FórumÁltalánosNapi küldik, heti küldik

Napi küldik, heti küldik

1

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

Gus Bohóc profilképe

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

2023.07.17 14:39

Sziasztok!

Csak engem frusztrál kicsit, hogy a küldetések napról napra, illetve hétről hétre majdnem ugyanazok?

A régebbi napi küldik izgalmasabbak voltak szerintem, gondolok itt a "nézz meg egy barátod meccsét és nyersz egy pakkot, ha nyer" vagy játssz ki tököm tudja mennyi murlocot most meg csak nyerj ezzel meg azzal x meccset.

a heti küldetésekről nem is beszélve, azok teljesen ugyanazok, bár legalább vannak ilyenek is már.

Az elején elég sűrűn adta nekem a "játsz a barátoddal és mindketten jutalmat kaptok" de most már azt se adja be vagy 2 hónapja legalább.

Na mindegy, nekem jobban tetszett változatosság szempontjából a régi küldis rendszer.

#1

2023.07.27 12:33

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Szia.

Volt egy idő, hogy egyszerűbbé tették a questek teljesítését. Felemás dolog nálam, azért voltak olyanok a régiek közt amik egyáltalán nem illettek az Én játékstílusomhoz, pl.: játssz ki 2db 10 manás lényt vagy 6 tauntot de tényleg voltak izgisebbek is. Az már fájóbb, hogy azért valamennyivel csökkent így a megszerezhető gold mennyisége. 

Amiket szívesen látnék: játssz ki 5 lapot egy meccsen amik nem szerepeltek a paklidban vagy ugyanazt a lapot háromszor, célozz lényeket varázslatokkal. 

Mostanában az achievementek teljesítésével szoktam szórakoztatni magam. És ha aktuális acsikat teljesítek azokkal ugyanúgy haladok a kincses térképen is. 

Szerkesztve: 2023.07.27 12:34

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás