyiséget mondjuk  50-re maximálva)

-Hetente a játék mindenkinek ad random 7 lapot  amiket aranyért meg lehet venni.

-Dustot venni aranyért

-Naponta mondjuk egy fő és mellék küldetés: Fő küldetésért egy pakli járna a mellékküldetésért pedig az arany

-Napi küldetés amiért aréna kulcs jár

Most így hirtelen ezek jutottak eszembe

Várom a ti ötleteiteket is :)

 

 

#1

2018.08.04 11:18

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Benne vagyok, de később.
(Így legalább még többen felfigyelnek a topikodra ;) )

#2

2018.08.08 18:20

A fentebb említettekhez, azt tenném  hozzá, hogy egy kis rng csökkentés. Mit értek ezealatt? Mondok példákat.

- a lich kingnél például lehetne választani mit adjon, mert sokszok szituáció függő

- vagy lehetne olyan például, hogy választasz, hogy mulliganelsz, vagy egy kártyát fixen kiveszel max 1 manáig, és akkor nem lenne olyan, hogy mondjuk aggróval játszol tudsz kezdeni, vagy midrange-el tudsz valamit rakni szintén pl.

- vagy olyat, hogy ennél a belépésnél ugye kaptál egy ajándék legát, itt például lehetett volna választani, mondjuk kasztot és onnan kapsz. (nem panaszkodhatok, mert jót kaptam, de mégis)

- meg esetleg a match making lehetne kicsit jobb. Például tök jó lenne, ha kétszer egymás nem kerülhetnél össze ugyan azzal a kaszttal

Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.

u.i. ha nem lenne RNG akkor nem lenne jó a játék, az kell bele és nem azzal van a baj, hogy van, csak a mérete kezd túlságosan nagy lenni

#3

2018.08.08 20:00

barcelona900 profilképe

barcelona900 (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: barcelona900#2675

Tapasztalt játékos

Egyértelmű, én már évek óta könyörgöm napi belépő rendszerért...

Minden más kártyajáték meg tudta csinálni...

Ha egy hónapban minden nap belépsz, a végén kapnál egy random Legendary-t

#4

2018.08.08 20:25

Tipp:

 

- Lehetne hetente 1, vagy havonta 2 nap amikor egy "event" keretében minden kártya elérhető lenne. Nem kapnád meg örökre, viszont használhatnád az adott napon. Egyrészt ilyenkor sokkal több ember fellépne, ergo nőne a játékos bázis aktivitása, másrészt nagyon hasznos lenne több okból:

 

 1. Kipróbálhatnám azt a rohadt lapot. Szinte mindenki járt már úgy, hogy lekrafolt egy lapot, amiről azt gondolta, hogy majd hasznos lesz (priest quest), de végül rájött 5-10-100 meccs után, hogy szemétre való. Márpedig a játékban HATALMAS érték a dust, egy darab legendary 15-25 nap farmolással elérhető, ami undorítóan sok. Nem is tudok más játékot ahol ennyire sokat kell farmolni valamiért, ami lehet, hogy a kukában végzi.

 

2. Lehetne kreatívkodni és hülyébbnél hülyébb paklikat játszani, csak a szórakozás kedvéért. Ez jelentősen megdobná a játék élményfaktorát.

 

3. Lehetne kreatív pakli-koncpepciókat keresgélni, próbálgatni, tesztelgetni.

 

 

 [ Megjegyzés: A játéknak amúgy 2 nagy vesszőparipája van. Az egyik, hogy undorítóan, mocskos mértékben drága. Embertelenül. Nem is tudok olyan játékot ami drágább ennél és mainstream. A másik pedig, hogy az igénytelen, fiatal korosztály (nem azért igénytelen mert fiatal, természetesen, szimplán csak a két halmaz közös metszetére céloztam) a célközönség, illetve a kevésbé hát... okos... emberek. Ezért nem lesz soha e-sport, ezért van mindig babyrage minden metában, hogy agyatlan paklik dominálnak, ezért nem is töri magát a fejlesztőcsapat, hogy minőségi produktumot alkossanak. Mivel a fő közönség nem is követel magának minőséget, se szellemi kihívást. Mivel ez a két fő probléma nem fog változni, a játékbázis sem fog nőni soha, csak apadni. Régi fényén élősködik a játék jelenleg, gyakorlatilag felzabálja saját magát. ]

Bone Drake For President

#5

2018.08.09 12:27

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Mondjuk visszatérhetnének a kaland módok mint a League of Explorers pl. Azzal jelentősen olcsóbb lehetne a játék és a free to playerek sem panaszkodhatnának mert goldból is el lehetne éldegélni. Ugyanúgy mint eddig. Mivel kevesebb lenne a lap azokra több időt fordíthatnának pl tesztelésre. Akár csak ha évi egy kieget kicserélnének én már örülnék. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás