FórumÁltalánosMilyen lenne az ideális Tavern Brawl?

Milyen lenne az ideális Tavern Brawl?

0

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

Zsee profilképe

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

2017.05.26 00:33

A Tavern Brawl-os posztok/hírek alatt a hozzászólások fele általában negatív. "Hogy már megint ez a brawl, ez unalmas, ez rossz, egyáltalán ki találta ezt ki?!" és a többi. Szóval érdekelne, szerintetek milyen az "ideális brawl", amit iszonyúan élveznétek?

Az enyém így nézne ki:

Első lépésként választhatsz egy expansion-t és egy class-t. A brawlon belül pedig elérhető lenne a következő lapkészlet: Basic set, Classic Set és a választott expansion összes lapja, a class lapokkal együtt, természetesen. Megcsinálod a paklit és mehet is a móka.

#1

2017.05.26 14:23

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Ez egy nagyon jó kérdés! 

Szerintem az lenne az ideális Brawl, hogy, 2 ötletem van:

1. Szerintem ha egy kicsit ráálnának a wowra az nagyon ütős lenne. Pl.: Death Knight vs. Demon Hunter vagy ilyesmi, ha már WoW Legionos hátlapot kaptunk kapjunk WoW L-es Brawlt is!

2. Kiválasztassz 20 lapot. És a maradék 10 db. lap pedig SA-s Boss.

#2

2017.05.26 16:11

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Ezt a sok elégedetlenkedést már én sem értem. Régen én is hajlamos voltam rinyálni bár azt már nem tudom miért. Nincs értelme bármi elvárásthoz kötni a brawl-t, elvégre nem ezen múlik a játék jövője.

Én is valami nosztalgikus brawl-ra gondoltam legelsőnek, valami olyasmi amiben mondjuk minden lap nerfelelen és egymásnak feszülhetnének a játék történelmének legerősebb paklijai.

Egy másik olyan lehetne, hogy el van törölve a kasztokhoz tartozó lap megkötések. Bármelyik hőssel is játszol az ÖSSZES kártya rendelkezésedre áll.

#3

2017.05.26 22:48

Vendég profilképe

Vendég

- Összeraksz bármely 30 lapból egy paklit, ahpgy szeretnéd. A meccs kezdetekor 15 kártyát a Te deckedből random kicserél az ellenfél deckjéből random 15 lapra. Mehet a móka...

- Random kedvelőinek: Deck 24 Primordial Glyph, 6 Yogg-Saron...

- Kiegészítőre fókuszálva:

1. Amikor kijátszor egy elementált, kapsz egy elemntált a kezdebe.

2. Minden kijátszott lény egy random képességgerl adapt-álódik,

- Minden kijátszott kártya visszakerül a pakli legaljára.

- Amíg van kint lény az asztalon előtted, addig immunis vagy.

- 10 manával kezd mindenki, körönként 1-el csökken a maximális mana.

- Szociális brawl: Te raksz össze decket, de ha van spectatorod, akkor minden laphúzásodnál ő discoverelheti, mit húzol a maradék paklidból (3 random kártyából). Bár ezt lehet kicsit nehéz leprogramozni.

- Minden lény kap egy Inner Fire-t a köröd elején.

- Mindekát kátékos 40 élettel kezd és a Hero power ingyen van.

- Minden kör elején a soron következő játékos 30 életre gyógyul.

Ötletem lenne végtelen. :D

 

#4

2017.05.27 11:06 | Válasz: (#3) Vendég hozzászólására

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Az ötletei nagyon betegek és magam is "megéheztem" néhányukra:D Legjobban a Spectatoros tetszik, én egyszer tuti szívatnám az ismerősömet, hogy topdecet is húzhatna, de én gonosz leszek. Hasonló ötlet: 

Csak Spectatorral játszhatod. Egyik körben te jössz és raksz ki kártyákat, mondjuk minden páratlan körben és minden páros körben pedig a spectatorod.

+ ami még vonzana az a 2v2 Tawern Brawl. Durva lenne és csak friendel lehet játszani, természetesen mind a ketten megkapnátok a pakkot azért a meccsért és bezárul a bazár. Nehéz lenne animálni, de király lenne. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás